Komentari

blogtemazo.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • K0koLO

    Probaj jednom sve raditi polako. Polako stavljaj stvari u vrećicu pa tek onda plati. Brižno poslozi vraćane novčanice u takuin. Nasmijan od uha do uha. Neka te čekaju. Ja sam tako počeo gustati u tome. Uzivaj.

    avatar

    20.11.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Kokolo mi oteo komentar!
    Btw, Sara je tanja i nekako, hm, nefina u odnosu na Domaćicu koja je baš radi debljine keksa i okusa čokolade posebna, ali skidam im kapu jer su si dali truda konkurirati Princezi (koja je najjebenija od svih jer ima fini slankasti keks).

    avatar

    20.11.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ne znam da li mi je više mrsko kad mi u Billi provuku sve kroz skener, pa ako nisam dovoljno brza da bacam sve u kolica, samo što ne vrisne s one minijaturne daske s druge strane ili u DM-u kad mi utrpaju u istu vrečicu šampon i dijetne kekse (što kupujem Maloj baš u dm-u!!). Ako se svađam - još gore...

    avatar

    20.11.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  • gawrun

    mini market, mini market. a možeš se i lijepo napričati

    avatar

    20.11.2006. (21:33)    -   -   -   -  

  • opaljena

    ja sam prije razmišljala i ponašala se kao i ti,ali sad....sad sam kao Kokolo.Što si stariji to si pametniji.Slažem brzo koliko mogu i sve po redu.Jebe me se.

    avatar

    20.11.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • thule

    sviđa mi se zadnji odlomak.... :) al inače, uzmeš još nekog sa sobom u kupnju pa onda nije to sve skupa tako nespretno.... ili možeš bit onakav kako preporuča većina ostalih komentatora....

    avatar

    20.11.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • djevabajna

    dobro veli thule..tako smo stara i ja duo pegla, uigrani tandem..sve ide ko po špagi, a stignemo i zapjevat na kasi, po željama.. bila je v merkatorju neka bosanska kopija domaćice.. smješko il tako nekako..njaah, ćicadoma je ćicadoma..moram tu saru testirat što pre. sa hladnim mlijekom.

    avatar

    21.11.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    ja se pomalo prestajem zivcirati oko toga, ne berem brigu sto sam spora kod placanja/pakiranja na blagajni. dobra mi je lekcija bila kad sam u toj zurbi, panici i nervozi ostavila novcanik iza sebe, nikad ga nisam uspjela pronaci...

    avatar

    21.11.2006. (07:11)    -   -   -   -  

  • jezdi

    Da, Tatjana baš nije rođena za komentiranje uživo :D doduše, onaj njen pajdo su-komentator je nositelj trofeja za izjavu dana. otvara se novinska fotografija Ala Caponea, naslov kaže 'Hide and seek with Eliot Ness', a on će velevažno 'eto, Al Capone, traži se i nalazi s Eliotom Nessom...' :)))

    avatar

    21.11.2006. (09:29)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Domaćica = fuj (no, ona za mene ima puno dublji značaj)

    avatar

    21.11.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    Kokolo, lako vama u zg odugovlačit. Probaj to tu pred nabrijanim istrijanima :)
    Athena, ti bi samo nešto debelo gurala u usta. Ponekad nije sve u volumenu :P
    Seoska idila, ne mogu ti dat svajet kad imamo isti problem :)
    Gawrun, znaš da mi fale ti mali "kod tete Rože" marketi. Pisao sam već o njima. Šta ćeš kad su jebeno neisplativi.
    Opaljena, vidi odgovor Kokolu ;)
    Thule, kako ja u principu mrzim kupovat, tako mi se ne da vuć nikog sa sobom.
    Djevo, i? Si probala? Jesu i tebi pre tanki? :P
    MissG, tebe je stvarno ulovila panika kad si novčanik posolila...
    Jezdi, moram priznat da mi je taj dio promakao, al nema veze. I ovako sam pol večeri udarajući se dlanom u čelo :) Već sam navio sat da ne propustim do godine :P
    Demjan, znam, čitali smo o tome... Ili nismo???

    avatar

    22.11.2006. (08:02)    -   -   -   -  

  • Gitarist

    te kekse sam negdi naso, al nisam znal kak se zovu, fala zeko :D
    a kaj se tice tih brzih blagajni, teta se na mene isto derala jer onaj plastični kurac piva nije jedan artikl nek njih 6 (WTF?)

    avatar

    22.11.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • *mAaji vjAg*

    Super post i blog...

    avatar

    22.11.2006. (17:00)    -   -   -   -  

  • raymond

    znam saru!!!=) i kupujem ju ponekad, kad nisam baš s lovom. al ima još jedna verzija tih keksiju! mislim da se zovu lara ili nešto. meni su bolji od sare jer imaju više maslaca. iako, u zadnje vrijeme kupujem sve više princezu. i ne znam, dobra mi je, i znam da sam izdajica zbog toga. uz domaćicu i napolitanke, kao klasike ja bih dodala i moto kekse. vrijeme je da završim ovaj komentar. al kad je riječ o slatkišima, ne mogu se zaustaviti...ni pričati ni jESTI.=) bježim dok nisam počela pričati o jednoj vrsti talijanskih čokoladnih keska koji se mogu kupiti u billi i nevjerojatno su fini i jeftini...=)

    avatar

    22.11.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • mrtva priroda

    Ja bih još dodala jedno uplakano derište koje mi slini za vratom jer osjeća adrenalin kako mi kola žilama...čisto tako da upotpuni doživljaj.

    avatar

    22.11.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    gitarist, dobro da ti nije brojila žvakaće u paketu :)
    Maji vjag, hvaja na komentaju
    Raymond, lara???? Lara???? Kako ja nisam čuo za to??? Daj neki link! Ili praznu kutiju skeniraj! Ili pošalji jednu punu! Bilo šta!
    Mrtva priroda, doživljaj upotpunjen. Svaka čast.

    avatar

    23.11.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • Little

    Uuuu,Sara,od kad sam nju otkrila ne jedem domacicu....cak i ta nijansa u okusu,ma sara mi je puno bolja..
    Šta se tiče tih redova..ma kalma ..neka ljudi čekaju..jer kad napokon dođem na red to je mojih 5 minuta i imam pravo sve posložit u vrečicu onako kako ja to zelim:))

    avatar

    23.11.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • shine

    ja obožavam kad me majka pošalje u kupovinu u kafuland... posebno kad uzmem neka divlja kolica koja zbilja nemoš kontrolirat pa se zabijaju u ljude sama od sebe, ja ih zaustavim ona sama krenu pa se moram ispričavati. ali zbilja postoje jedna takva. i moja majka se sama uvjerila. ovo je bio jedan mnogo zanimljiv post meni :) pošto meni jako treba čokolade i keksića kad učim morat ću ja probati tu saru. a je zbilja kad se nešto otvori mora se i pojesti do kraja. jednom sam tako sladoled od 2 litre maltene sama pojela. toooooo ne valja. jako ne valja. prehladila sam si stomak kad sam taka prokleta. al ja ne mogu vjerovati da si ti tražio na netu o tome. sad točno znamo i kako izgleda sara :D

    avatar

    23.11.2006. (20:01)    -   -   -   -  

  • tear-of-blood

    sasvim si u pravu! ali domacica je ipak No.1! ali i Sara su super keksi... ma sve je dobro sto je slatko! pozdrav

    avatar

    23.11.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • anspik.

    joj ja kad odem u kupovinu sa svojim ocem tatom to je komedija. on je uvijek sav izbezumljen kad žena krene skenirati brzinom svjetlosti, a nas dvoje ne stignemo istim tempom puniti vrećice. onda se ja smijem, a on ljuti :D

    avatar

    24.11.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • °~AkaShA~°

    ja do sada nisam znala da sara keksi opče postoje..stvarno..
    e, al vidjeh ih sad..i koštaju 7.50....i stvarno liče na domačicu...a ja je obožavam..
    a ša se tiče hamburgera, meni o mekdonalcu nisu ni tri dosta..
    ae pozdrav..

    avatar

    24.11.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • Tratinchica

    Za Saru ne znam...i nisam probala,ali definitivno nakon ovoga to imam u vidu....ali jedno znam...aj absofuckinglutely lajk U =)

    avatar

    24.11.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • E.T.go home...

    čemu toliko hvalospjeva nekakvom suhom, trunljavom keksu koji isušuje nepce i jezik i zastaje u grlu kad se guta i tjera na hitno zalijevanje tekućinom? nema te domaćice niti sare koja se može mjeriti sa pakovanjem običnih NAPOLITANKI. neobično finih, ugodno slatkih (ali umjereno i profinjeno), u najneuglednijoj ambalaži stoljeća, a ipak kad ih ugledate na polici u njihovoj bijednoj najlon vrećici i pakiranju od 1/2 kile, nešto tajanstveno klikne! proradi intuicija, instinkt-što god hoćete, i vi nepogrešivo odabirete baš taj ofucani pakung, jer nešto vam govori da je unutra mmmmmljac! da, smatram da su te i takve napolitanke konačan dokaz tvrdnje da nije sve u izgledu! hm,mljac.

    avatar

    24.11.2006. (23:35)    -   -   -   -  

  • don kihot

    što se tiče keksa najviše volim jaffu :P još kad mi ju mama napravi doma u obliku kolača...ahhh...no da, što je mene ponukalo da ne čitam samo nego da se i oglasim...e da, Sara...jela sam i nju, a dobila sam je već sto puta kao i kavu koja se isto tako zove. A sad nagradno pitanje: zašto dobivam proizvode sa imenom Sara? :))) i zašto sam pred kojih sat vremena prije napisala post na tu temu pa nakon sat vremena čitala ovo ovdje...huh...čudni su putevi...:))))
    pozz

    avatar

    25.11.2006. (01:37)    -   -   -   -  

  • sticherica

    E a ja to ovako radim... obicno kada kupujem hrane za cijeli tjedan..ili mjesec... znaci skoro pa puna kolica.. obavezno placam karticom... i naravno ne stignem sve pobacati u vrecice pa mi jos i stvari pocnu ispadati iz ruku i onda popizdim kada mi kaze iznos i gleda me da joj platim a ja ne znam sta bi prije.. e pa onda uzmem karticu ... i dok ona provuce karticu.. pa utipka iznos pa dok otpetlja kablove oko uredaja za unosenje pina ja spremim pola stvari u vrecicu.. e pa onda ako vidim da opet necu stici onda fino ukucam pogresan pin.. hehe dada.. e pa desava se.. i dok ona ceka da joj izade listic a ono nikako da se isprinta ja ukrcam pa skoro sve stvari... i tako na kraju stignem jos i kavu popiti dok se ona snade pa ponovo ukuca iznos itd... probaj hehe it works:))

    avatar

    25.11.2006. (09:56)    -   -   -   -  

učitavam...