Komentari

holigolajtli.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • caricavrta

    ah, što da ti kažem (lako je kad govoriš drugom ali to kažem i sebi) svaka odluka donijeta u nekom trenutku najbolja je moguća odluka jer inače ne bi bila donijeta. teško je prihvatiti, ali sve si to ti. sa svim što ti se sviđa i ne sviđa. ponekad kad sam dobre volje rado se tome smijem, a kad sam loše mislim: ako ja mogu tolerirati drugog bez da poslije mislim loše o njemu, najmanje što on može za mene je to isto. pa ako hoće, dobro, ako ne, nije niti vrijedno. divim ti se zbog mail-a. ja to nikad ne činim. pustim da se stvari same riješe. (moram komentirat oscara. jako mi je drag. bilo mu je jako teško. zna o čemu priča.)

    avatar

    15.07.2006. (08:05)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    malena moja. čitala sam noćas tvoj post i nekako sam ostala bez riječi. odlučila sam ugasiti komp jer nije pravedno nešto natipkati reda radi. malo su me pokosile tvoje zadnje riječi, moram priznati. ali jedno znam, "moja" si "dok god nas bude". i ti ćeš biti NJEŽNA, a ja ću ODLEPITI na to ;)

    avatar

    16.07.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • satie

    nekad kao da ostanemo na nekom lošem tripu kojeg nikako se riješiti...i kako smo sami odlučili brijati na to, tako taj trip možemo i maknuti, ali paradoksalno ne želimo jer vjerujemo da ne možemo..Lijepe misli, vrlo!

    avatar

    17.07.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • serafina

    Volim ovako čitajuči uči u tvoj mozak, pre dobro je!!!
    Padne mi napamet kad god te čitam kako bi se sa tobom zavalila ispod nekog drveta i sa nekom cugom u ruci razgovarala do jutra i u ranu zoru ni malo nebi bila umorna, nego baš onako puna života! Eto Holi drži se, nije ti lako!!!

    avatar

    19.07.2006. (19:02)    -   -   -   -  

  • Govorim u snu

    volim oskara. volim ga još iz doba sretnog kraljevića i mrtve ptice. moje skromno životno i ino iskustvo mi govori da je apsurdno i poprilično glupo davati savjete odrasloj, pametnoj ženi. kažem to, ne da ti laskam, iskreno to mislim, na temelju neki tvojih virtualnih rukopisa i mislim si nekako-imam pravo na to. štogod odlučila, samo se nadam da ti kasnije neće biti žao. a možda i ništa ne odlučiš. možda to netko učini umjesto tebe. nekada ni to nije tako grozzzno.

    avatar

    26.07.2006. (18:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...