Komentari

mislimatepozdravljam.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Extion

    Hmmm ne znam dunjo, znas mene, sve pokusavam svesti na dokaze. E sad postoji li dusa ili ne, mozda ce netko reci da je to filozofsko pitanje, ali ta filozofija mi nikada nije lezala...odgovor je da ne znamo, nemamo pojma postoji li dusa, postoji li zivot nakon smrti, postoji li neka energija u nama koja prelazi negdje drugdje. Toliko je pitanja ali mi odgovore na ta pitanja ne znamo. Zbog toga ostaje nam samo da vjerujemo. Ili ne vjerujemo. Sve se svodi na tu rijec. Jer dokaza nitko nema.

    avatar

    07.09.2006. (16:24)    -   -   -   -  

  • emanuele

    Sa dušom je isto kao sa stomakom: ona ima ili nema apetit da pjeva, da živi i da se raduje"....zaista lijepo, sviđa mi se kako si napisala neki imaju bogatu dušu i rado je daju, dok neki imaju sičušnu gotovo da ju ne osjete....lijep pozdrav

    avatar

    07.09.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Treba svakako nastojati probuditi putnika. onda se sve ostalo rješava samo po sebi. Pozdrav! :)))))

    avatar

    07.09.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • vlado

    koliko je, u svijetu, izgubila se dusa, ne zna se (u globalnoj kociji) tko je kocijas, tko putnik, a tko konj ! prekrasno da si se uhvatila duse, lijepo i poucno !

    avatar

    07.09.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • lady66

    Samo, da Te pozdravim i zaželim krasan dan i vikendicu.........pusica!!

    avatar

    08.09.2006. (06:41)    -   -   -   -  

  • Mladen

    ...jest naš odnos spram istine i cjelovitosti postojanja u našoj svijesti i djelovanju. stoga je njena trajnost u našim gledanjima osjećajima i van nama pounatoga vremena života. duša je tako put do Gospoda i nositelj ljubavi. tijelo je tek vremensko prostorno određenje individualiteta. bez duše život nije moguć i time je moguće istinskije shvatiti život. i nije samo do misli ... do čitanja - ugodno :)

    avatar

    08.09.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • ledynada

    Nadam se da smrt nije kraj, da postoji neki "visi stupanj" postojanja. Vjerujem da ima nesto izmedu zemlje i neba..."Duša je svjedok srca, utočište osjećaja, ona iz sebe njedri riječi, koje se, poput vulkana slijevaju i kroz emocije izlaze na površinu..."..Zaista lijepo i slikovito. Pozdrav mislima...

    avatar

    10.09.2006. (08:26)    -   -   -   -  

  • Tanja

    wow...koji post..svaka čast.....evo razmišljam....bravo

    avatar

    11.09.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...