Komentari

romanticus.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • ericca_35

    Apsolutno romantično. Odlične fotografije, odličan tekst. Gledajući i čitajući imam dojam da sam bila s vama. No ipak se nadam da će se to ostvariti u skoroj budućnosti. Krasne uspomene nosiš u svom srcu :-) Velika i topla pusa tebi prijatelju moj dragi!! No eto u nedjelju brijemo zajedno po inozemstvu, oooo jeeeeeeee :-)))))

    avatar

    05.10.2006. (21:14)    -   -   -   -  

  • Vinci

    napokon smo dočekali taj dugo išćekivani post! :) ganut sam toplim riječima kojima si opisao svoj susret s Biokovom, a još više s mojom malenkošću. još uvijek sam pod dojmom našeg planinarskog susreta, a nadam se da će ih biti još podosta na stazama ispred nas. veliki pozdrav iz Dalmacije!

    avatar

    05.10.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Šteta bi bilo ne objaviti ovakav post i slike. Sad samo kartu u ruke i na Biokovo! A ono ste se lijepo namjestili, kao da ćete pasti na Makarsku. Znači, sad i u 'brdovito' inostranstvo. Pozdraw

    avatar

    05.10.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • Mario

    Wow, toliko fantasticnih fotografija u jednom post-u :). Ove slike pogleda sa vrha planine stvarno oduzimaju dah. Nemam rijeci. To treba dozivit uzivo.

    avatar

    05.10.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • borut

    Konacno! I sta je najvaznije dozivio sam citav uspon, pa mi nece trebati penjati se tim stazama za desetak dana kada budem tamo!!!

    avatar

    06.10.2006. (07:47)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Ericca - Pa i bila si s nama, barem u mojim mislima. :-) A ona spilja čeka samo nas dvoje da je poslikamo. :-))
    # Da_Vinci - Svim prijateljima se hvalim da sam uživo upoznao Da Vincija, a Biokovo zaslužuje još i ljepše riječi. :-) I susreta će još biti, ja ne sumnjam. Pozdrav iz Slavonije!
    # Gogoo - Da, mislim da je slika dosta efektna, zbog izmaglice mi izgleda kao iz foto studija gdje imaju različite tapete za pozadinu. :-)) Uskoro i novi inozemni post. Pozdrav!
    # Mario - Imaš pravo da to trba doživjet uživo, jer fotografije mogu prenijeti samo djelić stvarnog doživljaja. Pozdrav!
    # Borut - Vjerojatno nećeš imati vremena za Biokovo, ali vjeruj da je istinski doživljaj samo osobno to vidjeti. Pozdrav i sretan put! :-)
    # Svima najtoplije zahvaljujem na lijepim riječima i pohvalama, to mi je najljepša nagrada za trud. :-)

    avatar

    06.10.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • Plavi_74

    Jeeee :) Spomenulo i mene :) Baš sam sretan. Nego moram Vas pitati točnu oznaku vašeg aparata. Biokovo je i mene ostavilo bez daha. Definitivno najbolja planina na kojoj sam bio, što se tiče pogleda i ljepota. No sve je to zasjenio Vošac sa svojim pogledom. Ono je stvarno fantastično!
    Pozdrav i nadam se da ćemo se još koji put sresti.

    avatar

    06.10.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Nakon svih ovih hvaljenja Biokova ja sam još jadnija. Miša mu , na godinu MORAM ići gore i goootoooovoooo...

    avatar

    06.10.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Plavi - I ti si mi poznat s Da Vincijevih postova, a vidio sam i tvoje cool slike na blogu. :-) Moj aparat je SONY DSC H-1, a ovog ljeta je izašao i novi model H-5 od 7 Mpx. Nije ekstremno skup, a relativno dobar aparat. Naravno da ćemo se ponovo sresti i ja se unaprijed veselim. :-)) Pozdrav!
    # Ericca - Nema druge nego za slijedeću godinu ponovo planirati Biokovo radi boljeg utvrđivanja gradiva. :-) Mislim da bi u tom slučaju i Da Vinci i Zizi sa svojim društvom rado došli na jedan mini planinarsko-blogerski slet, a moguće je da bi se tu željeli priključiti i još neki blogeri, haaaaa??? :-))

    avatar

    07.10.2006. (00:50)    -   -   -   -  

  • Plavi_74

    H1, ah :)
    Kada je izašao H5 zalijepio sam se bio za review-e, ali me više ne impresionira. Malo je zaostao i jako su ga "iscjedili". No, hvala na informaciji. Pozdrav!
    @Ericca, ajde proći će taj živac pa ćeš ti opet u planine,nema boljeg lijeka od puno hodanja po čistom zraku.

    avatar

    07.10.2006. (01:52)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Romanticus kako smo nas dvoje poznati po kombinacijama :D, mislim da već sada možemo krenuti sa tim. Zamisli susret planinara-blogera negdje na nekoj planini, među kojima je naravno gogoo, Da-Vinci, Zizi, Plavi, Ćupo ili Čupo kako god :-)))), ŠumarKA (nju budemo morali nagovarati :-)) ) i svi ostali koji pokažu takav interes. Mislim da bi bili glavna atrakcija na blogu.hr :-) Pozdrav svimaaaa

    avatar

    07.10.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Ericca - Da, mislim da je ideja vrijedna da se o njoj detaljnije razmisli, pa mi već cure sline na takvu pomisao. :-)) U tom slučaju bi svakako trebalo ponijeti laptop i wireless Internet i napisati jedan zajednički post uživo s mjesta događaja. Da, da, vidiš, vidiš ...

    avatar

    07.10.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • Juliere

    majko mila ljepote, sta kod tebe sta kod da vincija... nemam rijeci. ali stvarno. svaka bi bila suvisna. PREKRASNO!!!

    avatar

    07.10.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  • Juliere

    oprosti, moram jos komentirati... mislim da imam materijala za jedan post kad uhvatim vremena o tome. stvarno me je odusevio i opis bloga. kako puno receno u tako malo rijeci... fotografije su savrsene, onaj mjesec, one ptice, gljive, biljke... a tek ljudi.
    susresti onda nekoga sa istim tvojim zanosom i istim vidjenjem svijeta je nesto tako rijetko u ovom svijetu mrznje. danas mi je dan ljepsi, jer citajuci (gledajuci) tvoj blog i blog DaVincija, vidim da jos uvijek ima nade za sve nas.
    Pozdrav sa drugog kraja Jadrana.

    avatar

    07.10.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Čitam, čitam, čitam i divim se kako su se dva blogera iz prilično udaljenih dijelova Hr sreli u planini i baš si mislim kako nas blogera planinara ima dosta za organiziranje nekog blogerskog druženja na terenu - i onda me Ericca pretekne. :-o Samo mi nije jasno zašto bi se mene trebalo nagovarati? Ja sam uvijek - za.
    Romaticus, lijep izvještaj s izleta popraćem mnoštvom fotografija od kojih bi bilo teško izabrati najljepšu. Biokovo je stvarno fascinantna planina, meni malo predaleka pa je vrlo slabo poznajem. Ono što me je na Biokovu očaralo su panoramski pogledi s vrova na more.
    Ajd, sad znam kak izgledaš, pa te mogu prepoznati ak se negdje sretnemo. ;-)

    avatar

    07.10.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Za šumarKu..napisala sam da bi te trebalo nagovarati jer ne voliš veće grupe ljudi, a zamisli kada pokrenemo akciju skup planinara blogera u akciji koliko će nas biti. :-)) zato sam ono napisala :-)) Bit će nas i inlive i online :-))

    avatar

    07.10.2006. (22:07)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Plavi - Jedva čekam da vidim tu novu zvijer odnosno njene slike. :-))
    # Juliere - Ajme kolikoooo pohvala, jos uvijek se crvenim od toga :-), a ako sam ti zajedno s Da Vincijem uljepsao dan, onda je i za mene dan ljepsi. A nade uvijek ima i ako oko sebe imas dobre ljude, onda se ona i ostvaruje. Pozdrav iz Slavonije! :-)
    # šumarKA - Vidim da klica akcije okupljanja blogo-planinara pada na plodno tlo, a ti sigurno znaš sve o tlu, klicama i klijanju pa očekujemo i od tebe savjete kako ovu klicu održati na životu. :-)) Da, Biokovo je zakon, tu nema zbora, a sebe sam stavio da ipak ne bi sve izgledalo tako prelijepo... :-)) Pozdrav!
    # Ericca - Stvarno bi bilo cool napisati post na vrhu planine, pa bi si onda još mogli međusobno napisati i komentare, mislim da bi to bila prava atrakcija. :-)

    avatar

    08.10.2006. (01:23)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Ericca - ne možeš uspoređivati susret blogera planinara i recimo neki slet. ;-) Za blogere me ne treba nagovarati. :-p romanticus - iskustvo s planinarskog foruma i prvih susreta forumaša govori da netko treba preuzeti inicijativu, odrediti mjesto i datum susreta, pa tko može neka dođe. Ako se previše dogovara o datumu i mjestu susreta sve će se razvodniti, jer uvijek nekome neće pasati ili mjesto ili vrijeme. Zato se sureti trebaju održavati kontinuirano, recimo svaka dva-tri mjeseca u drugom dijelu Hr kako neki ne bi bili privilegirani da su im susreti uvijek blizu. Istina, meni je svejedno, jer sam ja u sredini. :-))) Hahaha, treba raspisati natječaj za big bossa. :-)) Ili ima dobrovoljac? Ili netko predlaže nešto drugo?

    avatar

    08.10.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Danas smo baš o tome pričali u busu i razmišljali gdje bi bilo zgodno da se nađemo :-) Ima li tko pametan prijedlog?

    avatar

    08.10.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • Vinci

    uh, koliko se toga planiralo za vrijeme našeg izbivanja s Bloga! :) nije ni čudo da nam se cijelog vikenda štucalo po Velebitu, a mi razbijamo glavu o tome tko to misli na nas. moram skrušeno priznati da nismo ni trenutka došli na pomisao da su u pitanju naši blog-prijatelji. ali u svakom slučaju podržavamo ideju o susretu naše male planinarsko-blogerske obitelji. o mjestu okupljanja ću razmisliti kad se naspavam ;)

    avatar

    08.10.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • borut

    Prekrasne slike i tekst. Ozivljene usponeme nekadasnjih uspona. Primjedba: Borut je jedan od osnivaca PD Biokovo i iniciator gradnje ( i sam je fizicki gradio) planinarskog doma...

    avatar

    09.10.2006. (17:15)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Vidim lijepe diskusije dok me nema. Volim više druženja u prirodi nego u zadimljenim kafićima, šteta što zimi imam malo vremena jer radim. Pozdraw sa sunčanog i toplog Kvarnera.

    avatar

    10.10.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Nemojte bit sramežljivi, nek netko nešto predloži. :-) Moji prijedlozi nikad nisu bili pametni. ;-)

    avatar

    10.10.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • Vinci

    evo mog prijedloga - 28. i 29. listopada pohod na Južni Velebit. vjerujem da će se i šumarKA složiti sa mnom, jer joj je to idealna situacija da ispenje i 100. točku HPO-a i to ni manje, ni više nego na Svetom Brdu. ima li tko drugi prijedlog ili krećemo sa izglasavanjem mog? ;)

    avatar

    10.10.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Vidim DaVinci da dobro pamtiš, ali ja na Sveto brdo ne mogu iz dva razloga: uljenila sam se i mislim da bi dušu ispustila dok se popnem gore, :-( a drugi je da sam malo kratka s vremenom. U fazi sam uređenja novog stana i preseljenja. :-)

    avatar

    11.10.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...