Komentari

terradesolata.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Milou

    Svakog jutra jedno jaje, našem društvu mira daje. (Vidim da ću se ja tu često klanjati ;))

    avatar

    15.12.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • brakola

    Ispijcuturo, imas veoma lijep i ugodan blog, veselim se svakom tvojem tekstu, zato te i citam redovno. kip d gud vurk. A sada posjeti i ti moj blog i ostavi jedan komentar zbog kojeg cu ja biti neizmjerno veseo i sretan, a u nedjelju manje mamuran.

    avatar

    15.12.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • Terra Desolata

    @Milou, baš tu pjesmicu pjevaju osnovnoškolci Puste Zemlje, kako bi im sam čin kastracije bio ugodniji i ispunjen radošću! @anonimni, zahvaljujem na komplimentu. Vrlo rado bih posjetila tvoj blog i ostavila komentar, ali ne znam o kojem se blogu radi...Ostavi link :)

    avatar

    15.12.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • brakola

    o issa ti boga, nisam ostavio link....

    avatar

    15.12.2006. (22:07)    -   -   -   -  

  • Hard Boiled

    oujea! to se zove očuvanje mira u svijetu...

    avatar

    15.12.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • Frederika

    Ok, zvuci okrutno, ali je u biti istina - testosteron sranja radi (agresivnost, akne, celavljenje, neugodni mirisi), a najveca sranja rade oni koji uzimaju steroide (i to ne samo sebi, nego, recimo, vozacu koji im oduzme prednost). Kastrirani muskarci zive desetak godina duze (iz knjige "Zlocesti geni", ali zaboravih autore). Ne smatram kastraciju rjesenjem problema (iako se time ne samo sprecava prijenos tog gena, nego se sprecava i proizvodnja testosterona), ali mislim da bi trebali uvesti psihotestove i dozvole za imanje djece, a visak testosterona kontrolirati lijekovima. Osobno mi se gade muskarci s viskom testosterona, celavi, nabildani, dlakavi - volim one koji su bebasti, dugokosi, osjecajni i lijepo mirisu.

    avatar

    17.12.2006. (17:16)    -   -   -   -  

  • brakola

    @Federika Testosteron ne radi sranja, guzica radi sranja. Sto se tice agrestivnosti, to je pitanje inteligencije, kulture i samokontrole. Sto se tice dozvole za imanje djece, smijesna si. Muskarci sa manjkom testosterona su homoseksualci ili kako ih ja volim više zvati - pederi.

    avatar

    17.12.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • Terra Desolata

    @Frederika, svega toga (psihotestovi i dozvole) već ima u Pustoj zemlji! Ali prevencije nikad dosta- tako kažu Preventivni Doktori. Nadodala bih da se, kad već spominjemo gene, već odavno zna za XYY sindrom (kariotip) u muškaraca (trisomija spolnih kromosoma) koji je jako rijedak, ali eto link; http://en.wikipedia.org/wiki/XYY_syndrome
    P.S. U Pustoj Zemlji ima pregršt bebastih, dugokosih i osjećajnih, tako da bi ti se svidjelo :)

    avatar

    18.12.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  • Fap

    by Shinwaris gotovo u sjeni Pass! "grunted Eusufzai refurbish laptop

    avatar

    23.09.2009. (15:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...