Komentari

charisma1.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Pjesme Za Izgubljene Duše

    Tišina nije rješenje ;)) Pomiri se sa mamom i tatom.....i vidjet ćeš kako MALI OPROST ČINI VELIKA ČUDA :)) Božić je obiteljski blagdan.....i samo je jednom u godini.....a godina nitko nema beskonačno.....šaljem ti pusicu :* i želim ti Sretan i Blagoslovljen Božić :))

    avatar

    24.12.2006. (16:35)    -   -   -   -  

  • zvonjava

    Nadam se da si se u međuvremenu već pomirila s mamom i tatom da duh Božića može ući u vaš dom. Mila moja želim ti sve najbolje za Božić, neka ti ova čarobna sveta noć ukloni oblak tuge iznad glave, neka ti Božić donese mir u srce i odgovor na pitanja koja te muče. Želim ti radosne blagdane...pusica...

    avatar

    24.12.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • Dream_Maker

    ...budi sretna...uvijek...
    ...sretan ti Božić,od srca...
    ...pusa ;) R.

    avatar

    24.12.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • *darija*

    hej draga..ewo sorry shto se nejavljam, komp mi je neshto prilichno smrdan, uhvatilo me neko bljak raspolozhenje, najradije bi to sve prespavala..kazhu, bozhichna depra..ma mosh si mislit..uf.. :S ugl eto *SRETAN TI BOZHICH I SVE NAJBOLJE* i da se pomirish da svojima (ja se svađala sa starcima, al eto, nekako opet uspjela uspostavit normalan kontakt..).. ostavljam ti oOoOoOoOoOoOgromni *..kiss..* :))
    p.s. puno thx na onom commentu, ni neznash koliko mi je znachilo to u tom trenutku.. :)

    avatar

    24.12.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • my_broken_soul

    Hello..
    Samo da ti kažem da sam pročitala tvoj bolg.. I nemam baš nešto previše reći..
    Nemoj se previše bedirati radi neke osobe.. Život je takav da su te ljubavi prolazne..
    I napisala si da ako se ne nadaš, nećeš se ni razočarati. I to je točno, barem ja mislim tako.. No nemoj očekivati previše od njega, uzmi što ti nudi, ako nudi prijateljstvo uzmi ga.. I prijateljstvo može biti predivno kao i ljubav, samo na drugačiji način..
    A što se tiče božića, btw sretan božić, nije baš ni meni nešt dan bio ok no ispao je dobar na kraju.. Pokušaj se ne svađati, popričaj o problemu, jer ne vrijedi se svađati s nekim i duriti se..
    Tolko od mene..
    Baj..

    avatar

    25.12.2006. (03:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...