Komentari

etra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • the Devil wears MNG

    GLUPSONICE RETARDIRANA!!!!(sorry najprije na izrazu)
    ne možeš govorit da nisi ni u čem dobra jer...LAGIŠ! nitko nije ni u čem dobar. a ti si, najviše od svega super cura i odlična frendica. dakle, uber cool ženska kuiš? :- )
    možeš sa mnom, pa bit shrink, ne? que dices, querida? muchos besos

    avatar

    14.12.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • needless

    ajme, koliko san ja puta ovo polugodište pomislila da mi je za kurac učenje kad oni koje manje od mene uče imaju jednake ii bolje ocjene, ali je ovih dana sve napokon došlo na svoje, moglo je i bolje, zem iman 4 a brate bar to znan. ajme. malo da je više bilo učit.... i, opet, koliko san puta pomislila da u ničem nisan dobra, ali tako je glupo time se zamarati, najbolje je biti homo universalis - sve znati po malo. i ja bi na pravo, ili politologiju. to mi je veoma zanimljivo. bumo vidli, ima vrimena, pozz

    avatar

    15.12.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • emi

    @ the Devil wears MNG: nemam se zasto ljutiti zbog izraza.....ne LAGIM..... ja super cura? bwahahahahahahahahahhaha.....uber cool a?? tctctct.......kuis?? ma od koga si to pokupila da mi je znati....hm....jako tesko pitanje....:))) pa mogla bi s tom biti shrink,mislim ipak mi je psihologija 5! da,da 5!!! tambien y para tu muchos besos!! adios!! :))

    avatar

    15.12.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • Estel

    Ma daj ne živciraj se....kako to misliš da ti ništa ne ide?Svakom nešto ide,u nečemu je dobar....u čemu ja poticaj nalazim(za učenje)? Ne znam..

    avatar

    16.12.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • buba je sama.

    pa dobro s koliko češ proči? mislim pišeš kao da uopće nečeš proč.

    avatar

    16.12.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • cruela

    evo uspjevam ostaviti komentar da mi windowsi ne pokažu neku grešku. moraš znati da pravo nije samo sudnica i te spike, a da ni si ni u čemu dobra nije istina. možda samo još to nisi otkrila. ja isto nemam pojma što bi studirala, ali sam putem eliminacije došla do nekih stvari koje bih mogla delati. super su ti one sličice, btw.

    avatar

    16.12.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • punkrockgirl182

    ej....super citat...stvarno mi se sviđa...u dosta stvari sam se našla u ovom postu...npr.ono za faks...3.sam razred,pa bih mogla malo ozbiljnije razmišljati...i ja već dugo želim na jedan faks,ali ne znam uopće jesam li ja za to...i ne vjerujem da u ničemu nisi dobra...možda ćeš tek sad otkriti nešto u čemu jesi...ili možda se već sad vidi,ali ti to ne vidiš...pozzz :))

    avatar

    16.12.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...