Komentari

phepheronca.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • koka

    ma sere, mama joj je dala lijepu nošnju s dukatima, a fahreta ju je zamijenila za ovu droljastu haljinu. al da ne povrijedi mamu rekla je da ju je ona šila.

    avatar

    06.09.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  • teuta

    Želiš li to ili ne, ja sam ti se jednostavno morala javiti, ha ha. A zbog čega, nagađaj. Ali sigurno to već znaš. Gle, pročitala sam tvoj post i evo moje skromno mišljenje. Ta i sve slične emisije, zaista ne pratim, samo letimično. Dovoljno mi je sam naziv emisija, da bih zaključila kako je to samo prodavanje magle. Zapravo su te emisije smiješne i toliko naivne, da se čovjek tome mora smijati. Što i nije loše, zar ne? No, dobro to je moje mišljenje. Neki to vole gledati i uživaju u tome, pa nek im je. Ako gledaš sve te i slične emisije, nekako čovjek stekne dojam da se kroz njih odražava naše stvarno društvo, nažalost. Konzervatizam i primitivizam je u većini. Ali to je već njihov problem, jel tako?...Pozdrav...cmokkkkk.

    avatar

    06.09.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • Cast A Deadly Spell

    a kaj ima loše u 'konzervativizmu'?

    avatar

    06.09.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • MaLa

    znas gdje su vladislavci?? bogu iza tregera...ja zivim u vladislavcima...to ti je jedna selendra...bolje reć pripizdina koja izgleda udri me lopatom................................................................... ........................i tak.....kraće rečeno shitt...bull shit...

    avatar

    12.03.2009. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...