Komentari

lanxsatura.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Goldeneye

    iscrpi me ovaj post. moraš biti posve skoncentriran za ovakve umnosti ;)

    avatar

    03.07.2006. (09:19)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    da, uvijek napišeš puno pametnih stvari na koje nemam više nikakvog komentara. jednostavno dođem, pročitam, napunim dušu, i mogu ić dalje.

    avatar

    03.07.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Promjena u mojoj glavi...kaos,nered,sređivanje misli do kakvog-takvog reda.Pokušavam se tješiti činjenicom da je moj nered kreativan nered i da se u potpunom redu ne bih snašla.Pozdrav veliki:)

    avatar

    03.07.2006. (09:51)    -   -   -   -  

  • svjetioničarka

    Ajme! Da vidiš nereda (i nerada) kod mene - ovaj tjedan 4 ispita na faksu! Ako to proživim normalno, svaka mi čast!
    Ipak, nije čak niti to neki naročiti izgovor za krativan nered u glavi. Važno mi je ipak da su temelji i zidovi čvrsti

    avatar

    03.07.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • more nade

    To je Cd TVOJE LJUBAVI SAM ŽEDAN, i može se kupiti u Teoviziji, a vjerujem i Kršaćanskoj sadašnjosti. Zaista je dobar! (pjesma kod škorpion12)

    avatar

    03.07.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • zrno gorušice

    razumijem te- ja sam s obitelji u jednosobnom stanu- i kad pospremim (čitaj- sklonim u kojekakve kute i kutiće) opet izgleda nered, ali ni ja se ne opterećujem- kome smeta neka i ne dođe...

    avatar

    03.07.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • pegy

    Spremnost na davanje kritike povlači nužno i onu drugu - na primanje. Možda od dovoljno toga primanja uspijem(o) nešto i urediti. Iako, sklona sam vjerovati da su uređenja moguća čak i onda kada SAMI uočimo probleme, a ne onda kada nam nečiji prst ukazuje na njih.

    avatar

    03.07.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • izvornade

    Najveći nered u glavama ljudi je jer često puta dobivamo informacije koje nama ništa ne znače, ali zbog svoje bombastičnosti odvlače našu pažnju. Nažalost to su često puta negativne vijesti, a život je već sam po sebi skup puno stvari o kojima moramo misliti i obaviti ih za svoje dobro i dobro nama najmilijih. Mislimo uvijek dobro i pozitivno i osjećajmo se dobro! Pozdrav tebi i obitelji!

    avatar

    04.07.2006. (09:53)    -   -   -   -  

  • u ime...

    svagdje neko spremanje :))) odlazim i ja na duže vrijeme od bloga pa sam samo svratila da te pozdravim i poželim sve naj. pusa i pozdrav

    avatar

    04.07.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • Vladimir Ordanić

    Kad nekog ne vidimo neko vrijeme ili ne stignemo misliti na njega, kakva je krivnja u tome?
    Riječ nije uvijek najpouzdaniji dokaz da nam je netko dragocjen. Ja se radujem svaki put kad navratite do mene. Razumjet ću kad Vaših otisaka nestane s moje obale. Previše toga prolazi kroz nas i izvan nas. Prolaznost nam je i ogledalo i rijeka života. Bit ću iskren pa Vam odati da ni meni samome nisu jasni svi ovi retci što naviru sami. Koliko pjesnik uopće može biti u vlasništvu svojih nemira? Možda je sve samo san. Naiđite slobodno, kada Vam se omili. Ni Vi ni ja tražiti nećemo ništa. To će biti mrsko Tumačima, Ključarima i Poreznicima Bliskosti.
    Pazite da Vas ne pozlijede, kao što su mene noćas.

    avatar

    04.07.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • okeco

    tu se slažem s tobom ... ni ja se baš ne osjecam ugodno u sterilnoj okolini ... dajte mi makar mrvu kaosa ... malu majušnu ali nek je tu ...

    avatar

    04.07.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • portretsnova1

    Da, u cijelom Stvaranju postoji red, tako je očit. Od kud onda sav taj nered?
    Uh, moram se pospremiti. :-))))

    avatar

    04.07.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Da, nered... Ma, mislim da je teži onaj u meni nego onaj oko mene iako i onaj oko mene može biti odraz onoga u meni... Kompliciram, ali razumjela sam sve što si pisala...
    Veliki pozdrav!!

    avatar

    04.07.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Draga moja, kad čitam tvoje postove, kao da izviru iz moje glave...Red i nered ili kaos, kako vam drago, dio su života ljudskog, svjetskog, života svemira...a meni se čini, na neki način da egzistiraju u relativnoj ravnoteži..nekad jedna strana prevagne, nekad druga...dovode do promjena.Sam red..po meni nije dovoljan. Iz reda nema ideja, u redu nema kreacije...nered daje inspiraciju...za što? Pa ponekad, za stvaranje reda, i to je motivacija koja pokreće cijeli svemir..
    znaš onu teoriju leptirovog krila...leptir zamahne krilima u Japanu, izazove uragan u americi..utjecaji koji se ne mogu predvidjeti i simulirati. A mi, ljudi, još uvijek mislimo da smo božanstva i da možemo dokučiti sve..ali, ne daj bože takvog trenutka
    šaljem ti veliki pozdrav:)))

    avatar

    05.07.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Mislim da ne bih mogla živjeti bez kaosa. Sterilne kuće, sterilne misli, užas. Uostalom, kada ti tri klinca skaču naokolo i jedu ne pazeći što i gdje, mora biti nered. Mene ne dira. Dok ne poludim i sve raščistim. Zatim ponovo kaos, pa red, ali nikada savršenstvo. Jednom, kada budem slavna, a love ko blata, imat ću ženu koja će pospremati (užasno sam neorganizirana). Ali pisati volim. Pa makar i kaotično.
    p.s. Sve će dobro ispasti.

    avatar

    05.07.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Ja ti vjerujem u zlatnu sredinu u većini stvari,tako se i ponašam u većini stvari,a ovo što se tiče kuće to me previše ne zabrinjava ni ja ne volim sterilne dvorane to mi onda nije dom i to moj dom.

    avatar

    05.07.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • Um

    Volim red.

    avatar

    07.07.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...