Komentari

iznadsvega.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • smiling cat

    ovo me stvarno dirnulo...i ja mislim da se oni definitivno ne bi trebali smatrat ni osjećat nevažećima! to je tako nepravedno!

    avatar

    05.12.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • pulchritudo

    naježila sam se 15 puta od glave do pete dok sam ovo čitala...pa onda jos par puta...ja sam u svojoj osnovnoj isto pomagala svojoj staroj učiteljici...i dok sam čitala...drito sam zamislila sebe u tom razredu di sam ja čuvala te klince.... grozno...mogu zamislit kak ti je bilo...nemrem ti opisat osjećaj u trbuhu....i možda nije sad vrijeme da ovo kazem...al volim kad se decki ne srame svojih emocija, samo kaj je takvih jako malo...take care....pozzzz :)

    avatar

    05.12.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • tvrdoglav i lud i opet i opet :-D

    Da znam mučna je tema ali dirnula me u srce (srce mi je najebalo ove godine čak 3 puta). i ne mogu prijeći preko toga. Razgovarao sam s pedagogicom, defektologicom, i bifšom raskom. Rekao da ne mogu prijeći preko toga. Da nudim potpunu pomoć ali ako se ništa ne poduzme ja odlazim. Javim vam još sve detalje.
    pulchritudo---> vjeruj ne bi me voljela kao dečka. previše srca sam slomio, suza izazvao (svaku djevojku sam povrijedio barem 1x). Svojih emocija se ne sramim jer se jako oslanjam na njih i svjestan sam apsolutno svih svojih osjećaja i znaj da imam puno više negativnih emocija od onih dobrih. Samo što dobre razvijam a loše potiskujem.

    avatar

    05.12.2006. (18:49)    -   -   -   -  

  • pulchritudo

    vjeruj ne bi me voljela kao dečka.TO NE MOGU KOMENTIRAT JEL TE NE POZNAJEM DOVOLJNO :)
    previše srca sam slomio, suza izazvao (svaku djevojku sam povrijedio barem 1x). WELCOME 2 CLUB...NNISMO SAVRŠENI I NARAVNO DA SE DOGAĐA DA POVRIJEDIMO NEKOG, PA I SLOMIMO POKOJE SRCE...ŠTO NE ZNAČI DA NISMO DOBRE OSOBE, NEKE STVARI SE JEDNOSTAVNO DOGODE MAKAR MI TO NE ŽELIMO.
    svojih emocija se ne sramim TO TI JE SAMO + I NE TREBAŠ IH SE SRAMIT.
    Samo što dobre razvijam a loše potiskujem. E VIDIŠ...MISLIM DA NE SMIJEŠ POTISKIVAT LOŠE EMOCIJE...PUNO JE ZDRAVIJE I PAMETNIJE BAŠ NJIH RIJEŠITI, BAR JA TAKO MISLIM....

    I PIŠI ČEŠĆE...MISLIM...AK STIGNEŠ....VOLIM TE ČITAT :)

    avatar

    05.12.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • tvrdoglav i lud i opet i opet :-D

    ma nisi me shvatila ja sam jednostavno užasan u vezama al brijem samo zato jer sam jeben frend. ono što nikada ne bi frendu napravio curi napravim bez beda a ovo tvoje volim dečke s emocijama ne mora značiti da če biti dobar prema tebi ako je emotivan. to sam mislio rech
    Zašto da ne potiskujem loše emocije tipa mržnja, agresivnost... ???

    avatar

    06.12.2006. (17:36)    -   -   -   -  

  • pulchritudo

    aha....nisam skužila da si mislio na agresiju i mržnju...ja sam mislila nekaj drugo...al nema veze-sad kužim... :) i kad si vec tak dobar frend..potrudi se bit malo bolji prema svojim curama u buducnosti :) bit ce im drago sigurno..a i nije valjda da su ti frendovi bolji od cure pa da se zato prema njima bolje odnosiš? :P

    avatar

    06.12.2006. (18:24)    -   -   -   -  

  • tvrdoglav i lud i opet i opet :-D

    naravno da su mi frendovi i frendice iznad cura. zato niti jedna nije stala između nas, nikad se nismo potukli oko butre ili doveli u situaciju da se prepiremo zbog njih. cure su potrošni materijal frendovi su za cijeli život

    avatar

    07.12.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • Gospodarica lažova

    Sorry milo, trenutno nemam vremena za čitanje posta... Daj me podsjeti sutra. ;)
    Trenutno ti samo ostavljam da imaš novi link...

    avatar

    08.12.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • Gospodarica lažova

    Joj jebi se kujo. Pročitala sam post. :(
    A bila sam baš dobre volje.
    No da, nevjerojatno je sve to... A jesi primjetio kako ljudi reagiraju na njih? Svi smo neki sažalni i želimo im udovoljiti (a neki ih jednostavno izbjegavaju)... Nikako se nemremo natjerati da budemo normalni u takvoj situaciji i da na njih gledamo kao normalne. Kako to mislim?
    E pa... Neki dan sam upoznala dečka na faksu. U kolicima. Dosadan, naporan, ma katastrofa glup karakter. Ali, zato što je u kolicima, ne kažem mu da odjebe, kao što bi rekla nekom "normalnom" dečku, nego i dalje razgovaram s njim kao da mi je najzanimljivija osoba a svijetu. Ne znam, ali mislim da je u tom trenutku veliku ulogu igralo neko sažaljenje, ili šta već.
    A znam da ne bismo trebali biti takvi. Trebala bih se prema njima ponašati kao i prema drugima. Ali ono, nemrem biti bezobrazna prema takvim ljudima.
    I da, znam da ih ne bi trebala dijeliti na to "takvi ljudi", a ove druge na "normalni ljudi", ali čovjek ne zna kako reagirati.
    U svakom slučaju, mislim da ti je postupak dobar, i nadam se da ćeš uspjeti u ostvarenju plana. ;)

    A sad, što se tiče komentara na mom blogu:

    Ja mogu i više od 3 sata dnevno ;)
    I da, ovdje ne piše ništa što bi trebalo pisati... Khm, zašto? Ma znam, čekao si da ipak pročitam ovaj post i komentiram ga, zar ne? ;)

    avatar

    10.12.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...