Komentari

cosmodiva.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • weekendlover

    uh, uh, uh..
    to ti murphy...kad te krene...
    možda previše forsiraš neke stvari... ne žali za nekim stvarima... tako to mora biti, i točka... opusti se uz iritirajući zvuk ventilatorai knjigu, i učini danas nešto za sebe... ponekad je nesebičnost mana...zapamti to...

    avatar

    27.07.2006. (10:28)    -   -   -   -  

  • Lucy u vrtlogu zivota

    Uh, bome si imala i vise nego naporan dan!Pretpostavljam da je mama na vixi,prema tome posveti se sebi i lijepim stvarima koje te okruzuju,izmedju ostalom i svojim malim ljepoticama!Drzi se!

    avatar

    27.07.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • teuta

    Draga...više misli na sebe, na svoje osjećaje, odmor...itd. Zaista ti je kod tebe sve dosta napeto i naporno. Nije ti lako, ali nemoj dozvoliti da misliš samona druge, a na sebe ne. Kako ćeš funkcionirati ako nećeš od svega toga biti sposobna išta napraviti? Odmaraj draga...i budi malo egoistična i misli na sebe. Nekad je to itekako potrebno i poželjno. Bez brige draga, mi smo tu i čekamo te. Bitno da se ti malo rasteretiš i odmoriš. Pozdrv, draga...cmokkkk.

    avatar

    27.07.2006. (11:11)    -   -   -   -  

  • bedasta curica

    Deedee draga... Stvarno ti nije lako... Pokušaj misliti o dragom kao da je s Marsa a ti s Venere. Znaš da su muškarci potpuno drugačiji od nas. I meni iskoče ospice kad on ne shvati da je meni ta sitnica poput poziva velika poput planine. No, kad me bijes pusti shvatim da to nije znak da mu nije stalo već da je blesav i da on ne shvaća.. A mama... Uf, uf, uf... Kad ovako nešto pročitam potpuno sam sretna što je moja jako daleko i savijest mi je isti tren mirna što ne razgovaramo već duže vrijeme. Misli samo na sebe. Moraš biti jaka i zdrava jer te tvoje cuice trebaju. Trebaju zdravu, snažnu i sretnu mamu. Želim ti sreću i puno odmora. I kišu. Jednu rashlađujuću i umirujuću... Puno pusa... :))))

    avatar

    27.07.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • grofica=)

    eeej evo samo kratko javljanje..zurim pa..eto pozzzz!!

    avatar

    27.07.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • Lana i Paola

    misli više na sebe i svoje uživanje. naravno, ne pretjerivat, al opusti se malo, pozz

    avatar

    27.07.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • What a f...k??

    ej ono..fakat..fullcool blog..ono zenska..chitamo se..nadam se!pussa krvava!!

    avatar

    27.07.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • sesrušina

    tugo moja!Ovaj tvoj post mi izgleda kao scenarij nekog suvremenog hrvatskog filma. Samo bi nastavak trebao glasiti:I onda se na vratima pojavio on, a ona je u trenu zaboravila sve grubo...Držse!

    avatar

    27.07.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • Danči

    Ti stalno nekaj očekuješ... Daj odjebi papka i počni živjeti noramalan život :)

    avatar

    28.07.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...