Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Kenguur

    I jos mi je najgore kad kazu "Skola je besplatna"
    ma zamisli besplatna, a svaki dan mali trazi 5€ za kuhanje, 7€ neka posebna bikljeznica, 17€ strucna ekskurzija, ma neznam ti vise sta sve, ali zena uvjek kupuje cipele, a djeca nesta za skolu , pa da nacisto popizdis. Sva sreca zena ne vice ,, "Cipele su djaba" :))))))))

    avatar

    01.09.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    pa ti si "petokolonašica školstva"........šalim se naravno

    avatar

    01.09.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Čitam onaj tekst dolje, pa onda ovaj kao nastavak. Ja se pjenim oko knjiga i obrazovanja djece svako malo. Pa naravno, onda se to, posredno ili neposredno, odnosi i na naše drage politikuse..
    Nije tome tako davno bilo kada smo imali Ljilju Vokić za ministricu...svi je se dobro sjećamo. I istina je, imala je ona svojih mana, i to puno i debelo.
    Ali je svakom djetetu u ovoj državi osigurala besplatne knjige...sjećaš se?
    Pa su se sve knjige iz godine u godinu trebale nasljeđivati.
    Mislim da je to opstalo otprilike generaciju ili dvije. A naši seru o natalitetu (tebi svaka čast, 100% si bolja od mene :))), a ništa ne poduzimaju da se tako nešto i ostvari. Knjige su kao oslobođene plaćanja PDV-a, pa su i opet skupe (ne znam kako se jutarnjem, Večernjem i inim novinama isplatilo štampati onakve knjige, poprilično luksuzne, za onako male novce). A uz knjige, gdje je sve ostalo...pribor, bilježnice, a da ne pričamo o odjeći i obući za djecu, koja bi isto mogla imati neku malo manju stopu PDV-a.
    A o tome odlučuje država. I dok država ne bude vodila računa o svojim građanima, dotle neće ni ovi birokrati po općinama. J*** se njima za nas i našu djecu, ako si ne pomognemo sami, neće nitko
    Pozdrav i pusu ti šaljem iz sunčanog Bj..:)))

    avatar

    01.09.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    paprijke na juriš jedemo...hahahaha...a znači ti si ta kaj meni mašeš iz busa.....sram te bilo.........................izdaja........hahahahah...ne širi lažne vijesti da bu svi građani dobili 2 soma eura ak pokažu rit na prozor svoga stana u 12 sati u subotu...hehehehe..baš si kvisling.......ko i ja

    avatar

    01.09.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    upravo iskeširah 1500 i nešto sitno kuna... hura za besplatnu školu!!!

    avatar

    01.09.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Sve me to čeka, a već vidim da ću se i ja sekirati jer je nepravedno, osobito ono što pišeš da ti djeca idu u istu školu da dvije godine razmaka, a ne mogu prenositi knjige. Glupost! Inače, kako si? Pozdrav.

    avatar

    01.09.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Vidis ti,i onda kad me ovi moji bosancici ovdje opsjedaju s pricama kako je bolje skolovanje kod nas u domovini,pa plus i besplatno,dobijem rogove.Morat cu im ovo isprintati. Nema brate,ovdje se zna red,rad i disciplina...plus oni zuti busevi i nitko nema problema s prijevozom. Zaista je steta da ne naprave kvalitetnije skolovanje s tim malim brojem djece. Idem pit kavu, bem ti, bas me raspizde ti politicari i ine stvari...ajd 44, cuvaj se, pusa!

    avatar

    01.09.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........nadodajem...i dječji brojevi obuće do broja 35.Onda su moja obadva kad su krenuli u školu,u prvi razred prestali biti djeca jer su školovanje započeli sa brojem 36.......ma zamorne su ove naše tuge što se ponavljaju iz godine u godinu,a nikako ga koji plaćeni gad nešto i napravi za tu plaću što prima.........pozdravić..

    avatar

    01.09.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • u ime...

    uh, knjige! a naravno da općinarima to nije važno... kome bi mogla biti važna djeca, škola... neš ti stvari!!! pusa i pozdrav

    avatar

    01.09.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • Kassandra

    Pozdrav moja mama....viš vi ste več u školi....nadam se, da si dobro....UVJEK nam sve tako lepo napišeš....jako si dobra...ja to več znam.....pozdrav!!!

    avatar

    01.09.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...