Komentari

romanticus.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ericca_35

    Jeeeeeeee dobro nam došao! Osjećam se prozvanom :-), pa ti želim ugodne trenutke u ovom blogerskom svijetu. Drago mi je da će i drugi ljudi vidjeti naša lutanja, uživanja po prirodi, sve ono što je ostatak čovječanstva zaboravio čvrsto držeći daljinske upravljače u rukama. Drago mi je što sam ja ta koja te je pokrenula i uspjela pokazati da je svijet daleko drugačiji nego se to čini kada ga čovjek promatra iz svog naslonjača. Naravno da su mi draža lutanja po prirodi nego net svijet, no lijepo te i ovdje sresti. :-))

    avatar

    27.08.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Fantastican pocetak!

    avatar

    28.08.2006. (00:59)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Pozdrav i od mene. Planinarenje je dobar način rekreacije. Potrebna je samo dobra volja za početak i mislim da se čovjek brzo navuče. Ljepota planinarenja je što si sam prema vlastitim fizičkim, a i financijskim mogućnostima možeš slagati izlete. Uz to upoznaješ vlastitu zemlju, a i susjedne. ;-) kao i ljude istih sklonosti. Priroda odmara, samo to mnogi kod nas nisu shvatili. Uvijek se divim našim susjedima Slovencima. Ti za vikend žure u prirodu, hoćeš li pješke il biciklom. Kada na nekom vrhu pogledaš upisnu knjigu vidiš da je više izletnika nego planinara. To im je način života. Kod nas još uvijek više vlada tromost i zabava u vidu buljenja u tv. :-(
    Nadam se da ćeš nas na svom blogu razveseljavati dogodovštinama i slikama s izleta. A tko zna? Možda nam se negdje, na nekoj planinarskoj stazi, i putevi sretnu. ;-)

    avatar

    28.08.2006. (17:23)    -   -   -   -  

  • Mario

    Lijepe slike. Pozdrav i nadam se da cemo vidjeti jos puno.

    avatar

    28.08.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • romanticus

    ericca: Veliko hvala na srdačnoj dobrodošlici, možeš upravo sebi zahvaliti za zadovoljstvo što me i ovdje vidiš. :-) A za lutanja po prirodi se samo još tebe čeka. :-))
    Zvrk: Hvala na fantastičnom komentaru, ali nije ni teško napraviti dobre slike kad nam tehnologija svakim danom nudi sve bolju opremu. Ipak, trudim se i dalje.
    šumarKA: Imaš pravo o planinarenju, a što se tiče Slovenaca, nije slučajno da su oni u Europskoj uniji, a mi i dalje na Balkanu. :( Ja imam puno dobre volje, na fizičkim mogućnostima sam ponešto radio i radim i dalje, a i financije ćemo nekako riješiti. Prema tome, ne vidim razlog da se ne bi mogli sresti na nekom proplanku. :-)
    Mario: Imam dosta slika, samo mi treba vremena da ih malo posložim i ponudim na uvid.

    avatar

    29.08.2006. (01:12)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Napišeš jedan post i staneš. ;-) Čekam novi izvještaj i slike s izleta. :-)

    avatar

    03.09.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  • romanticus

    šumarKA: Evo, upravo sam se vratio sa sleta planinara Slavonije na Papuku, izvještaj slijedi. :-)

    avatar

    03.09.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...