Komentari

izaistine.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ~Secretly~

    ako te ne poštuju zbog toga kakav si, a po meni si sasvim normalan (štoviše, i ja sam ista takva), onda se nema smisla zamarati tim zatucanim i uskogrudnim ljudima... neka te to ne opterećuje - budi ono što jesi, poštuj druge i voli samog sebe. jer na kraju krajeva, ti si jedina osoba koja se može voljeti više no što će te itko drugi ikad moći... pozdrav

    avatar

    31.08.2006. (00:25)    -   -   -   -  

  • Sa okusom soli

    "Moralno" je upitna kategorija i ne vrijedi o tome raspravljati, a idealna mjera je ona koja nam odgovara. Sigurno nije ona koju su postavili drugi. Željeti biti s jednom osobom u životu, divno je, ali u današnje vrijeme, na žalost, sve teže održivo. Budi to što jesi, vjeruj mi, to je uvijek na cijeni. Pozdrav extione..

    avatar

    31.08.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • S.

    šta reći prijatelju, sve znaš..al' jedno je sigurno, ovom svemiru treba više persona poput tebe, stoga - ne mijenjaj se ni pod koju cijenu!!!
    topli pozdrav šaljem...

    avatar

    31.08.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • pegy

    Moj stav najbolje opisuje rečenica "Ma svi oni pricaju ali bi li oni bili sa takvom osobom?". Meni sve nije normalno, nije mi sve prirodno i baš me briga kako će me tko radi toga nazvati. Ako to znači biti konzervativan, onda ja to jesam. :) Naravno da svatko ima pravo živjeti kako hoće, tj. birati. Ali ne želim glumiti kako sve smatram normalnim. Granice su nužne, a praviti se da je sve to relativno spada mi u sferu imaginarniju čak i od znanstvene fantastike. p.s. Meni se sviđa ovaj dizajn, jedino možda malo treba doraditi oblačiće. :))

    avatar

    01.09.2006. (20:26)    -   -   -   -  

  • teta u pubertetu

    riječ vjerujem je moćna! snažna! tjera naprijed ili ako ima NE ispred, pročišćava nas ponekad, ne vjerujem TI! Neću ići s tobom dalje! ali vjerujem u sebe!!! to je tek moć!
    slažem se s tobom što se tiče veze! pa meni je to normalno!!!!!!!Nije normalno da moj muž jednog dana spava uokolo! niti da ja spavam s drugim!¨!!! pa moramo jednom stati i početi se razlikovati od životinja!sex kao ugoda? da, ali sex kao pripadanje i dušom, a ne samo tijelom...e , to je već umijeće...to je dar koji se rijetko kada skupa dogodi.i. kad mi se to dogodi pa neću biti glupa da spavam s nekim tko sliči Maksimu Mrvici, recimo:) jer, to je trenutak od pola sata...a ovo je za život:) have a nice Monday!!!

    avatar

    04.09.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • uyulala

    hm...moral? sta je to?
    nemoral? sta je to?
    ...ne znam....
    tanka je granica kako i sam kazes...i da sve gore navedeno postujem....ali nekako i sama naginjem tim klasicnim vrijednostima koje si gore nabrojio....iako nad svima njima jedna i jedina je ljubav....ona sve ostalo cini...
    i sad kad procitam sta sam napisala shvatim da sam ispred vrijednosti, kako bi ih opisala stavila klasicnih....ne...ne moze bit da sama podsvjesno vjerujem da su te vrijednosti pred umiranjem...ne znam....nadam se da nije tako....
    i naravno opet se slazem s tobom :) i da znas da cu vjerovati u ljubav dok god sam ziva...

    avatar

    08.09.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...