Komentari

quikfilms.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Dragonrage

    Da, novi "Assault On Precinct 13" je solidan akcijski film snimljen u maniri starih akcića. Atmosfera je dobra, akcija je dobra, ali su likovi previše stereotipni i površni (npr. gl negativac kojeg glumi Gabriel Byrn), a i fali mu ritma. Na prvo gledanje mi je bio odličan, no na drugo mi je malo bio dosadan, previše spor na mjestima. Original imam doma več neko vrijeme, ali nikako da ga pogledam, tako da ih ne mogu uspoređivati.
    Sve u svemu da se pogledat, ali se i brzo zaboravi.

    avatar

    28.08.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    Mene je ovaj film izrazito razočarao. Jedva sam ga pogledao do kraja i mogu reći da mi je gotovo sve bilo amaterski izvedeno, likovi su strašni a akcija takva da sam usred dana skoro zaspao od dosade. Ja Rule nije pomogao, taj bivši jehovini svjedok i wannage gangster ne bi trebao biti u adresaru niti jednog casting agenta, čovjek je blago rečeno smiješan. Još jedan "vrhunski" remake :)

    avatar

    28.08.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • moviemarker

    Ma, požalio sam što sam platio 40 kn za to smeće od filma. Istina je da je ona glumica iz Sopranosa i Joeya seksi, ali nisam takav, kao oni koji gledaju smeće od filma Wrong turn radi onog komada. A ipak sam još i veliki fan Johna Carpentera, pa mi je film još veće sranje za tom svojom naivnom pričom, predvidljivim događajima i dosadnom atmosferom, a niti glumac mi nije previše sjeo.

    avatar

    29.08.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • quikfilms

    Heh i ja bi pozalio dat 40 kuna. Zato ja dam 139.99 na mjesec i skidam kolko hocu

    avatar

    29.08.2006. (23:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...