Komentari

meagain.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • štogod...

    sto si radila sa blogom? meni je sve crno kad otvorim... morala sam oznacit cijeli tekst da bi nesto vidjela procitat.... e a sad ontopic: ma znam ja da je to sve prirodno i tako to ali opet nije ugodno biti u drustvu kopaca/ice ma sto god netko rekao.... =))) eh da i ja imam jos mjesec dana fore. hehe a nakon toga svaki dan relacija kostrena-ika i obratno... =)) pozz

    avatar

    04.09.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • VrijeBaČ :P Wuuuuuuuuuuuuuuuuhu! :D

    hehe ful zanimljivo :P da 4 kile..ma je

    avatar

    04.09.2006. (17:18)    -   -   -   -  

  • Istrijanski blues

    ja volim kopat nos. a za školu jedan veliki NJ ti želin!!! >:-(

    avatar

    07.09.2006. (09:29)    -   -   -   -  

  • snegy

    miss_b: ne znam mozda nesto nije stimalo sa vezom..bo.. a , znam da nije ugodno biti u drustvu nekoga ko kopa nos, pogotovo ako si u prilici da se moras rukovati s njim ili njom i sama pomisao da je on do malo prije istrazivao blaga vlastitog nosa dovodi me do toga da se najezim :)) hm... sta da ti kazem, trebala si zivjeti ili malo dalje ili se upisati u zg na fax, pa nebis trebala putovati nego naci stan... ali, ne znam..meni to dodje jos gore jer onda i po par tjedana ne idem doma i to je onda bezveze. makar sam u ri i blizu je do poreca, ali uvjek imam kakvo sranje za obavljati subotom za fax..a ma... kiss #the_jacbri: hm ako ti kazes da je zanimljivo ok.... :))))))))) #ipsiksilon: hihi ok... zasto NJ pa i tebi pocinje isto kad i meni sta ne??? i jos se bunis a zadnja ti je godina... oh boze kamo ide ovaj svijet... ajde, barem pjevas perfektno :)) pusa

    avatar

    07.09.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • teta Čička

    grrrr koka, vidim tebi padaju na poslu svakakve ideje, hehehe. Ma neka neka barem se znanstveno obrazujes. bwhahaha
    ok, pozz, when U'll be free 4 coffe, send a ms.

    avatar

    08.09.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • * Girl next door *

    Koje ti teme nades... :D A ovo je bolesno za ovu staricu i natjecanje u kopanju nosa... I ne mogu vjerovat ovo za 48 KG?!? Ja idem prat ruke... hehe... Jooj, tebi je dobro, imas jos mjesec dana, mi vec inicijalne pisemo :((( Pozdrav!!

    avatar

    11.09.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • Ivana

    O djevojko što slova voliš, lijepo ih složiš…
    Ti mi reci čija je ljepota što sna mi ne da!
    Čije su oči što netko gleda,
    čije su usne zbog kojih ruže venu,
    reci tko me ubi pa da me na svijet donese,
    i od boli raznese…

    avatar

    12.09.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • ·´`·.Angel with broken wings•·.·´`·.·•

    oooj macak nema te nis kod meneee??????? pa de si mi??? trebam opet pjesmu...ocu stavit na blog..i sada neznam... :(((

    avatar

    21.09.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • *Promiscuous girl*

    fuuuj

    avatar

    21.09.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • Istrijanski blues

    ja gren u SREDNJU glazbenu ŠKOLU, ki mi je počela 4.9....!!!! orko tić! :-P

    avatar

    26.09.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  • because of her...

    ružno!!!

    avatar

    26.09.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • CATLE

    eeeeeee 30.09 idem u ri, nadam se da cemo se vidjet, makar u indexu :)= bok

    avatar

    27.09.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • snegy

    evo mene nazad... cicka: hihi ma naravno, kad nemam sta radit, moram razmisljat, tako mi mozak ostaje u formi :)) #chick...: a sta ces, ko moze moze, ti ces se za neko vrijeme isto tako moc hvalit sa faxom :) a sta ces, ja volim traziti bolesne teme. jedino, zabrinjava me cinjenica sta mi te teme dolaze samo od sebe. #ivana: hehe tu neke poezije padaju vidim... #jedna mala: ma nema me nigdje, dok je ljeto nemam vremena za komp, ali sad ce zima i vracam se u formu sa puno puno ljigavih tema :)) #photo girl: a znam... # ipsiksilon: miga san ti ja kriva sta se pravis vazna, si mogla upisati jos koji fax usput, nek se nadje... hehe.# because of her: a sta ces, i to je dio zivota... # catle: meni fax pocinje u ponedeljak,,, ja tebe necu znati prepoznati... ako hoces mozemo se nekako naci. imati tajni znak ili nesto.. veliki crveni sesir ili ruza u zapucku, taj stil :)) zezam se. smislit cemo nesto kad dodjem u ri, drugi tjedan... pusa. e, a na kojem si faxu???????

    avatar

    05.10.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • catle

    na cestovnom prometu,ja sam ti tamo oko 3-4 uvijek.prepoznat cu ja tebe samo da te vidim.

    avatar

    05.10.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • ;) 5rica.. ;)

    di radis u porecu???

    avatar

    07.10.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • snegy

    catle:moze, ali di cemo se vidit, to je pitanje. trebali bi se dogovorit pa se nac negdje... nije da bas izgledam identicno ko sa slike, jer ipak, slika na blogu je stara neke dve godine samo da znas... nemam vise toliko dugu kosu i nije vise bas takve boje... jutros doputovah, i to ravno na fax :) lucky me... ali, ako si na cestovnom, onda je to tocno tri stanice od moga stana :))))) mislim, hehe nije da ista insinuiram, samo obradjujem informacije :))) vidimo se negdje, valjda... puseko#srica: inace kad radim preko ljeta, radim u alter cafferu, to ti je tamo na onom trgicu kojem nemam blage veze ime, preko puta male crkvice, di je benetton. ustvari, sta ti objasnjavam, ako pitas pretpostavljam da zivis negdje u porecu ili okolici, pa vjerojatno i znas di je to. zasto???

    avatar

    09.10.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • PaM

    ahahahahahahah.. a kaj ti studiraš? sad me to ful zanima čim vidim koliko si se posvetila ovoj nadasve inspirativnoj temi.. :)))

    avatar

    12.10.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • snegy

    predškolski odgoj :)) prava tema za pravu stvar sta ne? mislim, za se uklopiti u nesto novo zapravo moras biti i kao te nove osobe. ja obozavam raditi s klincima, ali da mogu jednoga dana raditi taj posao kako treba, zapravo i sama trebam biti klinka... tako da.. kad malo bolje razmislis, tema je sasvim na mjestu :)

    avatar

    12.10.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...