Komentari

hal.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • SadisticoShy

    besmrtnost je cool, ali ako ostaneš uz to i vječno mlad, onako vampirski, inače je više kazna nego nagrada...neznam sječa li se tko epa o Gilgamešu.

    avatar

    27.08.2006. (14:13)    -   -   -   -  

  • Misli

    čitajući tvoja objašnjenja vidim da te ustvari zanima samo bogatstvo jer bi i besmrtnost i telepatiju i let podredio tome.

    avatar

    27.08.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • 1000 lica

    he-he :) puno puta sam razmišljao o najbolje iskorištenoj želji - poželio bih da mi se od sada sve želje ostvare :))) naravno, postavio bih i klauzulu da se ostvare upravo onako kako ih i želim, da mi ne bi poželjena kobasica završila na mjestu nosa (kao u priči), ili da se ostvare na način kako su se alladinu neke želje ostvarivale... inače, bogatstvo je prilično nisko na popisu mojih želja, ali bih od ponuđenih želja tvoje zlatne ribice, iz jednostavnog razloga, izabrao upravo to: ono bih barem, za razliku od ostala tri, mogao podijeliti s drugima. a kako zlatnih ribica nema, imam puno jednostavniju želju: želim pročitati nastavak jedne vrlo napete priče po imenu Chitta :)))

    avatar

    27.08.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  • uspomena

    Iako se ne prvi trenutak čini vrlo izdašnom, ova je tvoja zlatna ribica ipak poprilično škrta :-). Dođe čovjeku da je vrati u more ništa ne poželjevši, a opet, ne događa se zlatna ribica svaki dan pa bi je bila šteta pustiti tek tako. Bilo bi lijepo letjeti, ali nakon toliko godina gaženja po tlu teško bih se naviknula na oblake. Telepatske sposobnosti zbilja pomalo plaše, a kad si obdaren dobrom intuicijom, već posjeduješ jedan dio tih sposobnosti, možda upravo onoliko koliko ti omogućuje da ne znaš ono što ne želiš znati. Besmrtnost me ne privlači - bilo bi naporno živjeti znajući da je zauvijek. Uostalom, zauvijek možemo živjeti u onima koji su nam važni i onda kad nas više nema. Mislim da bih ipak, bez obzira na svoju nematerijalističku prirodu, izabrala bogatstvo. Kad bih ga imala, manje bih radila pa bih dobila više vremena i za 'rad' na svojoj besmrtnosti, i vremena za prilike za neki stvarniji oblik letenja, i vremena za bavljenje ljudima koje volim. Gdje se preuzima nagrada :-)?

    avatar

    27.08.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  • trill

    Hm. Ti si stavio samo neke stvari koje se meni nikako ne sviđaju. Pogotovo zadnje dvije. Besmrtnost mi se čini kao prokletstvo, a telepatija još i više. Bogatstvo je precijenjeno. Hm. Sposobnost leta prilično mi je primamljujuća. Idem na to kliknuti :)

    avatar

    27.08.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...