Komentari

dobaripozitivanblog.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • ...i moja kaplja pomaže ga tkati!

  Na fotografiji nije zao dječak, neko jedan mali krasni Ivan.
  -Što kažete o utjecaju "zla" u obliku svađe, pijanstva, zlostavljanja- budu li djeca oblikovana time i moraju li nužno biti "zli"? (Neka zlo bude sinonim i za druge stvari).
  -Imate li kakav primjer ljudi koje poznajete, a postali su "zli dječaci"?
  Moram reći da su u mojoj okolini svjetli primjeri.
  Čovjek iz alkoholičarske obitelji ni trunku alkohola ne pije, a djevojka iz nesređene obitelji postala časna sestra. Možda su to krajnosti?...

  avatar

  30.06.2006. (08:16)    -   -   -   -  

 • It's in the rain

  da,mislim da znam jedan primjer...iznad mene živi postarija žena,teško bolesna,te njena kćer sa svojim mužem i sinom.Imala je muža koji je stalno vikao na nju i njenu kćer,koju je i tukao.Sada je ta kćer takva...stalno viče na svoju mamu,baca i razbija stvari,tuče ju;zna ju čak natuči tako da joj cijela ruka naotekne,ima modrice...a stvarno je već teško bolesna.Često dolazi nama plakati.jednom su je moja mama i susjeda jedva zaustavile kad je čvrsto naumila da se baci pod auto od tuge.
  Oni žive iznad nas...svako jutro čujemo kako se ta njena kćer dere...ama baš svako jutro.Unuk od tete Mimi,kako ju mi zovemo,je na početku bio dobar dečko,ali sad je i on počeo-dođe k nama i počne prostačiti,a najgore je to što govori svojoj baki:jednom joj je rekao da je kurva (+jedan opisni pridjev)-oprostite na izrazu-a dečko ima 8 godina.I ja se sad pitam što će u budućnosti biti od njega,jer sumljam da će biti dobar dječak,a poslije i čovjek.
  ma mislim da ne moraju sva djeca "zlih" roditelja biti zla,ali možda da većina je. pozzz! :) :) :)

  avatar

  30.06.2006. (10:10)    -   -   -   -  

 • ŠKORPION12

  ...često kažem "jadan čovjek - tko ga sve rodi".. pozdrav

  avatar

  30.06.2006. (10:28)    -   -   -   -  

 • Agape

  Ovo me jako potsjetilo na zadnji post na blogu http://1005.blog.hr/
  Vidla sam da si i ti posjetila taj blog.... Anyway, da - djeca sve upijaju i ne raspoznaju što je dobro, a što ne, ako im to nitko ne pokaže. A tko će biti veći uzor i autoritet nago roditelji?? Nije besmislena ona - kakav otac, takva kći... Tužno je to katkad... :-((
  pozdrav!

  avatar

  30.06.2006. (12:18)    -   -   -   -  

 • moje vijuge

  djeci se loša iskustva urežu u sjećanje i ako ikada kasnije imaju podršku/priliku ili vide kod drugih kako se može živjeti ako npr. ne piješ velike su šanse da krenu dobrim putem..pozdrav!!

  avatar

  30.06.2006. (18:59)    -   -   -   -  

 • LoRe

  Pa, da, na kog će se ugledati ako neće na roditelje... Žalosno... Baš ste se dobro sjetili za ovu ribicu, Ihtys!

  avatar

  30.06.2006. (21:26)    -   -   -   -  

 • LoRe

  Super što ste stavili ovu glazbu na blog, napokon neka bolja stranica od Divine musice-a!!! I ja sam sebi neke pjesme stavila.

  avatar

  30.06.2006. (21:52)    -   -   -   -  

 • Lady Di

  jako tužno.....uvijek me boli kada djeca ispaštaju za grijehe roditelja....

  avatar

  01.07.2006. (13:02)    -   -   -   -  

 • zarsipozvaomene

  istina i onda roditelji psuju dijete pokupi i onda se deru na dijete da gdje je to pokupio

  avatar

  27.09.2006. (19:43)    -   -   -   -  

 • little_angel

  Da, malena djeca znaju često pokupiti i one loše strane svojih roditelja. Psovke, vikanje itd. Šteta što najmanji moraju ispaštati zbog starijih... Tužno je to. Inače, prvi put sam na ovom blogu, svaka čast, jako je zanimljiv! Bvb!

  avatar

  03.10.2006. (00:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se