Komentari

sophiana.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • niniane

    Ah, sjećam se ja one tvoje slike na kojoj su konji... Tuš, nije li?... A sjećam se i one jedne slike ugljenom kojoj nisi dovršila dio lica... ;-) Valjda neke stvari ostanu nedovršene s razlogom - još uvijek je eno, stoji na mojoj polici...
    Vratila sam se s mora i iz Pazina (pošto Pazin, da se ubiješ, ne mogu svrstati u more...), sad radim, do kraja mjeseca doduše, ali bolje to nego ništa... Žao mi je čuti da nisi dobila posao. Nekad život stvarno nije fer - a ništa ne možemo učiniti da to promijenimo. Doći će bolji dani, vjeruj u to...
    Slika nije loša ideja za poklon za svadbu;-)))
    *

    avatar

    16.08.2006. (09:50)    -   -   -   -  

  • Irida

    knjige treba čitati s kritičkim odmakom.........snovi nam puno govore, samo trebamo obratiti pažnju......intuicija se može vježbati.........i ja bih naslikala i poklonila sliku.....gdje su boje i pribor tako jeftini (šapni mi)?

    avatar

    16.08.2006. (10:34)    -   -   -   -  

  • Sophiana

    Sophy jako voli slikati i ponekada ostavi neke sike nedovršene. Ali uvijek nađe trenutak u vremenu da ispuni do kraja one dijelove koji čine sliku praznom.. Niniane, čitala sam najfriškiji post i zaista si se provela vidim.. Ma neka si se zabavila i za sve nas koji smo ostali doma! Jedva čekam da pišeš onaj dio posta koji si obećala da ćeš dovršiti..

    Irida, ne znam u kojem si gradu ali evo u Karlovcu ima jedna knjižara na tržnici pa ako budeš prolazila... :) Ali, mislim da bi skoro svaka malo bolje opremljena knjižara trebala imati izbor. Samo tražiš da li imaju platno za slikanje i pitaš za akrilne boje. Tako sam i ja upala u knjižaru jutro nakon roštiljanja vraćajući se kući. Pitala sam da da li imaju platno za slikanje po akrilnim bojama :)

    Butterfly, naletjela sam na post kod tebe koji mi je bio lijep pa eto tako ispao i lijepi komentar :) Naravno da se čituckamo i dalje ;)

    avatar

    17.08.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • niniane

    Pisat ću detaljno o svemu iz Istre čim ulovim vremena, malkoc mi je gužvovito na poslu, a treba mi malo mira za srediti dojmove kako se spada...
    Tremu ne da sam imala, nego, auh... trema je bila strrrašna! Sva sreća pa je sve ispalo ok i Viktorija je skroz simpatična, na neki sebi svojstven uvrnut način, ali u svakom slučaju, meni je bila skroz super... I dosta u skladu s mojim očekivanjima, jer je dosta različita od svog glavnog lika... a to obično tako i bude, zar ne?
    Pisat ću, velim, detaljno... :-)
    za muziku - you`re welcome, i drugi put!:-)
    Pozdravček!

    avatar

    18.08.2006. (12:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...