Komentari

ovoono.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • david glojgel

    uf sto bi je oteo pa karao jedno tri godine a onda bi je ladno pustio...

    avatar

    15.07.2006. (09:17)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Hrvatska priča (nadam se samo Hrvatska): pod utjecajem Crkve i desnice, koje rješenja problema uopće ne zanimaju, nego ih zanima samo da problemi nisu vidljivi (znači zanima ih samo micanje oku stršećih problema ispred očiju negdje drugdje gdje neće biti vidljivi), netko predloži glupi zakon. Zakon je nerazuman, bespotrebno okrutan prema najnižoj istanci 'grijeha' i omogućava lov na vještice, tj. lov na tu najnižu instancu. Viša instanca ovdje prolazi puno bolje. Jer ako bi preprodavač jednog jointa trebao dobiti 3 godine zatvora, veliki dileri bi trebali dobivati barem dvije doživotne. Stanje stvari je da će dobiti 3 godine kao i preprodavač jednog jointa. I to pod pretpostavkom, koja je vrlo optimistična, da taj veliki preprodavač nema utjecaja na sudove i policiju. Kako se to često nije tako, vjerojatnije je da će se drastično kažnjavati klince zbog gluposti, a da će odgovorni proći nekažnjeno. E to je podmetanje pod tepih. Sorry na dužini, imao sam potrebu.

    avatar

    15.07.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  • Suputnica

    zanimljivo je da u nagradnoj igri nudis upravo nocenje s doruckom u amsterdamu :) sto ima za dorucak? :)
    stojeje, teta je fascinantna. i sve bi bilo na podnisljivoj razini gluposti da se bar malo raspitala o glavnoj temi; ako nista drugo pogledala plakate od MUPa.

    avatar

    15.07.2006. (12:28)    -   -   -   -  

  • Pornozofija

    ja sam osupnut. ne zato što je ministrica, ne zato što je ministrica pravosuđa, nego zato što postoji. no šire, zašto mi uopće ratujemo protiv droge? osobito u zemlji u kojoj nema para, nema kadrova i nema učinkovitosti? oni donose zakon koji troši pare, ne rješava ništa, sprema studentske kadrove u zatvor i onesposobljava im egzistenciju. umjesto da u zemlji koja se nada živjeti od turizma, a ima žitnicu koja ne donosi profit netko uključi mozak i razmisli 'a možda bismo mogli ...'

    avatar

    15.07.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • M

    Heyah, jes jes, ali super mi je kako je nama svima jako fun baviti se s idejama domaćih političara kao da se radi o zabavno-humorističkim emisijama, dok se to oko nas sve stvarno događa. Ponekad me to zabrinjava, kao ono, ozbiljni smo, kritični smo, pametni smo, znamo se s njima lijepo sprdat, ali nema baš nekog efekta sve to. Mi uživamo naslađujući se, a gospodi i gospođama se živo jebe - neka mladost luduje.
    Zato,
    Štovani OvoOno, molim te da mi kažeš kako da umirim bolnu dušu? Inače ni nisam konzument spornih opijata tak da se zna :)

    avatar

    15.07.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    Ne znam prijatelju, javit cu ti cim budem znao; zasad sam jos u šoku. Ovaj post je samo mali korak da se izvucem iz šoka. Okomio sam se na ovu kokoš jer mi je humor najbolji lijek za bijes. No problem nije kokoš, problem je zakon, znam. Ili jos tocnije, društvo koje dozvoljava ovakve zakone i ovakve kokoši. Ne znam još. Radim na odgovoru. Cijeli zivot. Stay tuned. I radi i ti.

    avatar

    15.07.2006. (16:38)    -   -   -   -  

  • Cpt. Insane-o

    Ovi ministri iz HDZ-ove vlade trebaju PR-a. Zato što su totalni kreteni. Normalnom čovjeku ne treba PR. Lovrinka je stvarno radišna što se toga tiče, prvo onaj strip bar, pa sad ovo...

    avatar

    15.07.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • M

    Možda im treba podmetnut neku kombinaciju između PR (pi-ara) i Strip Bara.
    Kombinacija bi se zvala:

    Pee-Bar!

    Uključivala bi i instantnu analizu mokrače :)

    avatar

    15.07.2006. (20:35)    -   -   -   -  

  • opaljena

    mi smo baš jučer ujutro čitali taj fenomenalni intervju uz kavu,onako obiteljski i ostali bez teksta.....nešto gluplje nismo čitali već ohoooo....treba je podhitno oteti...bez traga.

    avatar

    15.07.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • merda

    ne znam što bi značilo da sam konzervativna. simplicifiraš stvari & neodoljivo si maštovit i sklon svakakvim kombinacijama! :P tri put hura za ministricu! :P

    avatar

    16.07.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  • cal el radi

    Radikalno mijenjati! Sad i odmah! Nigdje u ustavu ne piše da vlada mora vladati puni mandat!

    avatar

    16.07.2006. (12:45)    -   -   -   -  

  • El caballo de la muerte

    Kako je rekla?Bolje da je otmu nego da se proda jedan joint?Hmm.U Hrvatskoj se dnevno proda vise stotina jointova ako ne i tisuce.Sigurno.Neke uhvate ali vecinu ne.Nisam protiv konoplje nego protiv teskih droga.Onda zasto u Amsterdamu se prodaju za par eura a u hrvatskoj ako te otkriju jos dodatno odes u zatvor na 3 godine?Dali ovo ima smisla?

    avatar

    16.07.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • El caballo de la muerte

    Pa ne treba vladati puni mandat ako na neki nacin umre ili odustane ali odustat sigurno nece dobrovoljno.

    avatar

    16.07.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • ~*Lucifer Jr.*~

    kokoš je dobila posao zato je je tako htjela,a što se tiće konoplje...LEGALIZE IT!!!

    avatar

    16.07.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • Bakunjinov posmrtni prdac

    Nekako me uvijek ovakva konzervativna, katoličko-patriotsko-dušespasiteljska politika podsjeti na scenu kad u "Strahu i prijeziru" del Toro i Deep ulaze u Nevadu i onako razvaljeni acidom prolaze pokraj ogromne table na kojoj piše "Ne kockaj se s marihuanom" (20-ak i nešto godina za posjedovanje) ;-)
    Kakva genijalna ironija! ;-)

    avatar

    17.07.2006. (05:03)    -   -   -   -  

  • loza

    Indirektno te znam i znam koliko ti fali ovo naše sunce, i koliko bi se htio vratiti. Ovakvi zakoni koji od nevinih rade kriminalce, propisani od onih koji nemaju pojma o čemu pričaju, koji POTPUNO ignoriraju struku (Sakoman, Bernardica, Perasović. Lalić...), zasigurno neće vratiti nikog normalnog u ovu smiješnu državu. Odnosno tragičnu, ako duvate. Bolje vam je da silujete djecu, kazne su manje, valjda to znači da je društveno prihvatljivije. Ili otmite ANU, ja ne stignem od prekovremenih.

    avatar

    17.07.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • u.

    Kokoš:" - Simplificirate stvari! Nitko ne mora saditi drogu! Mora li?! Je li to nekome za očuvanje života i preživljavanje?"
    haha, do jaja. a što je s onim ljudima koji pate od kojekakvih kroničnih bolesti, a koji su na svojoj koži osjetili da im marihuana pomaže i uvelike olakšava život, smanjuje bol i slično?
    kakva kokoš, jebote. baš je kokoš. isključiva u svakom smislu riječi.

    avatar

    18.07.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • NF

    bez sumnje u jakoj konkurenciji najograničenija osoba u ovoj vladi, i ja sam još u šoku, jer sanadera za "rubne" teme uopće nije briga ...i stradao mi je mladi susjed od heroina, ne znam da je pušio travu i konzumirao alkohol, užasna debilana pri vrhu vlasti...

    avatar

    18.07.2006. (17:07)    -   -   -   -  

  • M

    Ma kakva otmica, ovdje se za ratni zločin i ubojstva dobiva 5-10 godina maksimalno, uzimajući u obzir kreativnost našeg pravosuđa.

    avatar

    18.07.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • Skelo

    Smiri se

    avatar

    27.12.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...