Komentari

hal.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Azzul S'phyre

    da - raža je riba, hrskavičnjača :))) - upravo pripreman ispit o tome... i meni je žao Steve-a no ipak to iživljavanje na ražama mi je morbidno.. već vidin kad počne faks da će to bit jedna od učestalih tema na predavanjima jer je hrskavičnjaču vrlo lako istrijebiti tako ako ekipa ovako nastavi... bit će posla - nažalost :(

    avatar

    14.09.2006. (00:53)    -   -   -   -  

  • ;) 5rica.. ;)

    steta za njega,, i da mislim da je morao izabrati nacin smrti,, vjerojatno bi izabrao takav,, nisam ga ni ja previse gledala,, ali i kad jesam lik mi je bio pre spaljen,, pogotovo ga pamtim kad je gostovao kod oprah.. svidja mi se teks,, bas sam ga onako na brzinu procitala,, bez ikakvih zastoja..;)

    avatar

    14.09.2006. (01:59)    -   -   -   -  

  • KOKI

    meni ja tip bio skroz O.K. i žao mi je što je tako završio..uostalom, ostavio je iza sebe dvoje male dječice...:(

    avatar

    14.09.2006. (08:57)    -   -   -   -  

  • klopa-klopa

    u prvom razredu osnovne skole,cula sam o tim pticama selicama.gledala sam prema nebu i zamislajala se da sam s njima.danas bas tako i radim,mjenjam mjesta po god.dobima.ne volim zimu.kao da imam neki kompas ugraden u sebi,orijentacija mi je slaba samo nocu,zbog vizualne promijene svijetlecih reklama...Pitala me jedna prija :zar se nikad ne zigubis?-kako cu se izgubit kad ni neznam kamo idem.tako da sam uvijek na pravom putu.ahahaha gubica blog!Bog te blagoslovio!

    avatar

    14.09.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • Gracia

    vec sam negdje napisala... on je jedan od rijetkih koji su se usudjeli zivjeti svoj san. steta sto je poginuo ali mislim da je on svoj zivot prozivio bolje od mnogih koji prozive cijeli ljudski vijek.

    avatar

    14.09.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...