Komentari

romanticus.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Vinci

    prekrasan prikaz jeseni na Papuku. sve su mi fotografije lijepo sjele, a samo mi je jedna prisjela. naravno, riječ je o onoj s pločom koja upozorava na miniranost područja. nadam se da će se to jednog dana uspjeti razminirati, pa da se može opet kročiti u svaki i najmanji dijelić te prekrasne planine, kojoj je Jankovac dragulj u kruni. p.s. sve više se bavim mišlju da onaj skup organiziramo sljedećeg proljeća na Biokovu ;)

    avatar

    20.10.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Ohohoooooo i Romanticus se probudio. No dobro, slanina i pivo, a gdje je luk, ha?!? :-)))Jako si lijepo ovo napisao, a i slikovno dočarao. Imaš pusu u nedjelju :-)) Da-Vinci, pa i ja se slažem s tvojom idejom, prvo ja nisam bila na Biokovu, a drugo to je legendarno mjesto susreta dva blogera-planinara :-)), pa bi bilo zgodno da se tamo nađemo.

    avatar

    20.10.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ako ovako nastavite, svi će pohrliti na Papuk. A i ja sam ga se već zaželio, samo kad će već jednom nestati onih crvenih tabli, volim se slobodno šetati gorama. Pozdraw iz kišne RI

    avatar

    20.10.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • Mario

    Opet prekrasne fotografije. Slike jeseni i javora sa prekrasne. I u Hrvatskoj se mijenjaju boje u prekrasne zute i crvene. Super drvo. Svidjaju mi se i slike gljiva, bas su dobro ispale.
    A ova fotografija upozorenja na minsko polje je podsjecanje za uzasnu proslost koji svi zelimo zaboraviti. Ne znam da li postoje ikakve inicijative da se pokusa ocistiti podrucje od mina? To bi bilo vrijedan projekt, pogotovo jer se radi o turistickom mjestu.

    avatar

    20.10.2006. (15:57)    -   -   -   -  

  • Lupi glavom o zid

    predivne boje. iako ja osobno vise volim proljece kada sve pocne pupati.
    nisam ti citala arhivu, pa pitanje: kojem hpd-u pripadas?

    avatar

    20.10.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Da Vinci - Na žalost mnogi dijelovi ove naše prekrasne zemlje zagađeni su minama. :-( To je možda i najdugoročnija posljedica ovog nesretnog rata jer iskustva drugih zemalja govore da ni nakon pedeset godina nije sigurno da je sve počišćeno. A Biokovo bi stvarno moglo biti lijepo i pravo mjesto za blogersko okupljanje, ideja mi je fakat OK.
    # Ericca - Jedva čekam da nedjeljaaaa dooođeeeeeee :-))))
    # Gogoo - Znaš i sam kako sporo ide razminiranje, nisam siguran da se ovih dana igdje radi na tome. :-( Ipak bi bilo lijepo da uskoro navratiš i u naše krajeve. :-)
    # Mario - Hvala na komplimentima. Mine su u Hrvatskoj ogroman problem. Plan čišćenja postoji, donekle se i provodi, ali sve ide više nego sporo jer nema dovoljno novaca za to. :-( Bojim se da će to ostati problem još duuuugiii niz godina. :-(
    # Lupi glavom - Jesenje boje imaju posebnu draž, naročito u planinama. A i svako drugo godišnje doba ima svoju čar, pa si svatko može odabrati koje mu je najljepše i neće pogriješiti. :-) Inače sam član HPD Belišće. Hvala što si se javila.

    avatar

    20.10.2006. (21:10)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Jesen mi je lijepa za planinarenje baš zbog živih boja, a i nije više tako vruće. :-) Da se osvrnem na komentare. Raminiravanje se vrši, eto na području moje šumarije se razminirava jedna šuma kroz koju je išla linija razdvajanja. Ajme, koliko to košta. :-o Vidjela sam na jednoj slici McKinley -jeve (ili kak se već piše ) bakse. Molim vlasnika da izrazi svoje (ne)zadovoljstvo istima. Baš su na sniženju u Intersportu, a moram si kupiti nove, pa se još premišljam. :-o

    avatar

    21.10.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # šumarKA - Lijepo je čuti da se negdje ipak radi na čišćenju ovog zla od mina, šteta je što toga nema i više. :-( A što se tiče McKinley štiklica, mogu reći da su mi to prve jer sam novopečeni palninar, imam ih od ovog proljeća i za sada sam njima zadovoljan, ali ih ne mogu usporediti s drugima jer druge nisam nosio. Udobne su mi, na suhoj podlozi se ne kližu, a na navlaženoj :-)) se vjerojatno svake kližu. Imaju Vibram potplat, što bi trebalo biti dobro. U našem kraju je dostupna više-manje samo McKinley oprema jer osim Intersporta nema drugih trgovina planinarskom opremom, osim u Pečuhu koji nam je dosta blizu. Dosta prijatelja nosi baš tu marku i nisam do sada čuo da se netko žalio, a cijene su dosta prihvatljive u odnosu na robu koja se npr. prodaje u Zagrebu u Iglu-športu. Eto, sada ti odluči ako možeš iz ovoga što sam rekao. :-)) U svakom slučaju želim da se ugodno osjećaš u novim baksama koje god to bile, pa neka te donesu do nekog lijepog mjesta gdje ćemo se nadam se u skorije vrijeme i susresti. :-) Najljepši pozdrav!

    avatar

    22.10.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    A to je tvoja nožica na slici? A ja sam mislila Ericina. :-)) Proći ću jedan dan probati te bakse, pa ako su mi udobne kupit ću ih, jer mi djeluju ok. Inače, zadnje dvoje bakse imala sam od Planike, neki ženski model. Super su mi ležale na nogu pogotovo kada unutra stavim i uložak napravljen po otisku mog stopala. Kupila bi ponovo iste, no Planike više nema. :-( Stvarno imate slab izbor planinarske opreme. U ovim krajevima nema tih problema, jer je i Slovenija blizu. Predlažem vam skupljanje novaca tokom godine, pa napravite jedan izlet u Sloveniju i date si gušta u jednoj od mnoštva planinarskih trgovima u Ljubljani.

    avatar

    23.10.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • romanticus

    Ono na slici je ipak Ericcina nožica :-))), a ja imam iste cipele, samo nekih osam brojeva veće. :-)
    Model je isti za muške i ženske, a kako sam rekao takve iste ima više ljudi. Nakon dvije-tri ture se dobro razgaze i stoje kao salivene. Mislim da su upravo sada na sniženju i koštaju 500 kn. A Planika ima u Osijeku i tu se povremeno nađu i planinarske cipele, pa bi i ti mogla doći ovamo u nabavku. :-)

    avatar

    23.10.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Huu, skužio sam ća su to bakse. Ja imam skoro pred kućom Iglu-šport, ali je dosta skup. Nosio sam dugo jedne lagane od Planike, bile su dobre, a imam i one plastične, ali su se već raspale (valjda od starosti). Ali moji kesteni su veći od onog tvog. Pozdraw iz tople RI

    avatar

    23.10.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Hahaha, još mi bilo čudno da imaš tako malu nogu. :-))) Na sniženju su 549kn, zato sam ih i primijetila. Budem sutra svratila u Inter sport. Bit će smiješno, ak više ne budu imali moj broj.
    Samo, nije dobro da svi imaju iste bakse. Ako se negdje noći mogu se pomiješati. :-o Gogo-Iglu sport je zaista skup. Valjda imaju kvalitetne marke. S obzirom na moje afinitete meni takva oprema ne treba.

    avatar

    24.10.2006. (15:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...