Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (64)

Marketing


  • the_flowergirl

    Joj, meni bi trebala neka knjiga s uputama :) Između ostalog, da razjasnim kako ispravno dozirati preuzimanje inicijative.

    avatar

    24.09.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Hm, hm, prekjučer navečer su nam dvije žene pričale o jednom zajedničkom poznaniku koji je izveo djevojku van. Bili su u gradu četiri sata. Svo to vrijeme nije je ni dotaknuo /bio je savršeni gentleman, rekle bi neke). I što je najbolje, svo to vrijeme su proveli sjedeći kraj jednog kanala (mislim Mrtvog) i promatrajući kako govna plutaju (doslovno) i pričajući. Kaže da se je sjajno zabavila.

    avatar

    24.09.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • Nilo

    Zanimljiva tema. Nekima je sve prebrzo, nekima sve presporo (i muškarcima i ženama). Mislim da ako postoji kvalitetan pred-odnos (ne znam kako bih drukčije nazvala tu početnu fazu, a i one nisu sve iste), onda nije (po meni) baš moguće potpuno nerazumijevanje. Jer ako se i desi neki sitan gaf, on neće pokvariti sve što bi moglo biti. Nego će ispasti možda čak i bolje.

    avatar

    24.09.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu, Momentalist

    da, upute bi definitivno dobro došle, no i bez njih primjećujem da me vaše igrice bacaju u očaj

    avatar

    24.09.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • baranjskaparikaljuta

    trend je da se od svega pravi znanost..ali nema znanosti bez kinetickih modela, nanoskopa i statistike..kada zajedno oribate keramiku znat cete na cemu ste:)

    avatar

    24.09.2006. (12:22)    -   -   -   -  

  • edo

    Muškarci su "vrsta", da Pegy..

    avatar

    24.09.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • bivis

    Ima nas svakakvih vrasta, ali brate ima i vas još svakakvijih:) Ne znma u koju bih sebe svrstao, možda u neku desetu.

    avatar

    24.09.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Kad se radi o pravom spoju onda ne trebaju upute. Sigurna sam. Tada kemija popuni praznine i sve se samo od sebe dozira :)

    avatar

    24.09.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • brlje

    kad je u pitanju ljubav, najbolje je ne analizirati, već pustiti da se ona dogodi. koliko god pokušavali izvesti "formulu ljubavne uspješnosti", svaki trud je bezuspješan, samo se "zapetljamo" u računicama! ni muškarcima ni ženama nije lako pronaći put do prave ljubavi jer svatko od nas je priča za sebe, svatko od nas ima drukčiji pristup, navike, želje i snove; u ljubavi, a to se može primjeniti i na ostale vrste veza, najvažnije se naći na pola puta i izgraditi nešto zajedničko. ;)

    avatar

    24.09.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • :: e - storm ::

    koliko su muškarci takvi, toliko su i žene. ponos, predrasude, nagađanja - to jednostavno treba odbacit, ili pak stavit na najniži nivo ako veza želi funkcionirat. konstantna pitanja u sebi bez ikakvih konkretnih i točnih odgovora donose sumnju, a sumnja vodi u nepovjerenje što jedna zdrava veza ne bi smjela imati. opet, ima nas svakakvih. kako nama nema kraja, tako ni objašnjenjima... :)

    avatar

    24.09.2006. (13:11)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    kako ono ide "kad x ide prema beskonačnosti, y teži nuli" ?

    avatar

    24.09.2006. (14:00)    -   -   -   -  

  • život jedne tinejđerice

    ja mislim da imas talent za pisat.
    blog mi se jako svida.
    imam jedno pitanje nevezano uz blog tvoj(kako stavljas slike i kako stavljas popis blogova kojhe citas)
    odg na moj blog

    avatar

    24.09.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • Run

    ovaj mi je post baš kao melem na ranu... pa se sad ti pitaj zašto.. :)

    avatar

    24.09.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • HELOOOOOO!!!

    likica, totalno se slažem s tobom,zanimljiv tekst definitivno.pozz

    avatar

    24.09.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • amy damon

    s nekim ti je ili dobro ili ti nije dobro. u svakom od opisanih slucajeva zenskom dijelu nije dobro. mozda zenski dio treba poraditi na sebi.

    avatar

    24.09.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    ja mislim da kad covjek ulazi u analize tipa sto je pjesnik htio reci, od toga najcesce nema nista. Meni su se najljepse stvari u vezama dogadjale cisto spontano ...

    avatar

    24.09.2006. (17:18)    -   -   -   -  

  • baby

    imala sam sinoć jedan konflikt iz kojeg je zaključak bio da smo potpuno različiti i zato se ponekad ne razumijemo. različite situacije doživljavamo na različite načine i zbog toga najčešće izbijaju svađe,prepirke i sl.
    tužno je kad shvatiš da s nekim nikada nećeš doć do koraka y,ali život je takav. ne trebamo ga jedni drugima komplicirati kad i sami sebi to dovoljno dobro radimo. ja to radim svakodnevno,iz dana u dan. pozdrav.. :)

    avatar

    24.09.2006. (17:27)    -   -   -   -  

  • Rozan

    Još i nekako kad ti osoba od +25 kaže "kakva korist od čekanja, pa nismo djeca", ali kad ti to kaže mlađi tip od 18....Haha:)

    avatar

    24.09.2006. (18:24)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Rock, zanimljivo. :) Uistinu. :) @Nilo, slažem se s tobom po pitanju možebitnog gafa. :)) @Prangeru, pa i žene su. :)) @Misteriozni, matematički pristup ti je izvrstan. Bit će da ti limesi idu. :))) @Run, lagani problemi sa detektiranjem ženskog uma? :)) @Amy, možda i treba, poraditi u smislu preispitivanja sebe čak i u onom smjeru da neki likovi uopće nisu vrijedni ni razmišljanja, a kamoli čega drugoga.

    avatar

    24.09.2006. (18:58)    -   -   -   -  

  • Siscijanka iz drevne Siscije

    oni prvi su samo "gimnastičari", a ja mislim da je ipak u svemu tome najvažnije nać srodnu dušu, a onda će i odlazak u krevet bit spontan, nešto što se samo po sebi razumije, i o čemu uopće ne treba raspravljati, al takvu srodnu dušu nije lako pronać

    avatar

    24.09.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ...e, pa jesi ga zakomplicirala..:)))..zašto uopće treba imati bilo kakvih očekivanja od nekog?..ko će to sve uskladiti????..:))))))..ti bi da on neće, drugi put bi da on hoće..pa onda je prekratko, pa je onda predugo, pa je jednolično, pa malo ne znaš što hoćeš...:)))..e, pa dok god se pitaš i njorgaš, nisi naletila na pravog..niti on na tebe..:)))

    avatar

    24.09.2006. (20:50)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Ja mislim da bi zaista trebala postojati neka knjiga s uputama muškarcima "Kako olakšati život ženi?"... :)))) A što se tiče opisanih muškaraca, s ovima drugima jednostavno ne mogu izaći na kraj. Taktika ovih prvih i trećih još se može i skužiti, pa ih čak i usmjeriti u onom pravcu koji mi želimo, no, s ovim drugim uopće mi se ne da taktizirati...

    avatar

    24.09.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • purgerica0706

    super ti je blog!!!posijet moj i ostavi trag!!!..........bokic..........:)

    avatar

    24.09.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    A ja ti utvrđujem gradivo. Čitam ovo već treći put danas. Prvi put kad sam došla na blog. Drugi put u pokušaju da komentiram, ali je blog danas opet "zaštekao" i treći put...maloprije, opet zaštekalo, četvrti... uspijevam? :))
    Da, ima raznih pristupa. Prvi koji si navela - i koji ima samo jedan cilj –seks- takvima je sve ostalo gubljenje vremena. Nije ljubav, dakle. Nula bodova. Drugi...o, Bože...pa što se tu može pomisliti - ili je "mrtvo puhalo" ili je potpuno nezainteresiran. Čak je i lakše prihvatiti ovo drugo, nego se pomiriti s onom prvom činjenicom ;))
    Treći pristup - ono "može i ne mora biti" - razni signali i koješta drugo, a na kraju opet može biti - 0 bodova :P
    I što zaključiti? Ma ne sviđa mi se nijedna taktika. Zapravo, uopće ne volim taktiziranja i kalkulacije. Ili barem ne prekomjerno! A kako onda znati koja je prava mjera? Ma zna se to. Sve je spontano. Iskreno. Osmijeh, pogled, gesta. Ljubav se jednostavno dogodi i onda nema proračuna. Malo se u početku "ispituje teren", ali to je sva kalkulacija (i ne traje «sto» godina). Čim zaiskri (a to se primijeti, pa nitko ne izigrava hladnokrvnost kad primijeti da se nekome sviđa, i kad je osjećaj obostran) - stvari su jednostavne. Kad god sam pisala o sličnim temama dobivala sam komentare poput: "Kalkulacija je ubila ljubav!". I točno tako nekako. Što se više rade proračuni, pitanje je koliko tu ima iskrenog osjećaja. I je li to obostrano. ;)

    avatar

    24.09.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Nisam kompetentna bilo kakav komentar dati,stoga ću te ovaj put samo pozdravit!!

    avatar

    25.09.2006. (06:11)    -   -   -   -  

učitavam...