Komentari

fibra.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • zvoncica

    :)) draga moja, slatke su to brige. bitno da si ti dobro i da je maleno dobro. sve drugo ce proci. nego, hipohondrija vam je ocito genetska osobina. sjecam se jednog post koji ti je sestra pisala. cijela teorija o hipohondriji. :))))

    avatar

    24.07.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • beštijica

    je, ja sam svjedok: od najmanjih nogu si oličenje skromnosti. :)))) najbolje od svega je šta se tvoje skromne želje redovito i ostvaruju, a to je pravo umijeće. :)))

    avatar

    24.07.2006. (14:11)    -   -   -   -  

  • vrtni patuljak u ronilačkoj opremi

    draga, i meni je vruče, kaj nej tebi bilo??? samo si vsaki tren koristi takav kakvi je! hebe ti se ipoak si momentalno..U FIBRI ;) puseki

    avatar

    26.07.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • Ana

    Dobro si to rekla, sve mora biti savršeno! Trudnice nikako ne bi smjele na sunce a iza svakog kupanja u moru koje mora biti kristalno čisto slijedi presvlačenje u suhi kostim i onda dobijem ospice id svega toga. Ja okrugla, puna celulita (!) kao baba izlazim iz mora i presvlačim se sakrivajući se u najdebljoj ladovini a onda se ispred mene/nas na suncu nakere 4 purgerice u toplesu i to bez grama celulita. Nikad se ne bi s njima zamijenila ali ja ni prije trudnoće nisam tako izgledala. Grrrrr.......

    avatar

    28.07.2006. (07:35)    -   -   -   -  

  • Ana

    Meni je termin 21.12. a stomak mi je kao da mi je mjesec dana ranije :)
    Upravo sam se čula s jednom prijateljicom koja mi je rekla da njoj više ništa ne znači spol, jer joj je doktor cijelu trudnoću govorio da nosi muško a na kraju je rodila curicu pa je dugo trebalo da se privikne.
    Ma ne bi dvojbu htjela rješavati saznanjem, nek se ipak malo mislimo do zadnjeg trena hoćemo li kupovati plavo ili rozo a do tada neutralno: bijelo, žuto, zeleno....Pozdrav i vama!

    avatar

    28.07.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • Desi (Buffy i Angel fanfiction)

    A što fali plutanju? Samo polako, drži odjeću u frižideru i pij hladne sokove i odmah će ti biti bolje:)

    avatar

    29.07.2006. (03:30)    -   -   -   -  

  • la riscoperta del Mu

    ne znan di ti počet čestitat, svakako, pazi se i pazi kako ćeš malome dat ime.

    avatar

    29.07.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • Ana

    Ajme jesi me nasmijala sa ovim svojim pravdanjem "pa nije rano, jebote, u 6.om san misecu!".Baš simpatično! Čitam ja tebe kako si u 6.-om mj.trudnoće pa računam blago ti se, kad ću ja toliko, pa naravno da je vrijeme za shoping!..........a onda sam shvatila da sam ja samo mjesec dana kraće od tebe i da će i meni uskoro doći taj čarobni 6. :)) Ja sam iz zezancije dobila 2-3 sitnice od prijatelja pa sam se cijela raspekmezila. Prije sam se pekmezila nad drugom djecom a sad će ta ista mala Mrva biti moja, moja, i samo moja......i malo tajina........ Ja sam odlučila u 7.-om mjesecu počet kupovati. A da ti pravo kažem preskupo je za sve odjednom. Zato mudro naprijed! Dobro se raspitaj što ti sve treba za rodilište i nemoj kupovati previše........kažu mi da ću i u babinama dosta toga dobiti pa da ne pretjerujem.

    avatar

    01.08.2006. (09:32)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    hvala ti mila... puno mi znaci to. zivot je to, jebi ga, nema tuge, samo lijepa sjecanja.

    avatar

    01.08.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...