Komentari

spookiedizajn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • seoska idila

    joj, točno znam kako ti je - i mi dobili nove susjede s turbo - folk ukusom.... kad se pere auto - svira sve u šesnaest.... a ja pizdim... i Guzda... i svi u našem malom do nedavno tihom i mirnom susjedstvu....

    avatar

    30.07.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • niniane

    Joj, da... tell me about it... Imam i ja susjedu koja je samo godinu dana starija od mene, a kad raspali cajke... a zidovi tanki... brrr... Moja mama joj nekad uzvraća s vrlo glasnim Škorom i, ahm, nekad Thompsonom, ako je zaista iziritirana zavijanjem... a ja nekad čak i Metallicom. Za svaki slučaj. Oldfield, Enya, Vangelis... sve na kompu, pa slušalice na uši, ako drugačije ne ide. Bit će bolje, tješi se, i taj će susjed kad tad odrasti. Hm. Nadajmo se.
    Što se tiče onog groznog događaja s vlakom... Pa, nastojim ne misliti na to. Zaista sam bila jako potresena i sljedećih par dana tražila po novinama bilo kakav članak o tome da bar vidim tko je taj dečko bio i zašto je to napravio, no našla nisam - ništa. Zip. Nada. Idem valjda na more, nadam se da se neću opet morati susretati s takvim tragedijama jer me svaki put potresu... ali što ćeš, život ide dalje, svi smo mi prilagodljiva ljudska bića...

    avatar

    31.07.2006. (12:36)    -   -   -   -  

  • borgman

    narodnjački blagozavijajući jauci, krvavih prstiju od slupanih čaša, a suznih bokala od neuzvraćene ljubavi i prevare, sa stihovima pijanog desetogodišnjaka, koji je igrao slagalicu slova....da poznato mi je:-))

    avatar

    31.07.2006. (13:18)    -   -   -   -  

  • boxerworld

    auuuu,
    ti imaš problem,
    ali budi pametna ,smirena i misli pozitivno
    rješenja uvijek ima koliko hočeš ali gledaj da izabereš ono dugotrajno ipak je to pošast svoje vrste... :)
    penso positivo e senso vivo senso vivo

    avatar

    31.07.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  • Erchamion Naewe

    Poslovice su uvijek istinite jer iz tih trenutaka su i stvorene :))

    Susjedi... Znas nekako mi se cini da su nekad davno ljudi bili prisniji....

    avatar

    02.08.2006. (12:08)    -   -   -   -  

  • gugo

    a što da ti kažem..mutanata u današnje vrijeme je na pretek,.al ima i ona "pamti pa vrati"..ako ti se bude dalo...ja zaboravim:))))..topli pozdrav maloj..

    avatar

    02.08.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...