Komentari

sverita.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borgman

    nemrem ništa pročitat...što uradi i u crno se zavi?...vide se samo mjesta za komentare i smajlići, (na pola stranice)...u mozilli!

    avatar

    07.08.2006. (09:56)    -   -   -   -  

  • u exploreru se moglo pročitati mada je nespretan prijelom stranice (nema slidera sa strane)... a o tekstu... izrael se povukao, a palestinci odustali od uništenja izraela u doba vođenja dvaju vođa koji su ispali iz igre. Na obje su strane opet jastrebovi.
    Bez ikakve sumnje samu platformu i ciljeve Hezbolaha kao militantne islamističke organizacije nikada ne bi podržao. Zapravo ne podržava ih više od 70% palestinaca. Ali, ne mogu svariti ni ponašanje izraelaca. Ne zna se ko je prvi po međunarodnom terorizmu, ameri ili izraelci (atentati, tajne operacije, CIA i mossad pod ruku). I sada se jedna od te dvije zemlje izjasnila kako će na tuđem teritoriju voditi rat do istrebljenja jedne skupine (ameri "protiv" al Qaide u Afganistanu, Ameri u Iraku, itd...itd...).
    Naravno svi zaboravljaju kako je sadašnji Izrael 3 puta veći od "dodijeljenog". I ovaj zid odnosi još palestinskog teritorija...
    A ja baš nisam pametan za kompletno rješenje, zapravo, rješenje se zna u nekoj od planerskih soba gdje se to sve i zakuhalo (najvjerojatnije CIA, imaju dovoljno novca i vremena, može i bivši KGB). Jedno je jako bitno. Nasilje, pogotovo "organizirano nasilje", rađa nasilje u protuteži, i još se nije rodila vojska koja je "riješila" otpor 30% stanovništva, vojnom silom. Zato mi u ovom slučaju neće biti žao niti jednog izraelskog vojnika koji pogine (mada mi je rijetko žao vojnika, to moram priznati, jer su odabrali da budu tuđa čizma).

    avatar

    07.08.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...