Komentari

dexterious.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • xiola bleu

    Ajde, ajde, nije sve tako crno. Mlada si i to.

    avatar

    29.06.2006. (17:24)    -   -   -   -  

  • buba mara

    a joj dexy :)) ja sam uvijek mislila da je u zagrebu lako naći posao .... što da ti kažem, i ja sam upala u neku fljaku, osjećam se kao parazit kod kuće, pa zato idem radit na more :)

    avatar

    29.06.2006. (18:18)    -   -   -   -  

  • jagode

    xiola ti kaže mlada, a ja bih dodao i pametna cura koja će najbolje sama ocjeniti što je za nju dobro, i kada se to dogodi, opet će joj ovo biti smiješno... lijep pozdrav 5:-)

    avatar

    29.06.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Ma nađe se posao i bez veze, samo treba biti strpljiv i uporan. Btw. nisam te dugo čitala jer mi se teško otvarala tvoja stranica, pa mi je info da si diplomirala - novost. Čestitam.

    avatar

    30.06.2006. (06:16)    -   -   -   -  

  • trill

    Nemoj stvari tako tragično primati. Situacija nije zavidna, ali je daleko od katastrofe. Eto, ja sam bila nezaposlena 5 godina i to s dvoje djece i podstanar. Diplomu imaš i to je velika stvar, imaš gdje biti, a to što su ti roditelji malo čudniji (oprosti na ovome, moje mišljenje) ćeš izdržati dok ne dobiješ posao. Kad dobiješ posao, odseliš se. I sve je riješeno :))
    Probaj naći posao preko ljeta, barem da te zaokupi dok ne dobiješ pravi :)

    avatar

    30.06.2006. (07:44)    -   -   -   -  

  • sLjIvA

    dexy moja!kriza je svugdje za taj poso...pa cak i ovdje kod nas u AUT!i ja sam jedva ovo svoje nasla... naces ti nesto!! DRZIM TI FIGE :)))) ako ne...onda dolazis kod mene nacemo onda nesto za tebe heheh :)))) PUSAM TEEEEEEEEEEEE

    avatar

    30.06.2006. (08:25)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Draga Dexy, stvarno, koliko god da Ti je teško naći posao, nemoguće sigurno nije, i zato ne daj se, budi uporna, ako treba biti, slobodno i malo dosadna... I kao što Trill piše, nije sve izgubljeno ako se moraš vratiti roditeljima, jer neka Te to bude prava motivacija da tražš i nađepš konačno posao, i onda baš fino kaži Hvala" i "papa" i idi svojim putem (stvarno roditelji malo pretjeraju ako je baš tako, da nisi im možda jedina?!). Bilo kako, ne predaj nadu, držim(o) Ti fige! Srdačni Ti voooZdrić moj pun dobrih želja glede zapošljavanja! (I nemoj da izbrišeš blog, Dexy, ima i internetkafića, pa katkad kada Ti je teško, kada Ti treba malo društvo, navrati ponovo... tu smo!)

    avatar

    30.06.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ne da nije crno nego bude super. istina @ shopping liječi

    avatar

    02.07.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • Chilli Krokodil

    Ne mogu ni zamišljati kako ti je, jer ja još uvijek odugovlačim sa svojim faksom i osim ispita nemam drugih briga. Pomalo me već sada hvata strah diplome i života koji dolazi nakon toga. Ali nemoj mi se bedirati Dexy, bit će bolje, nemoj gubiti nadu, osmjehnut će se i tebi sreća pa ćeš naći posao :) Mislim mora, jer svi ovdje ti drže fige ;) Nadam se da ćeš provesti ugodno ljeto i da ćeš se javljati s novostima. Pusa!

    avatar

    02.07.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • Rozan

    Glavno da si ti dobro otplesala:))

    Ne bediraj se, sve će biti okej:)

    A da probaš volontirati u početku, kasnije će ti biti lakše dobiti posao?

    avatar

    04.07.2006. (10:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...