Komentari

findingmyself.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • 55555 MAČKA

    hej ! Nisam u toku pa čekam božićnu priču ! pozzz

    avatar

    23.12.2006. (14:56)    -   -   -   -  

  • agata

    joj, nisam u toku... pročitat ću poslije po redu.

    avatar

    23.12.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • Curica.do.Daske

    uf preskočila sam par djelova. Ubrzao si s objavom u zadnje vrijeme... to je dobro...u neku ruku za one koji stignu pročitat. Al valjda ću ponovno navratit i pročitat ostale djelove. btw koliko riki uopće ima nastavaka?

    avatar

    23.12.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • Curica.do.Daske

    Da božićan duh...sviđa mi se to...nekako posebno djeluje...osim šta osjećžam nenormalne grčeve u trbuhu al to ćemo zanemarit...neda mi se sad palit msn...pa švrljam po
    blogovima i da dodala sam te u prijatelje na forumu :D

    avatar

    23.12.2006. (17:17)    -   -   -   -  

  • Gilraen

    he, napokon, sloboda, često je ne cijenimo, pozdrav...

    avatar

    23.12.2006. (19:08)    -   -   -   -  

  • Curica.do.Daske

    vidjela sam ono na forumu i žao mi je al ti to i onako znaš...a ništa ostaje nam msn, i blog i znaj ono na forumu meni apsolutno ništa ne mjenja.

    avatar

    23.12.2006. (21:35)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Lijepa priča, jedva čekam nastavak. Samo, ubola me jedna riječ u oko u prethodnom nastavku - farma se meni vezuje uz Ameriku, mislim da je kod nas bolje reći imanje ili posjed. Nadam se da ti se prijateljica javila.;))) Ako nije, ne zna što propušta. Veliki pozdrav! :)))

    avatar

    23.12.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • Petar Pan u haljini

    Uuuuu! Dugo me nije bilo, ovdje kod tebe. Pa bio bi red da se javim, zar ne? Pročitah sve nastavke. Ne znam što reći. Sviđa mi se priča, ali opisi pogotovo. Ne znam zašto. Trenutno sam glupa za bilokakav drugačiji komentar. Pozz! Uživaj. Sretan Božić!

    avatar

    24.12.2006. (00:32)    -   -   -   -  

  • lookinforsoul

    Još jedna super nastavak!Sloboda...

    avatar

    24.12.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  • Marcel

    mjau

    avatar

    24.12.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • playera

    Mojem dragom dječaku,
    najljepše želje za ove lijepe dane...

    avatar

    24.12.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • Curica.do.Daske

    Dragi Finding myself...želim ti puno sreće i radosti te da ti se sve želje na ovom svijetu ispune. Sretan ti i blagoslovljen Božić!

    avatar

    24.12.2006. (18:20)    -   -   -   -  

  • lookinforsoul

    Sretna Badnja večer:-))) i Božić uskoro.Želim ti sreću, dobro zdravlje i da ti se ostvare sve želje!

    avatar

    24.12.2006. (19:17)    -   -   -   -  

  • Keira Riddle

    Baš lijepo da su pobjegli, a možda ju je ta žena voljela...ne znam , nisam stigla pročitati prošli nastavak...
    Želim ti sretan Božić!

    avatar

    24.12.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • ozbiljnozanimljivo

    Misliš li da su žene baš tako naivne ili sažaljive? Žene jesu prirodnije od muškaraca i možda je baš zato žena „nasjela“ na pseći plan jer su i psi prirodniji od ljudi. Ali priča je i dalje krasna. Čitam je s velikim užitkom. Želim ti sreću i zdravlje u budućnosti. Dobar si čovjek.

    avatar

    24.12.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • Petar Pan u haljini

    Evo! Sretan Božić!

    avatar

    25.12.2006. (02:14)    -   -   -   -  

  • agata

    hvala... sretan Božić.

    avatar

    25.12.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • Amelie

    Nemam mobitel, znam da zvuči otrcano i kao jedno od mojih uobičajenih izvlačenja, ali eto. Čitam tvoje postove, manje- više, ne želim da patiš i da ti bude teško. Kod mene se nije mnogo toga promijenilo. Ne želim te ubijati svojom depresijom, a osjećam da bi mi bilo teško ponovno se nalaziti onako kao prije, a nemam pojma kako izgraditi bolji odnos, osjećam se očajno što se toga tiče, i izlazaka, i društva, i škole (opet pet nula) i svega skupa. Znam da mi želiš samo dobro, i ja tebi želim isto i zato mislim da je bolje da se ne vidimo. Znam da zvučim užasno okrutno, ali to je tako čudno. Kad čitam tvoje postove, one intimne, osobne, jer jedino njih čitam, (kompjuter mi je u podrumu, nemam puno vremena, hladno), osjećam da prolaziš na svoj način iste čežnje, sumnje i strahove kao i ja, i to me plaši, ne znam zapravo zašto. Možda smo sličniji no što sam si dopustila vjerovati. Ti si jedina osoba iz osnovne s kojom sam još u kontaktu, pa makar ovakvom. Trebam li prekinuti i tu zadnju vezu? Ili je možda ono što nas veže jače od toga, ako postoji. Ne znam. Bojim se. Da ne znam da si to ti, sigurno bih se zaljubila u tebe čitajući tvoj blog. Vidim da ti se to već dogodilo, a i vidim tužan kraj te se stvarno držim dalje od blogova i slični sfera. Pisanje mi je uvijek lakše nego govorenje, u govoru se izgubim, a papir sve podnosi i ne moram se suočavati. Ne smatram to ni malo pozitivnim. Čini mi se kao da cijeli život u glavi pišem pisam ljudima umjesto da im se obratim. Skrenula sam s teme. Da, sigurno bih se zaljubila, i to me plaši. Prekrasno pišeš i stvarno si iznimna osoba. Voljela bih kad bih ti mogla samo pisati, kad ne bi morali postojati oni trenutci neugodne šutnje, šetanje gradom, moj osjećaj krivnje koji nema veze s tobom već poremećajem koji me prati, zbunjujuće je sve to. Ne želim izlaziti. Možeš me optuživati, kriviti, razumjeti, žaliti...ali to ništa ne mijenja. Voljela bih ti pisati. To je sve što ti za sad mogu ponuditi. Preklinjem te da ne shvatiš pogrešno moje riječi. Prsti su mi se ukočili i nemam vremena pregledavati tekst. Ako sam napisala neke gluposti, molim te oprosti. Također, imam jednu veliku molbu za tebe, ako ih nisi izbrisao, nema veze ako jesi, da mi pošalješ moje mailove, moj mail šteka i nevalja, preplavljen je spamom i morat ću otvoriti novi. Napiši nešto, barem jesi li ih sačuvao, a ako jesi ja ću ti dati novi mail. To je sve za sad, sretan Božić i oprosti, ako imaš što. Sve najbolje, od srca.
    Lejla

    avatar

    25.12.2006. (13:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...