Komentari

fallen9.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • petra

    neznam

    avatar

    20.09.2006. (01:07)    -   -   -   -  

  • tihanche

    oke,what happened,who let u down this tajm??ha,ha,da ga kilnemo,el mikrowalka i motorna dowoljno,hehe

    avatar

    20.09.2006. (01:17)    -   -   -   -  

  • W. Axl Rose

    imam frendova koji ce mi sve reci u facu i ja njima isto.. al sto si stariji sve vise vidis da neki nisu ono sto su se cinili iil pretvarali svo ovo vrijeme.. takve treba odjebat jer to i nisu frendovi.. nije frend sam onaj koji se smije uz tebe.. pusa.. drz se.

    avatar

    20.09.2006. (11:18)    -   -   -   -  

  • Zry

    ZAR?!?!OMG,ZAR?Ja to vidim novi post?Ooooo da :)) KUL!!Hm,ajoj,ajoj,joj a :)) Mi smo o tom prepričali već sve naprijed natrag i opet ponovili to isto gradivo :)) jel ? :P tak da neam uopće šta o tom reč...al ovo neam pojma štaje sa tim što si ti :( vidla sam to na forumu i čak sam bila i ambulance,al et...demit,fakit,i to tak...ovo zadnje što si napisala,uf,svaka čast...ja baš nisam takva neg u tom trenu proklinjem sve,grozno...al takva sam...hah...chujemo se :*

    avatar

    20.09.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • ...how high can you fly with broken wings?

    i know how you feel and what you talk about...proci ce :( hope so... ly :*

    avatar

    21.09.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • 4everinhell

    hmm, prijatelji...znas da nemam rijeci...jer ni sama nemam bas sjajnu situaciju....sretno sa svime...poosa

    avatar

    21.09.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • PIČKA NAD PIČKAMA

    žbla

    avatar

    25.09.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • killer

    Hej mala...ne brini se ti ništa-sve će to doći na svoje, kad-tad. Uvijek tako bude, znaš to ;) I please nemoj mi sad tu neke depresivke bacat :P Kontam o čemu pričaš i znam da nije riječ samo o prijateljima nego i o nekim drugim stvarima. Možda sad i nije sve divno i krasno i super i za pet ali proći će! Ovo ljeto si iz realista prešla u optimiste i potrudi se da ostane tako, oke? :) Sad kad ti počne fax će ti biti puno lakše jer ćeš si zaokupit vrijeme nečim (i ako budeš išla na fax i ako ga budeš zaobilazila u širokom luku i odlazila na kave :D ). Bit će to sve oke...vjeruj mi :) Ako neki ljudi ne shvaćaju neke stvari, to je njihov problem...shvatit će kad te potpuno i totalno izgube...i onda će im biti žao :P A dotad se drži onog "...i spreman sam da budem nasmijan pred svima"...ajde čujemo se i vidimo se :)

    avatar

    25.09.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...