Komentari

tableta.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lady66

    hahah....danas sam ja prva kod Tebe...barem jedan put!! prehladi...pa kod nas na poslu su več neki zboljeli..mene danas boli glava zato sam i ostala doma....još dobro...al biče bolje nadam se, kad pokašljam uzmem GRANOBIL tablete jako so dobre i pomaže...Želim lepu vikendicu....poljubček!!

    avatar

    06.10.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Uh svi su simptomi kod mene prisutni. Dakle to se radi o prehladi, a ne o virozi...a kako ćemo prepoznati virozu ili gripu? Možeš li o tome koju riječ? Inače veoma poučan imaš blog...pozdrav...

    avatar

    09.10.2006. (12:45)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Znači zato nisam godinama prehlađen, jer sam star... dobro. Pozdraw sa sunčanog Kvarnera

    avatar

    10.10.2006. (12:33)    -   -   -   -  

  • tableta

    @ dragi moji, nema velike razlike između obične prehlade i gripe, jedino što su uzročnici gripe posebni virusi i štoje gripa jako zarazna, brzo se širi i može dovesti do epidemije.Opasnija je od obične prehlade jer ako se ne preleži može dovesti do komplikacija( upala pluća...) koje mogu biti jako opasne kod starijih.Liječenja (posebnog) nema. Kažu da gripa sa lijekovima traje 7 dana, a bez lijekova tjedan dana. Toliko je potrebno da nas "napusti" virus. Najbolji lijek je prevencija- cijepljenje- pogotovo kod starih ljudi. Svi, koji ste mi bolesni- želim vam brzo ozdravljenje.Bok.

    avatar

    10.10.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • Xur Jemcsaf

    i onda oni naseljavaju dolje miran, i Carnehan je otisao leda to Dravot koji refurbished laptops 100

    avatar

    18.09.2009. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...