Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Wanda

    Jebate, kako tog Pukanića još netko nije... e.

    avatar

    17.10.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • lolina

    baš čitam besplatne pukijeve novine , a znaš on ti je mom mužini neki daljnji rođak;))) hehehe za krepat ;)))

    avatar

    17.10.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • 45lines

    pogledajte samo ovaj izraz -> superkorektni. pa tako ne piše nitko. to je obogaćivanje hrvatskog jezika par excellence.

    avatar

    17.10.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • lolina

    no ,a kaj nisu rekli kod hrgice da su one S rakete mogli samo gledati na paradi jer nije bilo ispucaljki za njih?

    avatar

    17.10.2006. (16:06)    -   -   -   -  

  • Wanda

    reko poreko loli:-)

    avatar

    17.10.2006. (16:18)    -   -   -   -  

  • zenjedneruke

    nisam skontao. a što je trebalo ispoštovati embargo i boriti se protiv srba čačkalicama?

    avatar

    17.10.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  • gawrun

    ajde, sad ti se blog vidi na firefoxu

    avatar

    17.10.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  • No name !

    Na dodjeli stipendija su tortu zajedno rezali Mesic, Sanader i Puki !

    avatar

    18.10.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • Kapetan Kuka

    A vidi ti Željko ovo!
    Citat:
    "Vidim da ste revno počeli brisati moje priloge prvoga dana! Čestitam. No, nema veze: istinu o tome tko je proširio priču o prememijeru Sanaderu kao pederu ionako znaju svi. Da, bio je to "Globus", da, bilo je tu o u tekstu jedne novinarke koja je otišla dama, da bi pokojni Tomić i, evo ga živog, današnji šef Mediaringa Aljoša Roksandić - a po narudžbi Ivića Pašalića - u taj tekst ubacili tu objedu. Kad je cura vidjela tekst u objavljenom broju, skamenila se od užasa. Ja ću sada naravno ovaj tekst kopirati, pa ga pastati svoga po netu uz oznaku da je riječ o informaciji koja se cenzurira na portalu 'Jutarnjega lista', pa, eto tko duže izdrži bez zraka!"
    Ha, koja ekskluziva. Taj je portal JL-a prava Ali Babina pećina.

    avatar

    18.10.2006. (16:35)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Kapetan Kuka, dopusti mi ispravak. Taj tekst je objavila "Glorija" čija je formalna glavna urednica bila Aleksa Crnjaković. Za Aljošu Roksandića si u pravu. Bio sam s Kuljišem (ispred Nacionala) na regalu kad se slagala Glorija s Aleksinom isprikom Sanaderu.

    avatar

    18.10.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • Kapetan Kuka

    @Da ne bi bilo ja tebi lorde, a ti meni sire, ali ovo je fantastično: naime, podsjetivši me na te davne godine - a bilo je to prije 11 godina - potaknuo si cijeli niz asocijacija vetanih uz taj nemili događaj. Iako je prvu vijest o tome dala Beatrice, evo dakle i mog obola temi.
    Dakle, bilo je to ovako....

    U to je vrijeme Ivo Sanader bio šef Tuđmanova ureda. Da bi Sanadera oklevetali kod Tuđmana a Pašalića instalirali u Ured, dečki (mada je mislim da nije riječ o množini, tj. da budem precizan: mislim da je ideolog cijele akcije bio jedan, dok su egzekuciju preuzeli dečki iz službi) dakle dečki su smislili vrlo sofisticiran napad na Sanadera. Prvo su u vrijeme Alekse Crnjaković (koja je bila na odlasku s mjesta glavne urednice "Glorije") Tomić i Roksandić mučki uvalili u dovršen i redigiran tekst Ksenije Renko Nađ tu infamnu podvalu i trač o Sanaderu kao homoseksualcu, da bi istovremeno Denisu Kuljišu u "Nacional" dopisnik "Večernjeg lista" iz Austrije javio kako ima materijal koji dokazuje da je Sanader ne samo prodavao mušku pornografiju, nego štoviše sudjelovao u njenoj produkciji! Kuljiš šalje u Austriju Pilaša, Mladena Plešea, ali uz njega i suradnicu koja je imala nadzornu ulogu obzirom na bliskost Plešea i Sanadera, tandem dolazi u Austiriju, no dopisnik Večernjaka odjednom mijenja ploču: Kaj je vama, odtkud vam to, nemam ja s tim veze...Dakle, očito, dogovor je postignut, službe su obavjestile Tuđmana da tragom napisa u "Gloriji" i investigacije koju je poduzeo "Nacional" (a Tuđmanu je to bilo dovoljno, jer, k vragu, radi se o ljutim protivnicima i nema tu mogućnosti koordinacije!), posjeduju dokaze koji kompromitiraju Sanadera, i, put za ostavku šjor Ive je bio trasiran! Ksenija Renko Nađ je dobila otkaz, i žena je godinama živjela pod velikim pritiskom te situacije. Aleksa je ionako otišla iz "Glorije" kao što je namjeravala, i, EPH je bio čist. "Nacional" nije ništa objavio osim što su i Kuljiš i Pleše - a riječ je dakle o ozbiljnim igračima - ostali u čudu, jer, dojava je bila iskrena i tip je očito, na savjet službi, reterirao, i sve je dakle zavšilo kako je završilo: glasina je ostala, Pašalić je avanzirao, a lateralne su žrtve, a jebiga, kao i uvijek platile ceh. Tko je bio ideolog cijele stvari? U smislu organizacije te koordinacije, na to dakle mislim, bio je to onaj koji je upravo u tom trenutku sklapao ugovor s vragom, tj. Gruppo. Mislim da sam jasan.

    avatar

    18.10.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • Nađ se piše Nagy. Da, jadna je žena najebala jer su joj ti monstrumi uvalili u gotov tekst, pred odlazak u tisak, tu opaku objedu, i zbog toga je imala godinama problema, unatoč činjenici da su svi znali tko je kriv a tko nevin! Ne samo da je, iako jedna od osnivačica "Glorije", dobila otkaz, nego je sljedeće godine provela u velikim problemima. Sada ima neku marketinšku agenciju. Kao i Aljoša Roksandić. Doduše, posluju s različitim uspjesima, ali, eto, to je život. Zanimljivo je samo pri svemu tome da šjor Ivo Sanader te svoje zlotvore još i honorira, ne samo "Slobodnom Dalmacijom" - jer, budimo realni, tu Pašalićevu narudžbu nije zaprimio Tomić pa prosljedio tada balavcu Roksandiću, nego je to moralo doći s Orkanskih visova, od samog Ninočke Gromovnika Crnog, koji je vjerojatno smislio i ostatak operacije - nego i šire. Roksandić inače nije izabran slučajno: on je redakcijsko dijete, jer je Roksandićeva majka radila još za "Poleta" u redakciji Ninoslava Pavića, pa je tako bilo sasvim logično da mali brzo avanzira uz stričeka Nina. Doduše, malo je zajebao u nekakvim poslovima s Nedžadom Haznadarom oko nabavke stanovitih automobila, pa napušta Borg - bio bi red da taj imperij već nazovemo pravim imenom: We are the Borg. Resistance is futile! - i tada kreće u avanturu koja je završila u Premisi, Digitelu i Mediaringu. Roksandić je danas tamo kancelarija do Smoleca. Uz Mudrinića i Pavića, kažu mi i Ivu Josipovića, to je kružok koji se nedjeljama druži, a tjednima vlada telekomunikacijama, tiskom, marketingom, PR-om...ukratko: dobrim dijelom hrvatske javnosti. Na zadovoljstvo Ive Sanadera, čija Vlada, na primjer, za projekte Ministarstva pravosuđa dobije milijun eura, i brže bolje nazove upravo Borg (u ovom slučaju Digitel), da im odrade kampanju! Što je tom Sanaderu u glavi, to samo on zna. Čudan čovjek.

    avatar

    19.10.2006. (01:02)    -   -   -   -  

  • Kapetan Kuka

    Nemojmo se ništa čuditi što je Ivi Sanaderu da nabacuje poslove Borgu. Pa tko bi financirao kampanje? Kick-back, brale, to ti je!

    avatar

    19.10.2006. (01:18)    -   -   -   -  

  • Life with the usjvkmsu

    hello peratovic

    avatar

    19.08.2009. (11:49)    -   -   -   -  

  • Nisa Vas Gleda Buzivama

    Hi, Peratovic
    Art of pictures nail toe With hair short curly bangs Mouse supplies birthday mini first Wood heater shop sauna fired 3 electric system hybrid kw Ontario toy canada hauler sales Facebook crack photo private albums Love best for match pisces Delores and tito divorce jackson In jobs care direct michigan Objects hidden games online new Star rock wording invitation party Whiskers of the summary lions Easy shrimp recipe steak and Door exterior plans house carriage Song stus torrent the hangover And black gray swirls skinny Baby orange county furniture used Moments quotes remembering special of Styles different of lettering types.

    avatar

    19.08.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • Humanitarni blog Kjcaxjne

    Cool Blog !!! Peratovic
    Invitation template card printable maker Wow ret pally pre raid Cardiac patien for nursing interventions Sale ordinance m1a auto for Laying a stone down patio Jewlery n.y.c headhuntters Tank women pattern top sewing To customer farewell sample letter Before gear pally naxx ret Photo competition pork ribs spare Sauce patty secret recipe krabby 12th edition american pageant outlines Upper couph back pain and Then and now xscape tiny Of cost kates tuck tummy Credit 15000 new home tax Usb to export video rca E news papers gujarati all Bakugan online free games.com Printabale birthday mommy poems happy High in adults fever sudden At night low abdominal cramping Touch free apps for envy Back long haircuts short front Crest reviews vinyl siding royal In tropical mutualism the rainforest Problems stratton governor briggs and Gemstones jewelry claspsa large with Bugs and earth diatomaceous lady Outs cut printable people of Heaton bondage fake pictures patricia Potato skin baby salad red Tooth note fairy printable free Free hidden games objects online It elegant do yourself hairstylw Cake gluten ginger free recipe Rack semi for headache used Xbox membership trial live free Time a watch online forbidden Teacup in pennsylvania breeders shorkie Taste smell and adjectives sound 2009 longest july solar eclipse In virginia care dental indigent Work jaw after dental sore [LINK

    avatar

    19.08.2009. (19:29)    -   -   -   -  

  • Udruga ŠTIT Bjelovar

    RANJENA ZVIJER ODLAZI A ZAMJENJUJE JE DRUGA JAČA ZVIJER

    U IME LAŽNE ISTINE VOĐENI SU NEPRAVEDNI RATOVI

    BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT: KADA SU ISUSA RAZAPELI - ONI VIKALI SU MU I RUGALI SE: "AJDE AKO SI BOŽJI SIN SIĐI S KRIŽA PA ĆEMO TE VJEROVATI". OVI LAŽNI KRŠĆANI GOVORE O USKRSNUĆU A JOŠ UVIJEK NA KRIŽU GLEDA RAZAPETOG ISUSA. ISTO TAKO I PAPA TO ČINI.

    S NOVIM PAPOM DOLAZI 3.SVJETSKI RAT (2013-2014)

    DANAS 11.02.2013., U PONEDJELJAK IZ VATIKANA JE PRIOPĆENO: Papa Benedikt XVI zbog starosti, bolesti i umora odlazi sa dužnosti 28. veljače 2013., u 20,00 sati.
    Stiže prvi "crni papa" u povijesti.

    Papa Benedikt XVI. rođen je 16. travnja 1927. u Njemačkoj a za Papu je izabran nakon smrti Ivana Pavla II. 19. travnja 2005. godine.

    Otkrivenje 13,1-10. "I vidjeh iz mora izlazi zvijer sa sedam glava i deset rogova, na rogovima imao deset kruna na glavama bogohulna imena. Zvijer koju sam vidio je kao Leopard, ali joj noge bile kao u medvjeda, a usta kao usta lavlja. Zmaj joj je dao svoju moć, svoje prijestolje i vlast veliku. Jedna od njegovih glava izgledala je kao na smrtno ranjena, ali njegova smrtonosna rana zacijeli. Cijela zemlja zanijela se je za zvijeri, i otišla u strahopoštovanje. Kod Zvijeri su se klanjali ljudi jer zmaj koji joj je dao vlast, oni dobiše pečat na svoju desnu ruku. I oni obožavali su zvijer i govorili: "Tko je kao Zvijer? Tko se može boriti s njom?"

    "Zmaj joj je dao usta, što je dovelo do ponosnog i vulgarnog jezika, te je dao moć da djeluje četrdeset dva mjesec. Ona je otvorila usta da se vrijeđati Boga i vrijeđao njegovo ime, njegov Šator i onih koji borave u nebu. I to je dan borbe rat sa svetima i da ih prevladaju. Bila je dao vlast nad svakim plemena, naroda, jezika i nacije: Oni su je Obožavali kao svi stanovnici zemlje, osim onih čije je ime od stvaranja svijeta zapisano u knjizi života i svih žrtava pobijenih. Ako bilo tko ima uši, neka čuje. Tko je otići u ropstvo će otići u ropstvo. Tko bi trebao biti ubijeni mačem, mač."

    TO JE BILA PRAVA SRAMOTA - DA CIJELI DAN MEDIJI SU BILI ZAGUŠENI SA RASPRAVAMA O ODLASKU PAPE. I DA DRUGE VIJESTI NISU POSTOJALE.

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    stojkovic1958@net.hr

    URED: Masarykova 8

    avatar

    12.02.2013. (11:11)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ i VESNA

    27.04.2014., nedjelja
    Vjenčanje 22. ožujka 1980., Branka Stojkovića i Vesne Horinek iz Bjelovara

    Branko i Vesna pred oltarom i svećenikom

    Biografska priča

    Sreli smo se 1977. godine u "cvijetu mladosti" ja i Vesna Horinek, rođ. 07.12.1960., a onda smo poslije bili smo se našli u selu Kapela na dočeku "Nove godine" u mjesnom domu. Ja sam tada imao curu s kojom sam se zabavljao, ona se je zvala Nena Vlahović, iz mjesta Obrovnice, kraj Bjelovara. Nakon nekoliko dana od "Nove godine" 1978., ja i Vesna smo otišli u kino "Gorica", te iznenadio sam se kad me je cura Nena sačekala polije predstave na izlasku iz kina. Tada sam s Nenom prekinuo našu vezu. Ona je tada bila ljuta i plakala je,.., morao sam je "malo pljusnuti po obrazu" da se makne od mene,.., jer bila je nasilna i bezobrazna... Neka mi oprosti zbog te pljuske bio sam mlad i tvrdoglav... Nisam htio biti licemjer da sastajem se s dvije djevojke potajno. To sam razriješio odlučno. Ja i Vesna Horinek iz Velikih Sredica, koja je živjela na periferiji grada Bjelovara, hodali smo zajedno dvije godine, zatim smo se vjenčali 22. ožujka 1980., u Rimokatoličkoj crkvi, tj. u župi u Bjelovaru. Oženio sam se mlad sa 22 godine života. Vjerojatno tako je sudbina htjela.

    --------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 27.04.2014. (nedjelja)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    http://crostojkovic.blog.rs
    ——————————————–
    brankostojk ovic152@yahoo.com
    http://istinazanarod.blog.hr
    ———————————————-
    http://stojkovic1958.wordpress.com
    http://stitonosa1958.blo gger.ba
    http://crostojkovic1958.blogspot.com
    http://obiteljstojkovic.bloger.h r
    http://dijabolik58.blog.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 2038.

    avatar

    27.04.2014. (14:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...