Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (51)

Marketing


  • ..neke ljubavi su vječne..

    Hej.. Slažem se s tobom što se tiče posta, i izabrala si vrlo dobru temu.. Uzbuđenje se zbilja digne i zbog sitnica a to je najslađe.. Npr u Gardalandu na slobodnom padu gdje svi govore da je adrenalin na vrhuncu - meni nije bio.. Zapravo, više sam osjećala neku mučninu nego samo uzbuđenje.. Dok, npr kako i ti kažeš da skijaš zajedno s Janicom ;) , i ja ponekad zamislim da sam na mjestu događaja.. Iščekivanje i sve to.. MOže bit divno.. A i pogled na mog dragog mi isto diže uzbuđenje.. Jednostavno svašta..
    P.S.- i ja vjerujem u ljubav :)
    čitam te

    avatar

    04.10.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ja nisam od onih koji vole onu navalu adrenalina. uvijek radije biram igru na sigurno. iako se često sudbina okrutno našali sa mnom, pa mi usprkos svom planiranju, redovito uštrca novu dozu uzbuđenja. p.s. i naravno da nisam znao za značenje riječi iz naslova tvog posta ;)

    avatar

    04.10.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • JURA I FILM

    Super ti je blog.
    I još nešto,onaj koji je napisao "U ljubav vjere nemam" grdno se je prevario...
    Ja vjerujem u ljubav.Mi smo rođeni da ljubimo i da budimo ljubljeni.Ljubav je svuda oko nas,u nama,okreni se!,evo je,tu je,pored tebe.Ljubav je na svakom koraku...
    Veliki pozdrav,do čitanja.
    Navrati na
    slavuj.blog.hr

    avatar

    05.10.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Najljepši filmski opis tog osjećaja vidjela sam u filmu Afrička kraljica kad se glavni junaci (da ne pišem njihova komplicirana imena) spuštaju niz brzice, a svećenikova sestra, usidjelica u srednjim godinama, iznenada shvati da voli to uzbuđenje... Možda je glupo, ali tvoj post mi je probudio živu asocijaciju na to :))) Dobar post, samo meni je malo kasno da sad opisujem u kojim situacijama mi odgovara adrenalinska injekcija, a tu imam vrlo sličan izbor tvome. Pozdrav! :)))))

    avatar

    05.10.2006. (00:47)    -   -   -   -  

  • Lotty

    Osjećaji su ono što uvijek možeš izvući na površinu i ponovo proživjeti, svaki miris, riječ, pogled... A skokovi su za one što se moraju sami sebi dokazivati. Pozdav :-D

    avatar

    05.10.2006. (01:26)    -   -   -   -  

  • PoZoY

    najljepše je kada te emocije obuzmu i kad se tim osjećajima prepuštamo...
    tada ti ne treba više ni papučica gasa...ni skokovi iz aviona...
    ta osoba je postaje tvoj adrenalin

    avatar

    05.10.2006. (02:17)    -   -   -   -  

  • you choose your dreams

    cool blog svrati ponekad na moj

    avatar

    05.10.2006. (06:56)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Lijep je to osjećaj,kad misliš da će ti srce od te siline iskočit!!

    avatar

    05.10.2006. (08:30)    -   -   -   -  

  • freestyler

    epinefrin? nikada čuo, ali znam da umjetno izazvani osjećaji o kojima govoriš nisu ni do koljena onima koji dolaze sami nepozvani ... uživaj ....:))))

    avatar

    05.10.2006. (08:39)    -   -   -   -  

  • maja

    ma ni ne trebaju znat za epinefrin, to je američki naziv za adrenalin jer je kod njih adrenalin registrirano zaštićeno ime. kod nas znamo samo za adrenalin. a što se tiče teme, najbolji šub adrenalina mi je pred javni nastup. poslije nastupa sam nekoliko sati krepana od muke i umora pa me obično svi pitaju zašto nisam zadovoljna a ja jesam al nemam snage to pokazat.

    avatar

    05.10.2006. (09:32)    -   -   -   -  

  • KOKI

    uh, ja imam jedan mali problem kod navale adrenalina..naime, izazvan bilo čime (veseljem, plačem, uzbuđenjem..) adrenalin kod mene uzrokuje flekavost!..poflekavim po vratu i dekolteu...:)

    avatar

    05.10.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • tko pita, ne skita

    Moram se složit s tobom da je najljepše uzbuđenje ono slatko iščekivanje dodira, poljupca ... iako, nekako kada gledam Janicu, kao i ti, jednostavno se sva unezvjerim. Ruke mi poplave od stiskanja, srce ubrzano lupa ... da čovjek ne povjeruje. No, kaj sad... nije baš da smo najnormalniji, ali smo si baš super, hehehehe!!!!!

    avatar

    05.10.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • trill

    Ja sam ti se nedavno, kad je bilo svjetsko nogometno prvenstvo, probudila usred noći od jakog grča u desnoj nogi. Boljelo je ko šašavo...Ujutro kad sam pokušala dokučiti odkuda taj grč i zbog čega, palo mi je na pamet da je to najvjerojatnije baš od gledanja nogometa :))) Toliko navijam i toliko se znam uživjeti, sad jel to baš nogomet, skijanje ili kviskoteka je nebitno, da nije ni čudo da me poslije noge bole. Mislim da je najpametnije da izbjegavam gledanje Filipovića. Tko zna šta bi me sve tu moglo boljeti...a sve zbog tog epinefrina :)))

    avatar

    05.10.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Hmm..nivo adrenalina uvijek NAGLO raste - kao posljedica stresne situacije..:))..poznato je da životinjama naglo naraste prije klanja, a kod čovjeka je abnormalno visok u situacijama kad je život u opasnosti..:))..ma yesss..nekom i nogomet može biti pitanje života i smrti..:)))..ipak, postoji jedan drugi hormončić, puno zanimljiviji, a to je - dopamin..:))..TAJ izaziva leptiriće u trbuhu i osjećaj posebne ugode...i uopće nema veze sa strahom i napšetošću kao što je slučaj s adrenalinom..:))...kod zaljubljenih je nivo dopamina dva-tri puta viši od uobičajenog prosjeka..:)))*

    avatar

    05.10.2006. (16:10)    -   -   -   -  

  • Sic transit gloria mundi

    Zar se to ne zove endorfin?

    avatar

    05.10.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  • BANNER BY ARIEL

    Trebaš animirani banner

    avatar

    05.10.2006. (16:53)    -   -   -   -  

  • Nilo

    Ja sam prvo pomislila da se radi o nekom lijeku protiv bolova.:) Da, slažem se da je najljepši adrenalin onaj ljubavno-emotivni. Šteta što ne traje zauvijek.:)

    avatar

    05.10.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • baby

    nisam znala za tu riječ,ali adrenalin mi je jako poznat i jako drag osjećaj.. trenutno polažem vozački da i sama mogu "jurcati",ali nedvojbeno to najviše volim kad je moj dragi za upravljačem.. nije me briga hoću li preživjeti,najbitniji mi je taj osjećaj.. neku noć smo na prilično kratkoj cesti,prije ulaska u grad jurili 180 km/h. semafor je bio crven i stigli smo se zaustavit.. to volim ja.. ali ipak sumnjam da ću u sebe imati toliko povjerenja kao u njega.. :)

    avatar

    05.10.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu, Momentalist

    ovo za pjesme vrijedi i za mene. ako nešto znam to je onda da ne bih mogao živjeti bez glazbe. osobito pak mi je zakon kad čujem neku stvar pamtljivog i zaraznog ritma (evo npr. sad mercury pjeva u winampu "living on my own") pa odjednom nekako poletim. kažem ti, glazba čini čuda
    i da, što se tiče adrenalina, primjetio sam da kod mene proključa kad se spuštam toboganom.
    možda mi moj sistem želi nešto reći

    avatar

    05.10.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Kad je već riječ o adrenalinu, moram reći da jedino volim sve one lijepe razloge uzbuđenja od kojih mu razina raste - od sporta do ljubavi i šire :) Nije mi ugodan onaj osjećaj kad adrenalin raste s porastom brzine u automobilu. Mogu čak reći da sam to shvatila vozeći se, i to kao jedan neugodan osjećaj nakon što sam toliko ubrzala da je tijelo samo učinilo svoje, navala adrenalina bez mog svjesnog izazivanja te reakcije - u smislu da sam s tom namjerom toliko povećala brzinu. Čudan neki osjećaj. Baš nekako neugodna tjelesna reakcija. Navala nekog tlaka u glavu. Lijepo sam popustila stisak na papučicu gasa i sve je bilo ok ;) Definitivno nisam tip za bungee jumping i slične avanture od kojih adrenalin naraste do razine koja je za mene valjda neugodna. Ne znam može li se to uopće tako objasniti. Nema veze. Ali zato oni drugi razlozi...heheeee.... ;)))

    avatar

    05.10.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Volim kad me lupi adrenalin, ali ne volim kad to ima veze s nečim "po život opasnim"... Ipak igram na sigurno... Evo, sad sam naučila i nešto novo - što je to epinefrin... Živio epinefrin... :)))

    avatar

    05.10.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Težimo upoznati nepoznate osjećaje.Neke izbjegavamo jer ih ne prepoznajemo u sebi,a oni drugi "rizični" koji stvore potrebnu masu adrenalina-bilo bi glupo ne izaći mu u susret!Ako skijaš s Janicom ili ti noga poleti za loptom,mogu si misliti koji je urnebes oko tebe.Možeš li se sjetiti(vjerojatno-da) kada je u tebi bilo najviše uzbuđenja?

    avatar

    05.10.2006. (23:20)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Kao vec puno puta napisao do sada, slažem se :-) Ne volim ni ja baš adrenalin, ali najdraži mi je ljubavni adrenalin :)

    avatar

    06.10.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    E, nekad sam za ispit čak znala i strukturnu formulu epinefrina, ali isparilo je!: )))
    Ja volim uzbuđenja, ali ne neka pretjerano opasna, milim, sve u nekoj dozi normale, kao i većina ljudi….A, ponekada , kada ustanem i pomislim što me sve čeka u tome danu, eto meni dnevne doze epinefrina...svaki dan je svojevrsna avantura, te mi ne treba ni brza vožnja, bungi jimp (kako li se već piše?!), zid smrti i ostale vtratolomije!...uživaj!: ))))

    avatar

    06.10.2006. (01:06)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Svaki dan mi nosi novu navalu adrenalina,pa mi ne trebaju dodatni stimulansi:)Pozdravljam...

    avatar

    06.10.2006. (08:17)    -   -   -   -  

učitavam...