Komentari

kokosjesljepilo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • kokošje sljepilo

    Ma joj daj molim te! Sladoled je supur i ti si ga silno htjela al bitno da nisi NI U JEDNOM trenutku rekla da biga jela. a da lako je sad kvocat Lulu ovo Lulu ono, a zapravo si ti jedna najobičnija ljenguza, a sladoled je bio na kraju ulice!

    avatar

    18.09.2006. (10:01)    -   -   -   -  

  • Katarina

    kaj? nema vise h&m-a u Westu?!!? I di su te hrpe cokolade?

    avatar

    18.09.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • Filip

    Hm...kad si se već ničim izazvana našla na muškom odjelu, mogla si nekaj i kupit!Dam se kladit da je bilo još stvari osim "majicih" na volančiće,i da je bilo i nekaj crnog/bijelog/plavog i drugih normalnih boja.

    P.S. sva sreća da ste probali domaće specijalitete kao npr. wiener bigmac i cola-graz... :)

    avatar

    18.09.2006. (14:10)    -   -   -   -  

  • kokošje sljepilo

    Ma joj H&M i Ikea su jos uvijek u Westu, al je tam pol drugih ducana pozatvarano pa kao nema nis (osim H&Ma). A Ikea se kakti otvorila tam kod Seisberga al na tabli pise 2km, 2min al ne i u kojem smjeru, uglavnom nismo je vidjeli, al navodno postoji!

    avatar

    18.09.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • grazville

    Drage ZG-shoppinholicarke,

    Tako je, H&M ducani su i u Seiersbergu i u Westu, ali vam savjetujem da kupujete u onima u gradu jer su cijene OBCINO nize nego u ovoma u predradju! To je moje iskustvo, a u Grazu zivim. Mislim da su cijene u shopping centrima napuhane zbog vikend-kupaca, nasih iz hravtske i Slovenaca. A zasto placati porez na glupost?

    avatar

    25.09.2006. (12:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...