Komentari

speed26.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Svatko zaslužuje još 1 šansu

    hej... pa ti si živ... mislim, znam da si živ, ali ono, iznenadilo me kaj opet pišeš... podzrav :)

    avatar

    25.11.2006. (16:24)    -   -   -   -  

  • zirafica

    mislim da nije... stvar u lovi. vec u moci.

    evo ti primjer.
    decko, vidam ga vec mjesecima. onak, skuzila sam ga jer se cesto vidamo ali daleko od toga da mi je bio nedajboze napet ili sladak ili ista takvo.

    prije dva mjeseca odem u kset i skuzim da je on na flooru. dj. mocan do bola. smrzla sam se. tako je... tako jeeee... mocan.

    neka vibra. nesto. a kad side sa stagea- samo obican decko.
    kad je gore podrapala bi mu svu robu s tijela i radila mu puno stvari o kojima pristojne djevojke ne pricaju u prvim komentarima koje ostavljaju na necijem blogu.

    tko je kul ima moc, on je simpa- moze proc! :))))

    avatar

    27.11.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • Bespuća hrvatske zbiljnosti

    Pa lova *jest* moć! Sretan sam što ne razumijem to, ali mislim da se to sve ženama debelo osvećuje prebijednim položajem u društvu i totalnom ovisnosti o muškom spolu. Kako siješ, tako ćeš i žeti...

    avatar

    30.11.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • Đus

    joooooj stari,nemoj da počnem o tome...sve znaš.ti i ja se kužimo u tim i takvim pitanjima...samo jedna digresija za žene-ak je Gates seksi,ja dajem kitu na panj!svih 8 centi!

    avatar

    01.12.2006. (01:02)    -   -   -   -  

  • poison-ivy

    opaaaa

    drago mi je da si odlučio natipkati nešto !

    Čuj, nisam feministkinja i slažem se s tobom da VEĆINA žena puši lovu i te debilne spike, ali nemoj sve gledati tako globalno! Ima nas koje nismo takve i kojima je novac zadnja rupa na svirali kad je ljubav u pitanju! Mislim, Gates je sexy??? Da mi je vidjeti ženu koja je to izjavila!!!! Debilana! Ima puno površnih trebi (koje zaslužuju da ih se tako zove) i ja se njima ne čudim, već Vama muškima koji to pušite!!! Da ne dozvoljavate takvo bolesno iskorištavanje od krasotica koje zatrepču okicama i naprave kretena od vas u tren oka, onda toga ne bi ni bilo! Kaj ne? I uostalom, nije da mi uvijek biramo, ja sam veliku većinu svojih veza sama inicirala jer mislim da bi umrla čekajući prvi korak od osobe koja mi se svidi. Niej sve tako crno bijelo kako si napisao, iam neke istine, ali nije baš sve takvo! Puno muških je jednako krivo za propale brakove i jadno stanje kad su ljubavne veze u pitanju........... teška tema za povratak, al bitno da si se vratio

    pozz

    avatar

    04.12.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • zirafica

    dobro da, ali ima tu puno vise od love.

    avatar

    04.12.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...