Komentari

rossanna.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • sesrušina

    čitam ovih dana podatke kako su djeca zaljepljena na komjutere i da bi roditelji trebali intervenirati. A tko će odljepiti roditelje od ekrana? Uživam na internetu i na blogu, to me zaista odmori nakon cjelodnevne trke. Sve je to u granicama normale šta želim i vama! Pozdrav!

    avatar

    15.12.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • Triplet

    uhh, u pravu si rossa, za pjesmu, evo trazim konopac po kuci......

    hvala i zbogom

    avatar

    15.12.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • Srodna Dusa i Triplet

    E stara moja mi ni blizu ne koristimo net ko vas dvije al moram priznati da ste kvalitetom i duhovitoscu vasih postova navukle dva vjerna blogera....fakat uvijek sa nestrpljenjem ocekujemo vas sljedeci post!
    Svaka cast, curke!

    avatar

    15.12.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • realizator

    I ja sam prezirao te "neke" blogove, a da, vidi i mene sad mama!! :) I znam kako ti je kad nemas intereta par dana, shvatis da ti je sva zabava tamo i da ono malo srece koju imas u zivotu nalazis tamo. :) I ja sam se tako ponasao. Pricao sam ili tebi li onoj drugoj ;) da internet imam vec 10 godina, tako da u potpunosti razumijem vas, relativno svjeze ovisnike. Kad se samo sjetim kako sam u mladim danima muku mucio sa starcima i sa ondasnjim telefonskim racunima koji su dostizali i preko 200km :)) Strahota, znam, ali tada je bio Mirc. Svi u mom gradu bili si na mircu i svi smo se druzili mimo mirca. Sjećam se, upoznaš nekog, tek se javite jedno drugom i već slijedeći trenutak, ta, starija i zgodna cura je ispred moje zgrade sa svojim kolima i ona mene izvodi napolje! :) Bilo je svega, cak i par veza koje su pocele preko interneta, ali isto tako naglo kako su pocele, naglo su se i ugasile.
    I znate sta jos?
    Ne brojim dane do kraja decembra. Necemo se naci sada kada smo planirali. Mozete li vjerovati? :)... ni ja nisam mogao, ali sam povjerovao.
    Nema buseva u pravi termin kako nam oboma odgovara...shit, crap, bullshit svjetski itd...bok, ćao, vozdra, alahimanet....aferim, vidimo se.

    avatar

    15.12.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • rossanna

    @ sestrušina
    slazem se, treba sve zadrzati u granicama normalnog:)
    @ Triplet i Srodna Dusa
    Ozbiljno cure, kad cete otvoriti svoj blog? :))
    @ Realizator

    pa mirc je i danas nekima aktuelan, hehe...zao mi je za te autobuse proklete stvarno jeste...i inace mi je dan danasnji grozan, nista lijepo da cujem...nego, na svu srecu lete kao ludi, pa eto novog susreta dok se okrenes...samo hrabro...
    puse, anna

    avatar

    15.12.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • mayre

    He he, i ja sam igrala GTA San Andreas al prošlo ljeto u biti sad pretprošlo i bome mi je dobro išlo, a nisam je htjela igrati dok nisam probala...i zakačila se...naravno, kao i ti :-))
    A Internet, ne znam što bi bez njega, moja veza sa domovinom i put ka novim poznanstvima, jupiiiii, ma briga me za ovisnost, ionak imam flat rate i fiksnu cijenu-bar nešto dobro od tih amera hi hi, i filmići, i muzika koje mogu besplatno skinuti, hmmm, nije loša ta ovisnost! Pusa pusaaaaa!

    avatar

    15.12.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • LOTOS

    dobro jutro
    uh tako mi se svidja ova slikica ;)
    svi smo mi malo na neki nacin
    ovisnici neta ;) zelim ti ugodan vikend!

    avatar

    16.12.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • rossanna

    @ mayre
    hahaha,mayre, ja sam mislila da sam ja jedina koja se navukla na tu igricu...a btw znala sam CJ-ja toliko najesti i prejesti da bi jadan jedva trcao...hehe, a neka i Interneta, jer kako bih ja drugacije znala kako je komplikovano u Peruu kupiti fen??! :)) pusee i tebi
    @ lotos
    hvala lotosice na lijepim zeljama...i ja tebi ugodan vikend zelim!!
    puse anna

    avatar

    16.12.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • altea

    kako je lijepo bježat od svojih misli i briga... živio internet;)

    avatar

    17.12.2006. (15:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...