Komentari

peytonravens.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ... ONLY FOR GIRLS _ LOVEs SHITs ...

    samo da ostavim trag,,,,,počela sam pisat to sranje od bloga pa...pozzzzz

    avatar

    27.10.2006. (17:56)    -   -   -   -  

  • Dreamer-ica

    bit će bolje...znam da te je sve razočaralo,ali bit će bolje........ti možeš sve izdržat,a on-on te nije vrijedan ako neće ni pokušat.............kad ti je stalo do nekog nije bitno da vas dili i sto tisuća kilometara......ljubav ne poznaje udaljenost.......ajde mala drži se,bit će sve u redu ja to znam jer si ti osoba koju Bog uvik gleda,jer zaslužuješ sve najbolje....kažem ti i opet ako ti išta triba slobodno se javi,ma makar to bilo samo da te utješim....uvik ću to napravit-pomoć ću ti da osušiš suze i da držiš šteriku......

    avatar

    27.10.2006. (18:00)    -   -   -   -  

  • crescendo

    Samo hrabro naprijed! mlada si i znam kako se osjećaš, ali nije kraj svijeta. uvijek iza kiše dođe sunce. Pročitaj moj novi post i osjećaj se dobro. nema te zadnjih dana, je li sve u redu?

    avatar

    27.10.2006. (20:26)    -   -   -   -  

  • Alone

    ja kada sam u deprimirana najbolje se zatvorim u svoju sobu i niš ne radim, već legnem u svoj krevet i ubijam se mislima...još pokoja depresivna glazba i ne možeš me na bolniji način ubiti!
    i ja isto svakom poklonim svoje srce, dam ga i onda se oni poigraju njime, zgaze ga, unište, razore, pretvore u bezosjećajno biće, i postane nijemo za osjećaj ljubavi...to je tak dečki sebe smatraju facom kada mogu frendovima pokazat kolko su osoba provrijedili, zbarili, spavali sa njima i sl...njima je to trofej da cura plače za njim, a kada oni osjete pravu ljubav onda bi sve učinili za to...to je antimoralno i bezveze i debilno!

    e imaš li msn? mislim si ga napravila

    avatar

    28.10.2006. (13:11)    -   -   -   -  

  • *~vještica megi~*

    avatar

    16.11.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...