Komentari

izvornade.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • ŠKORPION12

    ... i stobom! pozdrav

    avatar

    25.07.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • more nade

    :-)))))))))) dirljiva priča. Zaista, nisam sigurna da bi od neugodnosti mogla preći pola crkve da dođem do osobe... čisto iz ljudske obzirnosti prema drugima u crkvi. Malo sam sramežljiva osoba, nisam baš uvijek hrabra. Ali stvarno svaka čast, to ti je bila izvrsna poruka i želja za sve vas!

    avatar

    25.07.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • ninalokica

    divno i dirljivo....pozdrav

    avatar

    25.07.2006. (17:06)    -   -   -   -  

  • aquaria

    I ja sam uvidjela da je teško sabrano pratiti Svetu Misu dok su mi neki ovozemaljski problemi u središtu pažnje. Ova tvoja priča prekrasna je, pokazuje kako je i bezobzirnim ljudima neugodno kad netko s njima korektno postupa. Da ste krenuli silom, to bi sasvim drugačije završilo. Svaka vam čast i veliki pozdrav! :))))

    avatar

    25.07.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • pegy

    Nije ta službenica baš neka profesionalka kad ju netko može uvjeriti o vlasništvu zemlje. :) Ali najvažnije je da je mir u tebi, bez obzira na sve ovo što si rekao. Nadam se da ćete uskoro uživati plodove svoga rada i svoje zemlje. A do tada, mir s tobom. :)

    avatar

    26.07.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Lijepa priča, lijepa poruka...Znaš, jednom sam čula svećenika koji je pričao o tome što učiniti kad misli odlutaju. Ili usred molitve ili usred mise...Rekao je neka, kad se opet priberemo, jednostavno zamolimo Božji blagoslov za sve to čemu (ili komu) su naše misli odlutale! A i tebi želim mir! :))

    avatar

    27.07.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • fijjuu

    kako je to neobično, uvijek smo mi ti koji prvi prilazimo i pružamo svoj obraz iako je druga strana svijesna svojih propusta. Uvijek smo mi ti koji pružamo ruku....neobično a onda opet i nekako logično....valjda je u ljudskoj prirodi probati vidjeti koliko daleko s nekim može se ići...koliko će dugo taj netko trpjeti učinjenu nepravdu.....treba to znat odtrpjeti i na ispravno izvesti...treba znati i moći oprostiti i pružiti ruku...

    avatar

    27.07.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    I što sad da kažem... već: MIR S TOBOM! Prijatan vikend i srdačni Ti voooZdrić pun dobrih želja za Tebe!

    avatar

    29.07.2006. (07:39)    -   -   -   -  

  • moje vijuge

    moram priznati krenula sam te "izribati" gdje je novi post ;)) ne poznajem te, ali po onome što sam do sada pročitala kod tebe nisam ni očekivala drugačiji postupak..svaka ti čast....pozdrav dragi izvore :))

    avatar

    29.07.2006. (19:15)    -   -   -   -  

  • erin

    ti si doista dobra duša dragi izvore.., već se ponavljam... no jako cijenim tu gestu, takodje mislim da bi to isto učinilo manje od deset posto ljudi.. svaka čast.. pozdrvljam te ugodno ti večer želim.. MIR S TOBOM!!

    avatar

    29.07.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Svaka čast! Opraštati treba. Zbog mira sa sobom i zbog mira s drugima… Ali, osobno ne bih mogla ovako preko crkve… ;))))) Ipak znam jedno: svatko od nas mora činiti upravo ono što je spoznao da mora. Jer, različiti smo i različito reagiramo. I dobro je da je tako… Možda smo zato obogaćenje jedni za druge…
    Od srca pozdravljam!!!!

    avatar

    30.07.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • ...i moja kaplja pomaže ga tkati!

    Znaš, to s mirom i prelaskom pola crkve da dođem do te osobe dogodilo mi se nedavno, na jednoj mladoj misi. Trebali smo (pastoralno vijeće) ljude usmjeravati gdje da sjede, i naravno bilo je neugodnih situacija. S jednom gospođom došla sam u verbalni konflikt. Bilo mi je neugodno jer nisam niša loše radila, samo ono što mi je bio zadatak-na najljepši mogući način- no nakon nekog vremena, živci tanašni zbog umora i radova danima prije ml.mise su popustili i baš sam ljuto odbrusila na njene provokacije i "istjerivanje pravde o mjestima sjedenja".
    Pakla me savjest (a dan prije na ispovjed išla) i učinila sam to, otišla do nje probijajući se kroz narod. Bilo joj je drago, a i meni. Suze su mi navrle tad.
    Nisam je od tada vidjela na misi.

    avatar

    30.07.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Svaka vam čast.Drago mi je da je vaša priča tako završila a ne u crnoj kronici.Budi pozdravljen!

    avatar

    31.07.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  • detalj

    Carlo Caretto je rekao " Mi smo žica. Bog je struja. Sav se naš život odvija u propuštanju struje kroz žicu. " Ovaj tvoj postupak podsjeća me na to. Zahvaljujem ti za ovaj poticaj ljubavi. Izvrsno razumijevaš Evanđelje.Lipo spavaj!!!!

    avatar

    03.08.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • SamoIstina

    Čestitam na pomirenju. Čestitka i tebi na čekanju, ali i njima što su uvidjeli i priznali "pogrešku".

    avatar

    03.08.2006. (23:57)    -   -   -   -  

  • ...jedna duša slomljena...

    Mir s vama. BVB

    avatar

    04.08.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...