Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Wanda

    Lipa knjiga. Čitala san je. Puno lipa knjiga.

    avatar

    14.09.2006. (06:43)    -   -   -   -  

  • STEVAN PRVOVENČANI II

    Hvala na publicitetu i promociji mojih stavova. Iako ih i ne prisvajam: mislim da su to razmišljanja svakog prosječnog, normalnog, moralnog građanina ove zemlje. Vjerujem da su ti se baš zato i svidjela. U svakom slučaju pozdravlja te i tvome blogu i trudu svako dobro želi tvoj,

    avatar

    16.09.2006. (04:05)    -   -   -   -  

  • Euro

    pozdravljam

    avatar

    23.09.2006. (07:10)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Savršen utovar sleđa! 45 lines hvala na trudu zato jer uopće ne posjećujem portal tog tabloida.
    Budući da je nakon ovoga svaki komentar suvišan, koristim ovu prigodu da čestitam Kapetanu Kuki na izvrsnoj retoričkoj ćakuli i pozivam ga da mi se priključi na plovilu zato što imam upražnjeno jedno kapetansko mjesto.

    avatar

    23.09.2006. (09:25)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Nije Bruna odradila UDBA, već naša emigracija. Bruno Bušić je bio idealist, koji je prvi promovirao ideju pomirbe djece ustaša i partizana. Znao je kako neće biti samostalne Hrvatske dok se to ne realizira i dok svi Hrvati ne stanu na istu stranu. Na žalost dio emigracije se nije slagao s tim. Ne samo zbog ideološkog razmimoilaženja, već i zbog toga što svaka underground organizacija nakon nekog vremena izgubi financiranje članstva i pristaša, te se na kraju financiraju švercom oružja, droge i drugim kriminalnim aktivnostima. Odradili su ga oni koji su dobro zarađivali u tome, a morali bi prestati. O kasnijem prisvajanju njegovih ideja drugom zgodom...

    avatar

    23.09.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    dobar post! keep being good! :)

    avatar

    23.09.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • STEVAN PRVOVENČANI II

    Čuj, Manga, stvari s idejom pomirbe stoji ovako: Tuđman je tu ideju preuzeo od Bušića, a ovaj od Luburića. Na Soptinim stranicama - a link koristi i Željko - pronaći ćeš Luburićev tekst o toje pomibi, pa, kad već dociraš, da i sam nešto naučiš. (Molim te, samo nemoj sada započinjati polemiku i sporiti se sa mnom oko onoga što, očigledno, jedino ti ne znaš. Ne da mi se svađati oko elemetarnih činjenica, a s druge strane, bilo bi lijepo kad bi ti nama demonstrirao vrlinu svih pametnih ljudi: trebao bi naime kazati: Vidi, stvarno, nisam znao! Hvala na informaciji!)

    avatar

    24.09.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Stevo, Stevice... obično ne raspravljam sa anonimusima, ali zbog tebe ću učiniti iznimku. Zato što nisi dao komentar na bitniji dio moje teze, već se osvrćeš na zadnju rečenicu u kojoj se nazire nagovještaj nečega što si prepoznao. A prepoznao si ga očito kao istrenirani dio indoktrinirane stranačke mase. E sad... pošto se ja serem bez izuzetka na sve naše stranke i strančice, te zastupam objavu rata Americi kao glavni nacionalni program, ne obaziri se na ono što ja znam ili ne znam. Shodno tome i dvojbi koju imaš u svezi moje pameti, očitujem se kako slijedi. Glup sam ko i većina pravih alfa-mužjaka, koji kad zagrizu ne puštaju i uvijek idu do koske bez obzira na posljedice. Ako oš' provjerit navrati na poznatu adresu od 8-16h... i nemoj mi se sad sramit i reć da ne bi. Samo ponesi znak raspoznavanja. Recimo crveni karanfil u džepu ili kravatu s logom stranke po izboru, a ja sam ti onaj PTSP-ovac sa ožiljcima po licu. Skužit ćeš me odmah ;)

    avatar

    25.09.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...