Komentari

sverita.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Sadako's apprentice

    ja bih zabranio kladionice. to je loše za stanovništvo. mislio sam da je klađenje ilegalna stvar, ali čini se da nije, jer se dio slijeva u državnu kasu. ukinuti. to treba.
    dobar članak!

    avatar

    03.08.2006. (00:25)    -   -   -   -  

  • zizifus -zbrčkane škrabotine jednog grma

    ljude je najlakše namamiti na novac i obećanu zaradu. Kad se uzme koliko se samo maloljetnika kladi i ulazi u probleme, a država drži oči zatvorene. Kao i kod trgovine alkoholom, a onda nam prodaju priče kako brinu za našu djecu.Brinu kako iscjediti svih i na sve moguće načine.

    avatar

    03.08.2006. (00:45)    -   -   -   -  

  • borgman

    Poznata je stvar da loš ekonomski status uzrokuje povećanje klađenja. To je kod nas još malo bolje izraženo, jer nas nije prošla iluzija o "bogatoj državi" i "bogatom društvu". I naravno potpuno iskrivljene slike koje daju "uspješni"...i to je to. Zabrana klađenja bi vjerojatno bila još gore rješenje (ilegalne kladionice bi niknule u trenu). Pravo rješenje...pa trenuntno ne postoji.

    avatar

    03.08.2006. (02:55)    -   -   -   -  

  • Ipanema

    Nismo mi uopće tak jadni, ali volimo brbljat da jesmo i preuveličavat ;)

    avatar

    03.08.2006. (09:12)    -   -   -   -  

  • Irida

    kad se rad i moralne vrijednosti obezvrijede i degradiraju onda je lako ustoličiti kockanje................ta, onaj koji nema ništa, nema šta ni izgubiti.............to hje tragika našeg vremena..........

    avatar

    03.08.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    ima genijalaca koji su zaradili veliku lovu, ali većina gubi; ali tko im je kriv što kockaju, pa bolje bi im bilo da otplaćuju kredit za nešto korisno...

    avatar

    03.08.2006. (13:39)    -   -   -   -  

  • xy

    @ kritika svim religijama: vjerojatno misliš da si popila svu pamet svijeta, mnogi su prije tebe isto tako mislili. možda bi bilo zanimljivo da ti ispričaju nakon svega kako se osjećaju. vjerojatno prazno i istrošeno, samo što takvi neće reć istinu jer ne žele priznat svoj poraz ili misle ako sam ja pao neka padne i neko drugi. čovjek mora imati u životu neki orjentir inače si kao na brodu bez kompasa tj. u velikoj opasnosti.
    vjerujem da si ok cura ali brzopleta. pazi da zbog toga ne stradaš.
    želim ti sreću.

    avatar

    03.08.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Verita, BRAVO, BRAVO, BRAVO - potpisujem svaku riječ.

    avatar

    04.08.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...