Komentari

tableta.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gogoo

    Jesam prvi! Zanimljivo je pratiti razvoj ˝malog čuda˝, makar mi još nije jasno ni kako biljka proklija. A one rode u Čigoču moram doći vidjeti. Pozdraw sa okusom mora.

    avatar

    20.07.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • lady66

    Heee..ljepo ....ja imam več dva velika Saro (18) i Žiga (16) godina...molim te ...ako možeš jednom malo napisat o bolečinah u mečih...več 14 dana kad se u jutro probudim me bole noge al samo u mećima...pod koljenom zadaj...kad ustanem onda me ljeva noga bolje boli nego desna..imam takav občutek kao da se nešto unutra izliva...malo kluva...šta bi to bilo...nisam debela al imam jako nizak pritisak...svake toliko mi jako nabija...al pulz imam velik skor 80...ljepa vam Hvala! Lahko noč!! poljubček

    avatar

    21.07.2006. (01:03)    -   -   -   -  

  • BW

    hvala ti draga moja što mladim mamama to tako lijepo opisuješ...trebale bi te čitati i nema problema.... ti si trebala pisati dok je bilo moje vrijeme ,ali svejedno lijepo se je prisjetiti tih majčinskih dana....pusa tebi dr. moja.

    avatar

    21.07.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • tableta

    @ gogoo- " SA OKUSOM MORA; SA OKUSOM SOLI...." Hvala ti na tom pozdravu-uživaj. @ lady66-obrati pažnju na to dali ti je lijeva noga možda deblja od desne, izmjeri opseg nogu. Kad te bole noge nakon spavanja to bi mogla biti tromboza dubokih vena. Ako su vene u pitanju obično bol prestane nakon hodanja- kod arterija je obratno- zaboli kod hodanja.Vidjela sam te na slici- jako si zgodna- imaš nizak pritisak baš zbog toga što si mršava. Ako te mogu utješiti- od niskog tlaka se ne umire , moraš samo paziti da ne padneš kad ti se zavrti, jer bi se tako mogla povrijediti.Pij dosta tekućine-može i mineralna jer u njoj ima malo soli. Čujemo se- Pusa.@ BW-To su dani koji se nikad ne zaboravljaju- dobro je da se i mi koji imamo veliku djecu, malo podsjetimo. Pusa.

    avatar

    24.07.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...