Komentari

tinka.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • teepy

    ejla! vidim tu da si napisala da te veseli kada ti netko pohvali rad na blogu, pa se eto, pridružujem i dodajem jos jednu pohvalu!!!! blog ti je jedan od najzanimljivijih, samo nastavi tako :o)))!!! pozdrav

    avatar

    20.11.2006. (08:31)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    ide se u zagreb! ide se u zagreb! ako ne bude gužve mi ćemo je napravit:) ( a pošto će gužve bit,možemo samo plesati)

    avatar

    20.11.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • ...Teen šminkerica...

    Ej....

    POgledala san tvoje radove...

    Ti si prava umjetnica!

    Odličan ti je dizajn!
    Sama si ga napravila?

    Kisa

    avatar

    20.11.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @teepy->Veseli, veseli... :) Pa, u biti, mislim da svatko voli čuti pozitivne reakcije na nešto u čemu je na bilo koji način osobno sudjelovao... Inače, i nije da su mi previše značajni oni komentaričići tipa: " Super ti je blog, svrati na moj.... ", budući da smatram da autori istih niti ne prelete po sadržaju bloga, već se ekipa tako samo reklamira okolo budući da im broj komentara ili pozicija na cool i šta ti ja znam kakvim listama predstavlja veliki značaj.... Ali, tebe ( da krivo ne shvatiš ;) ) ne svrstavam u tu kategoriju i lijepo ti zahvaljujem na komplimentu! :)
    @zvoncica->Da, da, da, ide se ideeee.... :) Tancat ćemo lipo i h2o samo h2o, jelte? :-P Da nam nebi neke nepoznate persone stolicu zamijenile glavama narančastim šiškastim... Tralalala... :)
    @† Anđeo Lucifer †-> Umjetnica? Heh, pa ne znam baš da li sam zaslužila tu "titulu" s obzirom da su ove moje prčkarije i crtežići na onako dosta djetinjoj i površnoj razini... Daleko od toga da mi ne znače puno, ali i nije da su strašno reprezentativni ako pričamo u nekom ozbiljnijem kontekstu.... :) Što se dizajna tiče, frend Kiki je odradio teži dio, a ja sam sjedila kraj kompa, dirigirala ovo ću tako, ono ovako, i upijala informacije da slijedeći put ne moram njega opet tlačit da uskače oko HTML kodova.... :)

    avatar

    20.11.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  • thule

    tinka, jackie ne može na net pa sam ja onda mesinđr:
    treninzi su ti 4 puta tjedno, ponedjeljak, srijeda, četvrtak (20h) i subota (popodne); 160kn košta; a ako želiš čut iz prve ruke kako je to, ima neka cura iz quicksilvera koju ti znaš pa možeš nju pitat; nakon dance spektakla će najvjerojatnije počet radit nove koreografije pa bi bilo dobro da se tad uključiš....

    avatar

    20.11.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @thule->O, pa fala ti na informacijama! :) Nego, vidjeh na tvom blogu u postu iz 9. mjeseca da si se interesirao za volontiranje... 5.12. je Međunarodni dan volontera... Frendica radi na kampanji u sklopu toga, koja će trajat od 1.12. do 5.12. ... I za to će trebat volontera, pa ako si zainteresiran... Budem ovih dana šibnula konkretniji info o tome na blog... Vidiš, ti meni informaciju, ja tebi informaciju... Ma kako je to lijepo! :)

    avatar

    21.11.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • meridian walk

    prvo ispravak (ne da je bitno, al nek se zna :) ), snowake day je bio planiran za 1. 5., ali tada nije održan (30. 4. je bilo užas vrijeme i bilo je izgledno da će tako biti i dan kasnije)...održan je vikend poslije (ili vikend poslije toga, nisam više siguran..al znam da 1. 5. nije bio) :P

    enivej, vidimo se na brucošijadi definitivno, jaaa idem supportat JME-a 8) pa nek bude gužva, brige mene, doć ću prije tonske i stat pred stage :D pozdrav :)

    EDIT: e i da, jednog dana kad ne budeš imala ideje šta napisat za blog možeš poslikat Mucilu i okačit fotke ovdje :)

    avatar

    21.11.2006. (01:42)    -   -   -   -  

  • Bokka i Role

    Tinka, hvala za najavu

    avatar

    22.11.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  • °molly°

    uuuu drugi otok kewl :) baš sam bila tamo sad u subotu sa jednim dragim prijateljem :) pozdrav šaljem :)

    avatar

    22.11.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @meridian walk->Bitno je, bitno! :) Fala! :) Yup, vidmo se... Jesi nabavio kartu već? Meni cimerica od frendice koja studira na FER-u rekla da su jučer imali tamo štand i prodavali karte po 70kn... Ne kužim, šta nije bila šema da će se prodavat po 55... A samo na dan koncerta 70.... No dobro... Ja sutra valjda šaljem seku po kartu... :) A što se Mucile tiče, ma joj, brine me ful... Već tjedan dana ništa nije jela... Mama joj non-stop gura glavu u kruhić umočen u mlijeko, a ona ništa... Ne znam što joj bi... Al ako ovako nastavi... :( uf... :(
    @Bokka i Role->Ma nema na čemu! Još nitko nije tolko zahvaljivao zbog obične najavice! Rispekt! :)
    @°molly°->Ja nikad bila tamo... Al budem svratila jednom... :)

    avatar

    23.11.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • sabhjuman

    24.&25. 11.'06 otkazani koncerti radi problema sa strujom

    avatar

    23.11.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • nina

    alo, jel ti zao sto se si se ofarbala u plavo.ma ja se planiram blajhat i mislim da nisam dovoljno hrabra

    avatar

    23.11.2006. (15:31)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @ZGskvot->Eh, struja, struja...
    @nina-> Ma mislim da ni ja ne bi imala herca oblajhat se samo tako... Meni ti je to išlo postepeno... I u početku sam brijala na prirodne supstance, kao da ne oštetim toliko kosu... Malo kamilice, pa limuna, pa na sunce sa tim... Pa tako dobila neku kenjkavu boju i išli to spašavat sa par pramenčića... I onda krene izrast, pa krpaj to svaki mjesec... I na kraju se to sve toliko stopi da ispadne kao da si farbala cijelu kosu... Šta ja znam, žao mi je čisto iz razloga što ti se kosa dosta uništi... Nema onaj prirodni sjaj, a i kovrčice splasnu i postanu neke mlohave i bezvezne... Kosa općenito izgleda "slamasto" i teško ti je to vratit u normalu... Osim šišanja pa puštaj prirodno, za što opet nemam herca... Ne znam šta da ti kažem, ali znam da ti ne bih baš rado preporučila da odmah cijelu kosu oblajhaš... Možda da probaš sa nekim preljevom svjetlije nijanse ili nabacit par svjetlijih pramenova... A ako baš inzistiraš na Gwen Stefani looku ;), onda računaj na to da ćeš svako malo morat na "popravke" kod frizerke što opet i nije toliko jeftino... I da ćeš se za kosu morati počet duplo više brinuti nego prije; što podrazumijeva kvalitetnije, dakle i skuplje, regeneratore, razne maskice, tekuće kristale sa hranjivim sastojcima i slične šeme... Naravno, sve to ako ti je stalo do zdravlja i izgleda tvoje kose... :) Sretno sa frizuricom i javi rezultate ako se ipak budeš ohrabrila! ;)

    avatar

    23.11.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • Waxweazle

    Bok!
    Komentari su suvišni s vezi "naj posječeniji blog".Takav je i život; neki put i surovo nepošten.
    Ali ,baš zbog toga vjerujem da češ još više rasti i napredovati.Samo nebo je granica.Hvala ti na brzom,simpatičnom i laganom informiranju s vezi toga što se zbiva u Rijeci.
    Ne vidim razloga zašto ti sama sebi ne bi bila najbolja reklama iliti brand tvoga Bloga.
    Danko

    avatar

    23.11.2006. (17:31)    -   -   -   -  

  • Marv

    Na ovim slikama nikog ne poznajem. Pomislio sam da ću vidjeti nekog poznatog kako piše u tekstu i kako sam nekoć prepoznao tebe i Jackie na fotkama s TBF-a u Opatiji.

    avatar

    23.11.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @Waxweazle->Hej Danko! :) Ne znam baš da li mislimo na istu stvar... Pa bih te molila samo da mi malo pojasniš što si htio reći spominjanjem nepoštenja, broja komentara i reklame mog bloga... U biti, sigurna sam da si krivo shvatio moju "živčanu fazu" naspram blog.hr uredništva... :)
    @Marv-> A da, da, sjećam se toga! :) Eto, možda u nekom od slijedećih postova naiđeš na nekog dragog poznanika ili prijatelja.... Nikad ne znaš! ;)

    avatar

    23.11.2006. (23:49)    -   -   -   -  

  • aibreann

    bogme puno događaja... ovaj Queen tribute mi zvuči super... :)))

    avatar

    24.11.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • DeeDee

    Ehej Tinka. Long tajm nou hir. Sanjala sam te noćas, da si došla kod mene prije nekih ispita jer sam ti ja radila neki čarobni vitaminski narančasti napitak za koncentraciju s kojim si lakše učila :) Bože bože... pozdrav! :)

    avatar

    24.11.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • Waxweazle

    Postoji mogučnost da sam zbog ljenosti nešto propustio u tvome textu.Čudno mi je to da te nisu stavili u neku kategoriju na glavnoj stranici pošto ti je blog hiperposječen.A to je za mene dovoljan kriteriji da te i reklamiraju na glavnoj stranici jer i ti njih isto tako reklamiraš.
    Sve u svemu sve naj o tvome blogu:)

    avatar

    24.11.2006. (18:46)    -   -   -   -  

  • m

    viva viva viva :))) nema boljeg mjesta za uljepšavanje nedjelje ili za kakao nakon napornog tjedna :)

    avatar

    24.11.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • DeeDee

    I sad sam dole pročitala da je ježan dab fandješan bio jučer u Trevisu i dođe mi da se ubijem jer sam mogla ić, tim više što živim u Trstu... a 15 evra povratna karta vlakom... :(( idem se sad kaznit. :/

    avatar

    25.11.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • ja

    • Tinker Bell - Tink is Peter Pan's fiery, jealous fairy. She is described as a common fairy who mends pots and kettles and, though sometimes ill-behaved and vindictive, at other times she is helpful and kind to Peter (for whom she apparently has romantic feelings). The extremes in her personality are explained by the fact that a fairy's size prevents her from holding more than one feeling at a time...hm..jeli tinka??;D pozdravich

    avatar

    25.11.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    evo drugi puta danas citam o vivi i tesli na blogu.hr . Nikad nisam u vivi bila, iako sam rijecanka (doduse, odselila sam prije 4 godine , mozda je ovoren nakon sto sam otisla). Anyways, moram ici tamo kad ponovno navratim doma!

    avatar

    26.11.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • elbereth

    i kako bilo va zagrebu. ova mala (tea) mi ništ ne javlja :)

    avatar

    26.11.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @Aibreann->Aha, i meni, i meni! :) Jedino mi zbog toga krivo što sam u 5ak ošla u Zg.... Jesi bila? Kako je to izgledalo? :)
    @DeeDee->"čarobni vitaminski narančasti napitak za koncentraciju s kojim si lakše učila" ... Aaaa, zakon! :) Ako ikad spraviš štogod slično, obvezatno javi! :) A njah, žao mi za ADF... Mi isto ful htjeli ić, al na kraju niš od toga... Ma svirat će oni opet negdje u blizini! :)
    @Waxweazle->Baš sam neki dan o tome preko maila raspravljala sa frendom... Pa smo zaključili da se po naslovnici uvijek nekako više-manje vrte ista imena... i stvarno ne znam koji su uvjeti za dospijevanje na tu famoznu cool listu ili pak naslovnicu, iako, nije da mi to nešto pretjerano predstavlja u životu... u protivnom, pisala bih o nekim općenitijim temama za koje sam sigurna da bi bile zanimljive široj publici... Čmarila bi se Dariusu i ostalim "bitnim" ljudima u cijeloj toj blog.hr priči, a nije mi u interesu spuštat se na takav nivo... Ne znam, bude mi neki put malo krivo jer naravno da ako već želiš informirati ljude o nečemu, upoznati ih sa nekim novim stvarima koje su se tebi svidjele a vjerojatno bi se i njima, pomoć frendovima koji ulažu trud i vrijeme u organiziranje npr. koncertića i sl. stvari da napune klubove... itd. itd. .. uspješnije bi to izveo ako pokriješ što više ljudi, a često ti splasne entuzijazam kada ti to ne žele olakšati i omogućiti.. Ma, šta da ti kažem... :) Neću se zamarati sa tim stvarima, jer ne mogu apsolutno nikako utjecati na situaciju...
    @m->Hehe, znala sam da ćeš se ti oglasiti na temu: "Viva"... ;) Btw, jesi bila na otvorenju Tesle?
    @ja->Hm, hm... And, who would be my dear Petar Pan then?
    @LittleMissG-> Da, da, vidjeh i ja post na naslovnici... Pretpostavljam, studentski život te nagnao da odeš iz Rijeke? Joj, ja svaki put kad se vratim iz Zagreba tugujem što tamo ne studiram...
    @elbereth-> Pa lipo bilo sve skupa... Al, šta ja znam, brucošijada tako-tako.... Ma previše ljudi.... Ne volim ja to tako... Budemo ti prepričavale na kafi u Indexu! :) Eh da, podsjećam za dredaste fotke! ;)

    avatar

    27.11.2006. (01:04)    -   -   -   -  

učitavam...