Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Mješanac!

    super blog......navrati na moj forum i nabacaj par komentara....
    pozz!!!!!

    avatar

    20.11.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    Ne mogu vjerovati, ali prilikom objave ovog posta pogubio sam praktički sve prijašnje komentare i pobrkao mi se dizajn, pa sam to morao popravljati i sad mi je full krivo i žao i ljut sam na ovaj blog i zato...
    @my dear nada, čakavica, Arvena, Vitae..., ledynada, Michelle, Ivy, melodius, dijete patrasa... nadam se da ćete me i dalje čitati i komentirati jer su me vaši komentari iznenadili i puno mi značili... hvala vam od srca na svim dosadašnjim komentarima i veliki pozdrav vam šaljem!...

    avatar

    20.11.2006. (23:40)    -   -   -   -  

  • Melodius

    Pred stvarnosti možemo zatvoriti oči, ali ne i pred sjećanjima. A zvijezde... neka ih, i one su tu s razlogom.

    Glede tvog komentara ovdje, malo oluje na pučini bloga neće smetati da i daljem plovim.. a i dalje ću dolaziti u ovu luku. Pozdrav i tebi prijatelju.

    avatar

    21.11.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    i kako je zapravo čudan taj život... ponekad nekoga gledaš prvi put u oči i kao da ga poznaš oduvijek... i sve što si ikad doživio i prošao, sve ono prije, postane u sekundi tako nevažno..

    ..prvi put na blogu, ali ostadoh zatecena.. divni redovi iz kojih prste emocije.. i Iris za kraj.. :)) veliki ti pozdrav!

    avatar

    21.11.2006. (01:14)    -   -   -   -  

  • nada

    ...lijepo,lijepo dragi moj dream da putuješ, budući je ovaj vikend bio i više nego bajni i sjajni...moje plovilo bio je moj bajk,a ti si mogao i zaroniti u plavetnilo morsko,nadam se da jesi...sjećanja naviru...sve što si skupio tijekom života...sve je ništa,ako nisi sretan...i ako nemaš više što skupljati,makar to bile uspomene...uvijek s tobom...nada

    avatar

    21.11.2006. (07:54)    -   -   -   -  

  • zaljubljena u Hrvata (čak

    Ovaj tvoj opis - ma kao da bi gledala sebe!!!! Totalno te razumijem!! Kao da bi gledala film... Ti bi trebao napisati knjigu! A što se tiče tvog komentara - hvala ti! Ja sve to znam kad gledam razumom. Ali kad pustim da srce (i kemija) radi onda sam "gotova"... Teško je nesretno voljeti.. za..bano. Hvala ti i još puno dobrih tekstova ti želim!

    avatar

    21.11.2006. (08:35)    -   -   -   -  

  • Tazba

    Volim ti ja i fortunale, znaš, ali poželim katkad i kutak mirne luke, tek da posložim osjećaje; šaljem ti magleni osmijeh mada se, evo, tu na Primorju već probija i sunce...

    avatar

    21.11.2006. (11:28)    -   -   -   -  

  • Arvena

    Dragi moj Dreameru, ovo sa istim zvijezdama koje gledamo na nebu, ma koliko udaljeni, me je često tješilo. Samo tako dalje, svaki dan pogledam tvoj blog da vidim ima li novih postova.
    I ako "Noćas bih mogla napisati tužne stihove,
    Noć je posuta zvijezdama... (Neruda).

    avatar

    22.11.2006. (00:39)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    @my nada - ja mislim da je krajnje vrijeme da konačno počnem pratiti i tvoj blog, ha? ...stvarno bi mogla početi pisati... znaš da to očekujem od tebe... hvala ti na komentaru, super je kao i uvijek... :-)
    @Arvena - da, zvijezde, napisati ću još ponešto o tome s vremenom... ali eto, mene one mogu samo učiniti sretnim i zamišljenim... hvala na komentaru i lijepom stihu :-)
    @shtrumfeta - ako ovo vidiš, znaj da ti pokušavam ostaviti komentar već 3 dana, ali ne radi to kod tebe... slika je šokantna i iznenadila si me ozbiljnim razmišljanjem... definitivno speechless... svaka čast!

    @svi ostali - ionako imate komentare od mene na svojim blogovima :-))) Lijepo vas pozdravljam i hvala vam što me čitate...

    avatar

    22.11.2006. (18:40)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hvala ti na posjeti Sanjaču, lijepo sanjaj, a prije sna malo piši jer to lijepo činiš!

    avatar

    22.11.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • zaljubljena u Hrvata (čak

    Hvala ti na komentaru. Da, stvarno je čudno koliko sam već napisala. Ponekad mislim da nemam više inspiracije ali očito to još imam. Hvala jer me čitaš! I ja te lijepo pozdravljam!

    avatar

    23.11.2006. (08:37)    -   -   -   -  

  • Melodius

    Imam mnogo ljubavi, jedna od njih je i matematička umjetnost i estetika :)

    avatar

    24.11.2006. (00:48)    -   -   -   -  

  • nada

    ...uglavnom,od svih blaga na ovom svijetu,ja bih najviše voljela imati malo više pameti i znanja...pameti nikad dovoljno...eto i dalje od bloga ništ...s mislima o ljepoti virtualnog i dalje te čitam i već unaprijed uživam u njegovom veličanstvu zvanom VIKEND...samo što se malo prebrzo smjenjuju,jel tak ?...uživaj i ti tako,može ?

    avatar

    24.11.2006. (08:30)    -   -   -   -  

  • toris

    znas sta mi je najgore? kad dodjem na neko mjesto i probudi se uspomena i sjetim se kako mi je nekad bilo dobro na tom mjestu, i kako bi sada sve to opet, i kako mi je tada bilo savrseno bas to mjesto....i uvijek to mjesto ostane obiljezeno tom uspomenom i ta uspomena se uvijek veze uz to mjesto, ali mjesto nikad nece vratit uspomenu u stavrnost, niti ce uspomena ikad opet probuditi mjesto i dati mu ponovnu vrijednost stavrnosti.

    avatar

    24.11.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • štrumf

    ovo ja zovem ljubav

    avatar

    25.11.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  • Plavusa

    ljeto...uspomene...nema ničeg ljepšeg...stara ljubav..joj..zašto najljepše stvari uvijek postanu samo lijepo sjećanje????

    avatar

    25.11.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...