Komentari

gourmet.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • vrtni patuljak u ronilačkoj opremi

  da znaš, nem se s tobom složila oko ovog s maksimirom, turističkom zajednicom etc. da prostiš ni ti ni ja nismo kompetentni vu to se tikati. da prostiš. jer, vse ti je to politika! a sad te malo listam prama dole (u prevodu: čituljkam stare ti postove) i morem ti reči, drš se ti onoga kaj vidim da ti dobro ide. e a kad smo kod tega.i odma da ti velim, mrzim knedle. zez šlivami, marelicami...mrzim knedle! dalše, *********** gulaš. srnetinu probah. više put prosim lepo! i da ti velim, ni vredna tega da se takšno stvorejne ZAKOLJE i poždere! bogmeš ni tak posebno meseko! daklem cilj ne opravdava sredstvo (tj obrnuto al ni bitno). medveda nečem ni spominjati! nedajbože! ne! zečeka? bogteneimal rad! zečeka??? da se razmemo, ja sam mesoŽDEEEER al neke stvari prelaziju granicu mojega dobroga ukusa. i morala. amen. p.s. to ni razlog da te nem čitala. dapače. ctrl+f zec, srna, medved, pas, mačka...če srč ne pokaže ničesa, čitam te z guštom! do tad, dober ti tek! a sad si idem juhu z lukom delati

  avatar

  10.08.2006. (18:58)    -   -   -   -  

 • z.l.e.v.A.n.k.a.

  Hehe, to sam ja postavila pitanje u prošlom komentaru, jel? Tj. nije postavljeno pitanje, nego je više konstatacija koja ti je nametnula pitanje, jel? hehe.. Moram priznati da ti bolje stoje tekstovi o hrani. Ovakve teme ostavi nekim drugim ljudima, ti si stvoren za pisanje o jelu :)

  avatar

  10.08.2006. (19:56)    -   -   -   -  

 • Gourmet

  chewbakka - em sam potresen, em mi drago. jer je divljač dosta rijetka u nas, pa kad bi je svi voljeli bila bi frka na kopanji. tko prvi njemu butić i slično. juha od luka. njam.
  z.l.e.v.A.n.k.a. - hvala ti. pade mi kamen sa srca. umro bi da pisem i dalje slično. to je ipak van mog svijeta...

  avatar

  12.08.2006. (08:14)    -   -   -   -  

 • red sonja

  ajme, šta si se ulijenio... ajmo, nove tekstove na sunce!

  avatar

  12.09.2006. (13:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...