Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • 012 STATION posada

    Čiji je ono Jutranji? Mesićev? Austrijski? Zagorčev? Siroče još bi ga trebali žaliti što je odbio plaćat reket. Mister 8-procent ili Mr.8%. Samo je kupovina Pilatusa PC-9 težila 100 milijuna dolara. Osam posto od toga je 8 milijuna dolara. A sad se svi prave toše, grbavi, kao nismo znali i tako dalje...

    avatar

    09.10.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @JeT Manga himself, o čemu ti pričaš. Da su mu trebali oteti sina jer se obogatio na takav način i jer nije htio plaćati reket za Gotovinu? Dakle, da je plaćao reket za Gotovinu ni ti mu ne bi zamjerao što se obogatio kako se obogatio. Da je s drugim lopovima ravnomjernije raspodjelio plijen ni ti mu ništa ne bi prigovorio?

    avatar

    09.10.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • NF

    zanimljivo kako se nitko ne usuđuje komentirati, hm, pratim...

    avatar

    09.10.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • Broj 1 (Alan Ford)

    Na slici predzadnji (s lijeva na desno) je Ante Beric, kadar iz Bjelovara, dosao u Zagreb i sluzbe zajedno sa Mile Cukom i Ivanom Markesicem ! Zadnji na slici bio body-guard, ali potpuno nevazan !

    avatar

    11.10.2006. (15:32)    -   -   -   -  

  • UDB-aški smradovi

    TRAŽIMO DA SE IZ ZATVORA PUSTI VAN HRVATSKI GENERAL VLADIMIR ZAGORAC



    Stjepan Mesić – Wanted for Treason (Tražen zbog izdajstva)



    Mesićeva cjelokupna službena politika je prebrojavanje genocidnih Hrvata i otkrivanje zločina Domovinskog rata. Mesić godinama Hrvatima podmeće nogu i zagorčava im život. Mesić je nekada još za vrijeme komunizma izjavio da: Hrvati su u Švedskoj pucali u ambasadora Rolovića. I da je to bilo pucanje u Jugoslaviju. Tu Jugoslaviju Mesić je koristio 1991. godine za svoj privatni rat i komunističku frakciju UDB-e. Kako bi ostao na vlasti na području Balkana. Vladimir Zagorac, general hrvatske vojske, otrgnut je iz naše sredine jednim lažnim sudskim postupkom, koji vrijeđa sve pristojne ljude u Hrvatskoj i svuda u svijetu. On je u zatvoru za vrijeme „Mesićevog sistema“, i zato baš ne vjerujemo u njegovu krivnju. U medijima smo mogli puno puta pročitati i na TV-u vidjeti „mistifikatorskog predsjednika Mesića“, kako najteže tereti tog čovjeka.



    Kada će početi suđenje Mesiću?



    Ja osobno mislim da Vladimir Zagorac je žrtva montiranog sudskog procesa, i da cijela igra mu je namještena. Sramotno je, kako su brojni Hrvati na to ravnodušni i pristali su uz „lažljivu“ politiku Stjepana Mesića, toga bivšeg jugoslavenskog (pričuvnog) generala i Vrhovnog komandanta JNA i predsjednika SFRJ-a, koji je naređivao general-štabu i Veljku Kadijeviću rušenje Hrvatske. Protiv Vladimira Zagorca bila je pokrenuta cijela medijska „haranga“ u kojoj generala se je optuživalo za ono - što nama u stvarnosti predsjednik Mesić nikada nije predočio. Velike laži su izrečene na štetu hrvatskog generala. Pitam vas: Kada će Stjepan Mesić odgovarati za sva zla što je učinio Hrvatima? Kada će početi suđenje Mesiću?



    Mesić je uništio našu zemlju



    Trebali bi živjeti i držati se - po onoj Biblijskoj izreci: „Ako vidiš vani čuda – ne izlazi, jer to nisu prava čuda, koja pomažu ljudima“. Ili možda bolje je rečeno – to nisu čuda od kojih imaju korist Hrvati. Kao što nikada Mesić nije ustuknuo pred svojim odgovornostima, nego ih je rado prihvaćao, tako ne bi želio da mi Hrvati ustuknemo pred nastavljanjem Mesićevih djela poslije ovog trenutka nacionalne tragedije. Hrvatskom narodu savjetujem da se skuplja i ujedinjuje u svojim mjestima na službu božju, da oda počast i poštovanje velikim i služenim hrvatskim ljudima. Ja predlažem „dan nacionalne žalosti“, sve dok se (ne)riješimo Stjepana Mesića veleizdajnika Hrvata.



    NEZAVISNI KANDIDAT

    Branko Stojković

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    Hrvatski pokret ŠTIT,

    (Ured) Ul. Massarykova 8.

    21. kolovoza 2009.

    BJELOVAR / CROATIA

    brankostojkovic152@yahoo.com

    avatar

    24.08.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    MESIĆEVA PROFITERSKA ŠKVADRA SVE JE RASTERALA, POZATVARAL I LIKVIDIRALA - ZAGORCA, GOTOVINU, ČERMAKA, MARKAĆA, KORADA, ITD.

    avatar

    05.09.2010. (07:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...