Komentari

0mourning0palace0.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ...fade to black...

    hell-o...
    dugo nisam bila ovdje.. :D
    kaj novoga? kak si?

    pozdraf

    avatar

    24.09.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • ~†Manelys†~

    Ej. Moram priznati da ti dosta dobro prolaziš u školi... Ali dobro, i ja sam imala odlična ocjene iz engleskog, voljela sam engleski i imala sam zakon profesora. Ogroman ćelavi tip... makar sam nedavno čula da je smršavio kojih 10 kila ili više. Koma...
    Pa gle, nije tako loše nastupati. Mislim, ja sam oduvijek mrzila nastupe jer sam imala osjećaj da se blamiram. Zato uvijek biram aktivnosti kod kojih je zajamčeno da neću morati ići po nekim natjecanjima, nastupima u javnosti i ostalim glupostima... Ako voditeljici trbušnog plesa padne takvo nešto na pamet, ja ću razbiti nekoga.
    I da, nisi dobro shvatila ono sa slikama... Ne namjeravam mijenjati boju kod svih slika u blogu, nego samo nastaviti pisati postove sa slikama u crvenkastoj boji, pa se nakon par postova ove plave neće niti vidjeti nigdje osim u arhivi.
    Pozdrav!

    avatar

    24.09.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  • dark pain

    pozdrav...a ljepo ljepo... vidim da se zabavljaš...savjet..profesori mrze cd playere i mptrice.. to i h napizdi jer vole da učenici pokazuju bar da ih slušaju... al dobro...muzika rulez...
    ma dobra ti je doktorica onda ...oni papiriće koji mogu čuda vrijede...;)
    izlet...nama žele stavit maturalac po ljeti...aha ...kurca ću ić s njim a u ljeti...
    cijelo ljeto sviramo i pjevamo , jok trpit profesore usred ljeta, to nije ljeto, ti je propast...
    pozzdrav;)

    avatar

    24.09.2006. (15:09)    -   -   -   -  

  • Dekadent Sympozium

    Pa čuj, pravo da ti kažem nisi baš toliko daleko od istine (što se tiče psihopata)...hm...možda bih prije postao vođa elitne lige perverznih fetišista nego serijski ubojica, budući da je tekst prepun motiva koji potiču vlastitu seksualnu slobodu, al' ono...bio sam na par testova...jako je mala granica između. To ho ho ho ho...Me like it. XD

    "meni to nije jasno jer su meni moji sastavci glupi s definitivno previše filozofiranja i takvih sranja.. "

    Ne vjerujem. Ako se ženi sviđa što pišeš postoji jako dobar razlog. Možda smatraš da nepotrebno trkeljaš no u krajnjoj priči bitno je kako upakiraš materijal. Da sam ja pisao sa manje poetičnosti a više administrativnim tonom vjerojatno bi mi sastavak bio toliko brutalno perverzan i otvoren, možda čak i gadan, da bi mi iz čistog zaprepaštenja zapičila nešto nezgodno.

    avatar

    24.09.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Ne znam što da ti napišem, recimo da nemam čavrljanje među sposobnostima.
    Nije ti post predugačak, baš je taman.
    Dvije trećine kutije u sat i pol dođe kao cigarata na sedam i pol minuta. Presporo. Imao sam priliku vidjeti jednu sad već bivšu suučenicu kako tamani cigarete za cijeli red veličine preko tebe. Pojavila mi se jutros u snu zato jer sam malo gledao Carrie. Očito da ju puno volim.
    Ne boj se suzavca. Možda ti se dese kakve trajne posljedice poput smrti radi dotad nepoznate alergije. Možda vas opkole neougronacisti pa vas ritualno spale u vječnu slavu Arpada. Bez brige.
    Malo munjeno pišem. Etanol mi daje slobodu.

    avatar

    24.09.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  • jointgirl19!

    ehej! pokušavam napisat post, al nejde! vidim da si i ti imala slične probleme...
    anyway...budimpešta je prekrasna, pa vam preporučujem da idete kak god da bilo!
    ja se baš vratila iz venecije, a slijedeću subotu idem u ljubljanu...ko što vidiš, ne dira me ke je subota i ke je frendu rođendan, jer stignem na sve!

    avatar

    25.09.2006. (13:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...