Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mirisdunje

    Pokopaj noc, tamu u sebi, neka ti srce bude jedino svjetlo koje te vodi prema sreci. Jutro, kazu, uvijek je pametnije od veceri, sahrani sve tuge i sumnje, ona se porodila mukama koje ti osjecas, zapitaj se, ima li u tim mukama i tvoga sjemena? Ako je zivot samo zivotarenje, izdigni se iznad toga, ma koliko god mislio da ne mozes, budi orao, vini se visoko i sa visine gledaj sve vucje jazbine i ne trazi se vise tamo, medju ranjenima...Tvoja su krila snazna, let izvjestan, a nebo slobodno. Ti jos uvijek imas dusu covjeka, koju su mnogi davno izgubili...Lijepu ti i ugodnu vecer zelim, dragi prijatelju...

    avatar

    14.12.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • Desiree8

    Eto...čitajući, dragi Poeto, prsti su me poveli da odaberem kao pozadinu meni jednu posebnu pjesmu...Ona u meni izaziva sjetu...budi uspomene...tugu i suze, ali ne i žaljenje...na mjesto komentara ostavljam njen naslov - Feel (Robbie Williams)...

    avatar

    14.12.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • pegica

    Joj kako ti je Dunja ljepo sve rekla.....Čuvaj se dragi Faraone....Hvala na obisku!

    avatar

    14.12.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • Mila

    Velika je Jad činiti ljudima jad....

    avatar

    16.12.2006. (09:44)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    Amor bi strijelu
    da vrati
    ali zatecen duboko
    na djelu
    nemoze vise
    stati.

    jasno mi je što si htio reći.....dunja je rekla sve pa nema smisla razvodnjavati dodatnim mišljenjem...jedino, ono što nas ne ubije, ojača nas! :)

    avatar

    16.12.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    nikad nijedna pjesma ne kazae nista, one su cvijece koje je sretno tek onda kad ga uzbere pravi uzivalac. Nema nijedna pjesma nikad nista licno , a i da ima to je samo jedan od njenih otetih bljeskova i ne pripadaju cak ni njenom tvorcu.
    Ovom prilikom se zahvaljujem svim mojim dragim posjetiocima i molim ih da ovdje kod Faraona smo svi isti i nema niko vece a ni manje pravo od mene... Faraon je osoba koji ima samo sebe i to nije bas siguran. Njegove zelje i planovi ne postoje jer je sve varka i privid kao i u ostalom sam Postanak.
    P.S.
    ... nije ovo nihilizam a ni zastranjenje izgubljenog ili razocaranog, ovo je gorak okus Jabuke zivota...
    Pozdravljam, i najvjerovatnije hvatam se Planine !

    avatar

    16.12.2006. (12:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...