Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • M.

    Napisala sam jos davno kak ces se vratiti kao HR nacionalistica ;) Lijepa nasa Hrvatska, Hrvatska... (joj, vidi mene!)

    Volim Hrvatsku! (joj, vidi me opet!) ;)

    avatar

    21.07.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  • maslina

    m. Nakon povratka iz toga, za tebe, raja na Zemlji, tj. Latvije, tj. druženja s normalnim ljudima, čeka te povratak u tvoju prvu destinaciju, cijelom društvu u tvome ruskome domu. E sad, ili ćeš taj put u Latviju primiti kao izvorište snage da lakše izdržiš tih još mjesec (i manje) danau majčici Rusiji (što si sama sebi odabrala i zadala), ili će ti boravak u ruskome okružju pasti još teže nakon boravka u normalnome!? Ti izaberi. Ja bih ti ipak preporučila ono prvo. Šta je za tebe, već tako "reš" pečenu "po ruski" još tih 25-26 dana! Prava sitnica!
    Kad ovako vidiš Ruse i Rusiju, kada takvi jesu i takva jest (A kakavi su tek bili!), onda se stvarno nameće pitanje kako i gdje je izrastao duh Čajkovskoga, Puškina, Turgenjeva, Jesenjina ... Kava je veza između kulture, književnosti i društva ... Tko koga rađa, kako što na što utječe ... ???A opet, na um mi pada i niz domaćih primjera, od velikih do običnih, malih ljudskih. Čudni su puti ljudskoga duha, mašte i sudbina.
    Ajde se ti nama vrati u komadu, s novim iskustvima, novim pozicijama za promatranje svijeta oko sebe, ali samo da ti budeš doma, ona naša u domaji.
    Nisam baš tako puno svijeta vidjela, ali ono što jesam, fakat me potiče da se i ja pridružim i zapjevama: Lijepa naša Hrvatska ...
    Kad ćeš nam se pridružiti na jugu? Moraš za to naći dovoljno vremena kako bismo te oporavili. Nabavili smo krasnu veliku ljuljačku i svašta smo lijepo napravili.
    Velika ti pusa, ma gdje bila,m.

    avatar

    22.07.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...