Komentari

2mama.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • KOKI

    ma nemoj da te to baci u bed..samo da mene vidiš...mam bi ti sve bilo lakše...:):):)

    avatar

    20.09.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • trill

    Ja sam geldala neki dan slike i svi smo bili...ma već znaš kakvi :) Malo pomalo će se i kod tebe sve doma složiti kako treba. Glavno je da je Veliki dobro, da može u školu, da Mali nema više temperature, a za povijest i ostalo će biti lako. Pogotovo uz ovakve zabune koje donose smijeh sobom :))

    avatar

    20.09.2006. (13:23)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    svima nam je ovaj rujan turbo natrpan,ja ništa ne stignem...važno da su sad djeca zdrava,a ostalo polako....

    avatar

    20.09.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    joj ja samo jedno dijete imam pa je strka i gužva u rujnu...

    avatar

    20.09.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Draga moja Dva, pa ti si imala jako dinamičan tjedan. Mogao sam to nazvati i drugačije, ali recimo kao filovana torta(kad si već pisala o "začuđenim svatovima"): red fila, red tijesta. Fil bi za mene bilo ono pozitivno. Hvala Bogu pa je bolesnik ozdravio! A i Maleni će shvatiti da nema druge nego u vrtić. Tu smiješ, zapravo bih rekao moraš, biti konsekventna i malkice tvrda. On točno zna gdje te i na što može dobiti i ti, kao dobra mama, popustiš samo da on ne plače. Žao mi je za auto, ali da nije bilo te ogrebotine tvoj Zakoniti možda nebi imao prigodu demnostracije ljubavi. Pokazao je što mu je važno! Sad fino, u zanosu ljubavi, možeš možda malkice i ti početi sa svojom školom. Ta znam da ti se neda, al ipak se malo primoraj. Hajde, tih par ispita pa si onda gotova. Pa nije te valda uhvatila "mitlivekrisis"? O kakvim ti to borama divaniš? Daj, ženska glavo, pogledaj na to s druge, pozitivne strane. A što bih ja onda morao reći? Ubiti se? Ma kakvi. Da ali ja ipak nisam žensko. Glavu gore, draga moja, knjigu u ruku, dragog pod ruku i naprijed! Puno te pozdravljam i veliku ti pusu podrške šaljem!

    avatar

    20.09.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Mislim da ti je to ipak poticaj. Još smo mladi, još imamo volju, planove. Što znači koja bora viška, koja sijeda viška?! Neka je Veliki odradio svoje bolovanje. Bit će malo čupavo dok ne svlada dosadašnje gradivo, ali - uz tvoju pomoć - sigurna sam da će ubrzo uhvatiti ritam. Klostislav, hehehe. Moram vidjeti što velika Potočnica uči sad iz povijesti. Znam samo da je imala već prvi tjedan inicijalne testove iz hrvatskog, matematike, engleskog. Hvali je učitelj zemljopisa, jedina je od svih šestih razreda znala gradivo iz petog, zaradila peticu. Zahuktavaju se u svim predmetima... Malenom vrtićkom djetetu što veseliji odlazak i boravak!

    avatar

    20.09.2006. (17:18)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Niti mene nije bilo, a što se sve desilo čitat ćeš u mom slijedećem postu.

    avatar

    21.09.2006. (02:01)    -   -   -   -  

  • Vražja žen(s)ka

    :)) Klostislav..vec drugu godinu za redom promatram sto nam rujan cini, svi smo pomalo turobni, a jos kad se zareda niz ovakvih stvari..no sve ce sjesti na svoje mjesto opet, ziher:)

    avatar

    21.09.2006. (08:13)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    Znaš kaj, rujunu je još malo kraj, pa će bit bolje. Kad sve pogledaš s korakom odmaka, stvari se čine drugačije. Ne kažem bolje i ljepše, ali drugačije. Izdrži! POzdrav :))

    avatar

    21.09.2006. (08:45)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    mislim, sav se oznoji u neizvjesnosti...

    avatar

    21.09.2006. (09:23)    -   -   -   -  

  • freestyler

    ma nije tako strašno, svojedobno kada je moj auto bio još novi na neki stupić sam mu uspio otkinuti čitav branik prije nego što sam mu uspio tablice staviti i od tada svake godine ga ponegdje dobrano ogrebem (svaka čast onome tko izmisli kasko), a ja sam svoj zadnji ispit dao prije dvije godine, pa šta, doduše svako malo si obećavam da ću to nastaviti i nadam se da hoću (valjda neće prije toga ukinuti to što trebam magistrirati) .... uživaj ....:))))

    avatar

    21.09.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Moram potegnut u Požegu, vidim ja...pusa...

    avatar

    21.09.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Uh, to je valjda ono kad te krene, krene te! Ali dobra strana svega toga je što nastupi olakšanje kad loše razdoblje prođe. To je valjda ono da se ne uljuljamo previše u to da nam sve ide po planu!

    avatar

    21.09.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........ma sve to ide u staž života.........

    avatar

    22.09.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...