Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • gurwoman

    Divno, magnificentno! Ovo je tvoj najzreliji post u ne baš dugoj karijeri! Zašto sam ga morala toliko čekati?
    Čuj, plašiš me malo tim alarmima. Samo mi to još treba na odmoru od zagrebačke svakodnevice. Čemu to? Pa ne bi da živite na crti razgraničenja Palestinaca i Židova. Ili pak u neposrednom susjedstvu tvornice pirotehničkih proizvoda. Koja je kazna ako se ne odazoveš? Ako si npr. samo gošća kao ja. Ionako te neće biti kad bude pravi požar.
    Tvoji natpisi o vrlim engleskim momcima vatrogascima imali su u mene flashback efekt prisjećanja na jedini uradak Jenne Jameson koji sam gledala, a u kojem dotična izvodi svoj zanat s cijelom četom vatrenih dječaka. I nijedan od njih ne nosi donji veš ispod skafandera...
    Nećemo nikad saznati, jel? Uglavnom, ne mogu nakon toga ozbiljno shvaćati vatrogasce.

    avatar

    16.10.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Pa da, čemu jebiga čemu? Neam pojma. Kazne nema nikakve, osim što alarm tako nepodnošljivo tuli da se NE MOŽEŠ ne odazvat ako želiš da ti slušni aparat ostane u funkciji.

    avatar

    16.10.2006. (14:10)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    Ako hoćeš mogu te reinicirati u Reiki kad se vidimo... ili ti ga poslati dostavom. Javi.

    avatar

    17.10.2006. (00:59)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Može, može! Kad dođeš.

    avatar

    17.10.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • glorija skot

    draga vesela lešino,
    ponukana spomenom presvijetlog mi imena, odlučih izaći iz ormara i priznati da pratim tvoj blog, poglavito da bih se uvjerila da si još među živima, ali i da se upoznam i s blagodatima drugih, postimperijalnih kultura.

    [grijati još nismo počele, makar smo u bauhausu još prije 2 tjedna preventivno kupile 100 kg bukvinih briketa, koje sam sama (nataša ne smije dizati ništa teže od 5 kg da joj ne bi ispale oči) prenijela od auta do stana.]

    u zagrebu se odvija zff, na kojem obje radimo (titlujemo), što znači da smo dio ultra super hip crowda sa staff iskaznicama i superiornim sjajem u očima. filmovi nisu loši, no ne izazivaju pretjerano vlaženje u njedrima cinične filmske kritičarke. stvari su drugačije, dakako, kad je riječ o pomahnitaloj, celuloida gladnoj publici: sinoć se na almodóvara sjatilo tolko hip kul ekipe da bi ćovijek pomislio da se besplatno dijele potpisani primjerci pustolovina glorije scott (AGM, 2005.).

    ja upravo privodim kraju the devil wears prada. kao što sam ti već stoput rekla (i stoga me ne iskaj opet!), kad završim s njom, tvoja je.

    avatar

    18.10.2006. (15:48)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Draga, pa ti si mi se obratila! Propupali su mi pupoljci oduševljenja. Nego, samo između tebe i mene, Vesela lešina je ime bivšeg benda mog bivšeg dečka, Jelkinog najboljeg prijatelja, koji sa mnom ima potrebu komunicirati jednom u šest mjeseci (bolje godinu dana, da se ne bi zaletjeli u pretjeranoj bliskosti), sjećamo se njega? Tako da hajd zovi me nekako drugačije. Baš lepo na izvještaju, znaš da sam se pitala kako ide tamo sa ZFF-om i to... I piši kad dolazite Natašica i ti.... malo će nam biti tijesno, ali neka neka, jel tako?

    avatar

    18.10.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  • glorija skot

    nista od vesele lesine, dakle...

    ...makar bi ti lijepo pristajalo uz maničnu depresiju kojoj si, lets face it, sklona otkako te poznajem. (sjetimo se samo one epizode kad si, kreštavo reproducirajući refren najnovije elegične uspješnice nine badrić [čarobno jutro, ako me pamćenje ne vara] ulijevala heineken u dekolte, nukajući istodobno konobaru u hemingwayu da ti ga obriše - jezikom. nedugo zatim si, nepogrešivo, briznula u histeričan plač, kršeći ruke u očaju jer ti se prosjak, bivši kolega iz klupe, na ulici obratio s "vi").

    nataša i ja ćemo, hvala na pitanju, doći kad nam se prohtije, prethodno se ne najavivši. prije toga svakako moramo do beogradskog knjiškog sajma gdje ću, jadna joj majka, nastupati na istom gigu s dašom drndić. (lijep aliterativan pseudonim, no, priznat ćeš, daleko prikladniji osobi koja stremi profesiji plišane vozačice tramvaja, radije no seriozne spisateljice).

    zff jaše i dalje - jučer sam titlala jordanov prvijenac angel, a ljudi su entuzijazam izražavali napuštajući dvoranu tijekom projekcije.
    što reći: celuloidni analfabeti...

    kao nekoć, cjelivam te sladostrasno.

    avatar

    19.10.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Jao, pičkice, jel baš moraš sve najgnjusnije detalje iz mog života ovako javno razglasit? I ponizit me u očima svih ovih krasnih ljudi? I uništit mi karijeru uspješne i popularne blogerice? Avaj i alas. Pa šta ako se želim jebat sa svima? Jesam li zato manje ljudsko biće? Ne brišem li pljuvačku kad me pljunu? Ne peče li me kad me opečeš žaračem? Ne skupljaju li mi se muhe u gnojnim ranama? Samo se ti rugaj tuđim imenima, kao da je tebe život mazio s tvojim... Glorijo jedna Skotovska. A ovu pošalicu vezanu uz moju opsjednutost starenjem i mladenačkim izgledom oprostit ću ti samo pod specijalnim okolnostima... znaš ti dobro koje su to, jezičava pohotnice.... Uzvraćam ti poljubac i pridodajem novi.

    avatar

    20.10.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...