Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • 45lines

    @cnn ti kao da ne čitaš moj blog a imaš me u favsima. Banka u Villachu je skinula bankovnu tajnu povodom tužbe iseljnik Radovana Smokvine. I sve šifre privati računa na koje je novac dalje išao su poznate i predsjedniku Mesiću, MUP-u i DORH-u. Zašto se po tome ništa dalje nije poduzimalo do istupa Hvoja Petrača i čovjeka kojem je on finacira predjedničku kampanju, obrati se navedenim adresama. Želiš li objaviti šifre i iznose, javi, posat ću ti mailom!

    avatar

    11.10.2006. (12:45)    -   -   -   -  

  • CNN

    Govorim o hrvatskim bankama koje su sanirane po nekoliko puta jer se novac dijelio šakom i kapom odabranima.

    avatar

    11.10.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @cnn, to ti se baš i ne vidi iz gornjeg posta. A vezu s hratski bankama koje sad spominješ održavala je Terezija Barbarić, tajnica Joze Martinovića, ali Mate Crkvenca. Ona je već dala iskaz policiji Ranka Ostojića. Današnji Globus objavljuje naloge koje je ona u ime ministarstva financijao potpisivala prema tim bankama. Zar ti dokumeti i iskazi nisu bili dovoljni za zahtjev "domaćim" bankama da skinu bankovne tajne? Nije bilo političke volje. U tu korupciju upleteni su svi, ne samo Sanader i Zagorec.

    avatar

    11.10.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  • CNN

    Mislio sam da je jasno da u ovom slučaju govorim o domaćim bankama. Uglavnom, Zagorac bi mogao biti početak te sante leda i kad bi se njega procesuiralo došlo bi se još do puno ljudi.

    avatar

    11.10.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Pouka je vrlo jasna.
    Ako obecas Izraelcima da ce ti modernizirati MIGovce, onda to i napravi :)

    Cisto sumnjam da ce ekipa SDB-SKH-HDZ ikada nastradati zbog love koje su nakrali.

    avatar

    11.10.2006. (17:38)    -   -   -   -  

  • gibo

    Čini mi se da bi sve bilo transparentnije da '91 nije bilo Embarga na uvoz oružja za OBRANU zemlje. Ovako je RH bila primorana ilegalno uvoziti i bilo je lakše smuljati. Nije li ono '91 Budimir Lončar, sadašnji predsjednikov savjetnik, bio taj koji je kao ministar vanjskih poslova SFRJ izlobirao uvođenje Embarga za uvoz oružje i time izvrgao sve nas na milost i nemilost JNA?

    avatar

    12.10.2006. (07:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...